SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 463
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Съвършен, да Heart Eyes !

# 151
Всяка гънка и косъмче, да...... Heart Eyes  Mr. Green

# 152
И най-вече дъ Вената smile3544
Предпочитам тази обаче, но обидно рядко я виждам.

# 153
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Добро утро! Simple Smile
Скрит текст:

# 154
  • Buffyworld
 Joy Mr. Green Я, какъв готин Джаред !

Импалка, къде мога да си поръчам такава чаша ??????  И аз искам. Но в Ку-ку магазините има най- разни чаши с надписи и картинки, но със Супернечъръл никъде не съм виждала. Аз ако можех и тениска бих си направила и ще си я нося с кеф през лятото. Пък ако ще да ме помислят и за луда, не ми пука !

# 155
  • # супернатурална #
Ауу, какви сладкории за закуска  eat

Бъфи, чаша с твоя снимка мисля, че можеш да си поръчаш в Кониката при колоната (ако не се лъжа си от Пз). Аз съм си поръчвала плажна рокля (ей ме на) от един сайт, Бела май беше дала линка, ако се завърти ще я питаме. Иначе и в града правят тениски със снимка на клиента, но не знам точно къде.

# 156
# 157
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Оспамвам темата с още един фик Simple Smile Моля, кажете нещо за това окаяно същество автора!
Благодаря!

# 158
Buffy,
Мога да си поръчам чаша с желана от мен картинка в някоя фирма за реклама. Нямам обяснение защо не съм го направила досега.
Въобще, много се радвам на всякакви творчески неща, вдъхновени от сериала, както и на начини да покажем, че сме фенове (Мило Heart Eyes ). Последното, което съм виждала е това:

Не ми допада, но е труд, желание. През годините често съм се изумявала какво правят SPN феновете.

В тази връзка - dimi, чакам да ми остане малко свободно време, за да прочета на спокойствие и с внимание написаното от теб, а не просто да 'претичам' текста. Моля, извини ме за некоментирането засега Hug .

# 159
Точно така. Чаша може да се поръча във всяко фото или копирно студио, което предлага печат на сублимационни продукти.
Иначе:
И най-вече дъ Вената smile3544
Предпочитам тази обаче, но обидно рядко я виждам.
Whistling Crazy Mr. Green Heart Eyes

# 160
# 161
# 162
Много хубаво семейство са.  Heart Eyes
Повече ми харесват от Екълсови, като присъствие, излъчване.... Rolling Eyes

# 163

Не е чес'но пък Crossing Arms

# 164
Искам да съм по средата и аз. Ама с Краули и Люси  Mr. Green, а после с Дийн и Сам.
И на Джон Бароуман няма да откажа. Тия що са заедно? Да не са играли някъде заедно?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт