SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 949
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Хахах  hahaha

# 676

Joy
Това във следващия епизод ли ще е? А дано.

# 677
Описание на 11.17 "Red Meat":
WEREWOLF ATTACK! – Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) battle a pair of werewolves who have captured two victims. Just as the brothers are about to win, one of the werewolves shoots Sam. Dean gets his brother and the victims out of the house but learns a pack of werewolves are hot on their tail, hoping to kill them all.

Върколаци ooooh!

# 678
Търпение Импалче, Амара просто сега леко си е загубила лошотията и си я търси. hahaha

# 679
Амара ще действа в другия сезон. Laughing

# 680
Много  тъпо. Целия сезон беше пълнеж  Sick
Една две серии - ок, ама цял сезон Crossing Arms

# 681
Не знам дали 'муден' е точното определение за сезона, ама нещо в този смисъл трябва да е Wink . Не че са малко епизодите с Тъмнина, обаче нищо голямо, важно не се случва, не разбираме много за плановете ѝ. За момента е ясно само, че е ядосана на брат си (да се нареди на опашката Joy ). Дори не знам дали тя е "големия лош" на сезона.
Най-интересното дотук беше излизането на Луцифер Heart Eyes от клетката.

# 682
Съгласна.
Гласят я за следващия сезон, иначе досега да е избухнала.
И за Луци/Кас нищо не дават, за Краули да не говорим. Стана преврат в Ада, трябва да хвърчат глави.
Представете си големия лош да е Бог.  Whistling

# 683
Малиииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 684
Идеята за Бог, заложена в Крипки ерата, беше, че не му пука за творението му. Не се появи, не помогна.
На мен ми допада, защото отговаря на моето виждане, че сами вземаме решения и носим отговорност. Или пък не и всъщност това е била предначертаната ни съдба поначало? Интересна тема, но за друг път и/или другаде Wink .
Дълго се дебатира дали Чък е Бог, най-вече заради изчезването му на финала на 5.22 "Swan Song". Мисля, че по-скоро да, имайки предвид 10.05 "Fan Fiction". Има го и момента с автора на историята - идеята беше чудесно развита и там, и в 8.21 "The Great Escapist".
Изобщо в този случай ми харесва, че не е ясно определено, че нещата са размити и недоизяснени.
Очаквам с нетърпение епизод 11.20 Crazy .

# 685
Нямам време да пиша, но съм на същото мнение.
Чък е. Laughing

# 686
Част от интервю с Карвър по темата:
Amara gave Dean a lot of information about her brother, God. What role, if any, will He have?
The idea of God and, “Where is God? And will God show himself?” is a question that will hang over and which will be heavily debated in the second half of the season. We’ll see each and every one of our players driven to new places in the absence of God’s presence. The longer it feels like God is not going to show, the further our main characters are going to reach for ways to solve this problem themselves. The idea of God, this sort of lurking presence, is very much part of the conversation.

# 687
  • Вестерос
Аз пък му се радвам, че е серия за серия. За мен най-добри сезони са 1-3

# 688
Описание на 11.17 "Red Meat":
WEREWOLF ATTACK! – Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) battle a pair of werewolves who have captured two victims. Just as the brothers are about to win, one of the werewolves shoots Sam. Dean gets his brother and the victims out of the house but learns a pack of werewolves are hot on their tail, hoping to kill them all.

Върколаци ooooh!
Поредната серия пълнеж, една от многото този сезон. Всъщност, това представлява 11 сезон. Какво им пука, парите си вървят. Дори и да правят серии пълнеж, поне е да е нещо, което не са давали досега. Втръснаха ми тия вампири и върколаци. Едва ли са минали всички чудовища и митологии.

Тъмнината се е загубила някъде по улиците и сега не може да се върне. Дано в 12 сезон да намери пътя.

# 689
Колкото до Бог, има една теория, която май не прочетох тук, а някъде другаде.
Идеята е, че когато Бог е създал ангелите, планетата и хората, е използвал част от себе си. Своята сила. Станал е слаб и затова е изчезнал. Но когато ангелите и хората умират, неговата сила се завръща.
Което означава, че ще се появи като стане по-силен. Мисля, че е логично обяснение за пред Дийн. Laughing

Имаше една серия, в която Метатрон беше човек и снимаше за пари. В нея той каза на Кастиел, че хората искат да мислят, че техният Бог може да прави всичко с едно щракване на пръстите, но Той е жертвал твърде много, за да създаде хората. Мисля, че това беше смисъла на казаното, защото не мога да цитирам точно какво каза. Ако не бъркам, това се вписва в горната теория.

Общи условия

Активация на акаунт