SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 697
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Lucifer: Think about it. Dad made everything. Which means he made me who I am! God wanted the Devil. (5.22 "Swan Song")

Wink
  Mr. Green Много ми харесаха разсъжденията от предните страници. Имам някой теории, но нямам време да пиша. Чета Ви в движение.  bouquet

# 286
Иви, когато можеш Hug .

Многострадален Дийн:

# 287
# 288
Ох! bishop
Езичето!
Секи път ме довършва Flutter начи, писнА ми. Трябва ми някой да ме погледне лошо, да ми се накара едно хубаво:

# 289
  • # супернатурална #
И ефектът е " с един поглед - две свършвания"  Blush

Малко снимки от поредицата "ах как мечтая да съм стооолллл  smile3514 "

Имам един час само за мен, само за мен! и отивам да гледам

# 290
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
И аз искам да съм стол пък! Heart Eyes

Ето едно любовно промо!

# 291
# 292
Изгледах, хареса ми,
Скрит текст:
въпреки че нямаше никакво развитие относно Луци, Краули, Амара..., но харесвам много шерифа и ми беше интересно. Разтоварващ епизод.

# 293
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Забавен епизод. Е, няма Кас, но... Е, то него и без това го няма, така че... Ще се скрия да си поплача  Rolling Eyes

# 294
# 295
Уникална физиономия. Joy

# 296
  • Вестерос
И на мен ми хареса

# 297
  • # супернатурална #
И на мен  Laughing Много се смях на вечерята. Първо ги нахраниха после ги "нахраниха"  Mr. Green

hahaha

# 298
Краули  Joy И на Кас му ходи. hahaha hahaha

# 299
Изгледах и аз. Приятен епизод като за пълнежен. Бях сигурна, че пак ще е с вампири (станаха ѝ три пъти на шерифката), можеха да измислят нещо друго.
Най ми харесаха сцените с момчетата, естествено. Със супер поничката и най-вече на вечерята Joy . Мъжете и храната (за момент ми се прииска да можех да готвя по-добре; привечер ми мина Mr. Green ). А после, по време на неловкия разговор Joy ... Винаги ми е интересно и приятно да видя момчетата в необичайна ситуация и среда, в случая домашна, семейна.

Общи условия

Активация на акаунт