SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 876
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Тази липса на нови, свежи идеи и мен ме ядосва. В този смисъл въображаемите приятели бяха връхтъ Laughing .
Наистина не знам какво чакат, защо забавят.
Точно обратното беше в шести сезон с Mother of All. Еййй, голямата работа. И после, кога се появи, кога я опукаха Laughing . За мен там имаше материал като за два сезона: отделно тя, ловът на алфите, отделно душите, Чистилището... Нейсе.
А сега... Аман от... тантрични похвати! Стара съм вече, доспива ми се. Имам нужда вече от темпо към финала Mr. Green .
Пълнежи винаги е имало и ще има, но в този сезон основната линия се влачи повече от необходимото. По-интересно ми е за Луцифер, отколкото за Тъмнина - докъде ме докараха Joy .
Извинете, ще ми мине.

# 691
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Ами, то Луцифер си е по-интересен Simple Smile

# 692
Така.....
Вярно е - да, липсват свежи идеи, гледаме повтарящи неща според мен и сериала забатачи след 6-ти сезон.  9-ти беше добре и 10-ти отчасти. Лично мое мнение не ангажирам никой с него.

По-интересно ми е за Луцифер, отколкото за Тъмнина - докъде ме докараха Joy .
Извинете, ще ми мине.
Дръж са!!!!! С теб съм!!!!! hug

Относно Бог:
Идеята за Бог, заложена в Крипки ерата, беше, че не му пука за творението му. Не се появи, не помогна.
На мен ми допада, защото отговаря на моето виждане, че сами вземаме решения и носим отговорност. Или пък не и всъщност това е била предначертаната ни съдба поначало? Интересна тема, но за друг път и/или другаде Wink .

Да, съгласна съм с това, че сами вземаме решения и носим отговорност. , но и ти го подчертаваш и смятам, че вървим горе-долу в една посока, аз мисля, че не това е бил първоначалният план, нямам време да пиша, но имам теории, изчетох доста неща и някак си нагодих свое виждане за това : Защо сме на тази Земя? За сътворението ни? За Него?

Да се върна на сериала: Чък е бе! Сигурна съм.  #Onfire Ша дам на Сами да ма бийййй, ако не е той.  Laughing И аз нямам търпение за този епизод и колкото и да се надявам мисля, че нещата отново ще останат недоизказани и пак ша сърбам бобеца. Ще видим.

Имаше една серия, в която Метатрон беше човек и снимаше за пари. В нея той каза на Кастиел, че хората искат да мислят, че техният Бог може да прави всичко с едно щракване на пръстите, но Той е жертвал твърде много, за да създаде хората. Мисля, че това беше смисъла на казаното, защото не мога да цитирам точно какво каза. Ако не бъркам, това се вписва в горната теория.
Ако правилно си спомням той каза, че е жертвал нещо много важно - сестра Му, самата Тъмнина, за да може да създаде човека и всичко останало.

# 693
Как да не ти се иска да работиш с тези хора Simple Smile

# 694
Имаше една серия, в която Метатрон беше човек и снимаше за пари. В нея той каза на Кастиел, че хората искат да мислят, че техният Бог може да прави всичко с едно щракване на пръстите, но Той е жертвал твърде много, за да създаде хората. Мисля, че това беше смисъла на казаното, защото не мога да цитирам точно какво каза. Ако не бъркам, това се вписва в горната теория.
Ако правилно си спомням той каза, че е жертвал нещо много важно - сестра Му, самата Тъмнина, за да може да създаде човека и всичко останало.
Да, така е, сега погледнах този момент.
Но все пак, казва и, че е отнело много труд за сътворението, така че няма да се учудя ако обяснението за липсата на Бог е точно тази.
Ще видим, надявам се.

# 695
Малката пищи, ММ се хили като луд, гледа някакво предаване, котака откачи тотално . Crazy Joy
На въпроса: Всъщност Бог откога липсва? Моля просветлете ме....
Няма как да го няма от Сътворението.

# 696
Малката пищи, ММ се хили като луд, гледа някакво предаване, котака откачи тотално . Crazy Joy
На въпроса: Всъщност Бог откога липсва? Моля просветлете ме....
Няма как да го няма от Сътворението.

Мисля си, че Кас казва веднъж, че Баща му си е тръгнал заради Гадрийл и това, че е пуснал Луцифер в Райската Градина. Значи някъде след падането на Луси липсва.

# 697
Не го помня това.
Чък е да знаИте.  Laughing

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 22:18 от Ивекс

# 698
Наистина може да е Чъки. Останала му е сила да напише книгите и да изчезва чат пат  hahaha

# 699
А само като се сетя колко ми е смешен Чък и  Joy Joy

# 700
Ша дам на Сами да ма бийййй, ако не е той.  Laughing
Палавница Wink

Сетих се за едно старо интервю и спирам.
Supernatural: Will God Return to Help the Winchesters?
[...] Showrunner Jeremy Carver admits to TVGuide.com that the God debate is a constant topic in the Supernatural writers room, but the timing just isn't right. "We talk about it all the time," Carver says of Chuck's return. "And I think we have all determined that up until this point at least, God has always served our story best as an absent father. It's a very understandable characterization."
And one that helps cement one of the core themes of Supernatural: daddy issues. Sam and Dean's relationship and enduring problems with John is one of the things that have always bonded the brothers together. By reinforcing the notion of an absent father through God's own absence, Supernatural highlights the strength of Sam and Dean's relationship and how they've overcome every obstacle in their path with only each other to count on. It's also created an interesting parallel with the angels, who handle their own father's absence drastically different.
So maybe Supernatural doesn't need God anymore, after all. Especially in light of creator Eric Kripke's departure at the end of Season 5, which — not coincidentally — was also Chuck's final appearance. The Prophet was an avatar for the former showrunner that he used to comment on the writing process and add to the show's already rich meta-appeal. But now that Kripke's gone, it seems Zachariah was right and God truly has left the building.
"Kripke's sort of parting words were, 'No more God.'" Padalecki recalls. To revive Chuck, a stand-in for a creator who's no longer around, could do injustice to the Kripke's legacy. But if the chaos on Earth continues to escalate, we wouldn't mind one last appearance by our favorite deity to help the Winchesters out of a jam. Or at the very least, finally confirm Chuck's true identity in canon.

Интересно дали тези идеи са се променили за две години. Ще видим до края на сезона.

# 701
Тенкс.
Сядам да чета.

# 702
# 703
  • Вестерос
За лека нощ

# 704
  • Buffyworld
Не казаха ли преди, че Бог се е разочаровал от творенето си и затова е напуснал ? Че е разочарован както от хората, така и от ангелите ? За мен все още не са дали логично обяснение за отсъствието му. 

Общи условия

Активация на акаунт