SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 764
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
 Да, с поничката беше уникално.

# 301
# 302
  • Buffyworld
 Sad Завиждам ви. Аз така съм се забатачила, че тази седмица не съм имала време да гледам нищо.

# 303
# 304
Kiss & Tell:

Св. Валентинският епизод се очертава брутален, в типично SPN стил Sunglasses .

# 305
Юпиии  Crazy

# 306
  • Buffyworld
Най-накрая изгледах. Хареса ми епизода. Аз шеришфката си я харесвам. Някой може ли да ме подсети - нямам спомен вампирите от Супернечъръл да могат да излизат на дневна светлина. Момчето от училището беше навън в гората , в двора на училището през деня . А в по-старите сезони си спомням, че вампирите се появяваха само през нощта и нещо имаха проблеми със светлината през деня. Нали така ? Сега се опитвам да си спомня за Бени, давали ли са го през деня, но не мога да си спомня. В Дневниците и Древните им измислиха една щуротия - да имат пръстени за дневна светлина и там поне се обяснява защо могат да се показват на слънце. Но тук - не мога да си спомня ??? За мен класиката - вампир е да си е само нощно създание. Без пръстени и щуротии. 

# 307
Това се сещам на момента за SPN вампирите:
- могат да излизат на дневна светлина, но директното слънце изгаря кожата им и дразни очите
- предпочитат да спят през деня, но могат да се събудят
- единственият начин да бъдат убити е отрязване на главата, традиционния кол в сърцето не действа
- имат втори комплект зъби (много и остри), който излиза когато нападат
- могат да се хранят с прясна кръв (човешка или животинска), може и от банка; кръв от мъртвец им действа като отрова, упойка
- запомнят миризмата на определен човек доживот

# 308
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Четох малко спойлери Simple Smile Оказва се, че
Скрит текст:
Епизода с подводницата и Дийн в униформа е след този за Свети Валентин и в него най-после ще видим отново Кас (т.е. Луцифер, който ще продължава да се преструва).

Ето един страхотен фенарт, чудя се как ли ще стои на чаша? Но пък ще ме е страх да го занеса на работа. Twisted Evil

# 309
И за вкъщи ще е чудесна такава чаша, стига да не те разсейва много сутрин Wink . Виждам я идеално за дългото кафепиене следобед в почивните дни, в компанията на някоя книга. Ех.

# 310
  • Buffyworld
 Hug Hug HugИмпала, Благодаря !

Спомням си , че имаха проблем със светлината. Но бях забравила подробностите. И все пак това момче от училището прекалено свободно се придвижваше за "вампир" .

Не знам за чаша, аз съм решила да си направя тениска с щампа и да си спя с нея .

# 311
Спечелихме онлайн гласуванка Who has the biggest fan base? Учудих се, че Outlander има толкова много фенове, за малко да ни гътнат Shocked .

# 312
Браво, браво  Laughing
Много фенове има - да, и то има за какво.  Crazy Crazy Crazy

# 313
Ихуууу , как сте сладуркиии  Heart Eyes

# 314
Здрасти, слънце Hug ! Къде се затри? Разрева младежа:

Описание на 11.14 "The Vessel":
LUCIFER (AS CASTIEL) SENDS DEAN BACK IN TIME – Hoping to find a weapon powerful enough to defeat Amara (guest star Emily Swallow), Dean (Jensen Ackles) convinces “Castiel,” (Misha Collins) who is still Lucifer, to send him back in time to the last reported sighting of the Hand of God. Lucifer sees the potential in getting his hands on this weapon so goes along as Castiel and sends Dean to 1944 to the fated submarine mission that sunk the Hand of God. Meanwhile, continuing his charade with Sam (Jared Padalecki) while they wait for Dean’s return, Lucifer plans his next move.

Общи условия

Активация на акаунт