SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 455
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Не знам, не ми излиза никаква информация за снимка -с-тримка- та.

The CW Boss on Supernatural's Long Run: 'I Don't Think Anyone's Out of Juice"
Supernatural has solidified itself as The CW's longest running scripted show, and if network president Mark Pedowitz has his way, it will stick around for the foreseeable future.
"My answer to Supernatural's [future], from the day I've gotten here—and I've been pretty consistent—is if they can keep telling stories and the numbers keep holding and the guys want to do it, we're going to try and keep going," Pedowitz told reporters after his Television Critics Association executive session panel. "I can't tell you if [the not-yet-ordered] season 12 is the end, I can't tell you if season 15 is the end. I can't tell you it won't outlast my tenure at The CW. My guess is, it will outlast me."
When the time does come to end the series, eventually, Pedowitz plans to let Team Supernatural call the shots.
"I think, creatively, the studio and the showrunners and [stars] Jensen [Ackles] and Jared [Padalecki] will come to us first and say this is it, this is it, we're out of juice, and we'll deal with it," Pedowitz said. "But at this point, I don't think anyone's out of juice.

Както и предполагах, сериалът има зелена светлина от телевизията за следващ сезон. Решението е в ръцете на екипа. Има доста фактори, които ще го предопределят Rolling Eyes ...

# 166
Промо за първите няколко епизода - The Devil in the Details Extended Trailer:

# 167
  • Buffyworld
Ауу, какви сладкории за закуска  eat

Бъфи, чаша с твоя снимка мисля, че можеш да си поръчаш в Кониката при колоната (ако не се лъжа си от Пз). Аз съм си поръчвала плажна рокля (ей ме на) от един сайт, Бела май беше дала линка, ако се завърти ще я питаме. Иначе и в града правят тениски със снимка на клиента, но не знам точно къде.

Ей, страхотна рокля !!!!! Много сте сладки с малката. Това ми приличат малко на стълбите към Южния плаж на Китен .  Много благодаря ! От Пазарджик съм. Ще си поръчам и чаша и тениска. Само трябва да си занеса снимка на братята. При нас на много места правят рекламни материали, но не знаех, че може и от там да се поръча. Благодаря много за идеята.
В един магазин през лятото видях тениска от Игра на Тронове. Имаше надпис на " Валар Моргулис " , но беше с превод на английски,  с правописна грешка и не ми хареса и аз се отказах да си я купя. Явно по- добре сама да си поръчам някъде .

# 168
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Промо за първите няколко епизода - The Devil in the Details Extended Trailer:

Три въпроса:
1. Ангел ли умря в Клетката?
2. "I am coming" ли пишеше на гърдите на Кас?
3. И защо по дяволите изглежда толкова добре по риза Simple Smile
 Е, имам и други въпроси относно промото Simple Smile Някой?

# 169
  • # супернатурална #
Мерси, мерси  Grinning Не сме на Китен, доста по-на север е.
Ех, тук нямам нужната приставка да изгледам промото. Нищо, ще се изненадам.
Или ще се утеша с един мръсен, мръсен Дийн. И една Импала  Flutter

# 170
Мръсен Дийн, мръсен Дийн ..... smile3544
Галче, много сте хубави.  Heart Eyes
Сега пускам и аз промото да го видя, че от кот никакво време няма.  hahaha hahaha

# 171
Или ще се утеша с един мръсен, мръсен Дийн. И една Импала  Flutter
Като гледам снимката, отворена съм за всичко Laughing . Пък и съм експериментатор по природа Flutter .

Ето и липсващия елемент за наистина пълно изживяване - мръсен, мръсен Джаред Heart Eyes :

# 172
# 173
Да уважа и Дженсън:

Мисля, че бих участвала в такова състезание, по-скоро предизвикателство към себе си. В нужната форма съм, нямам против да се изцапам. Изглежда ми страхотно приятелско, екипно изживяване Peace .

# 174
Аз съм участвала.  Joy
Наистина е много забавно, особено като противникът е мъжът ти.  Whistling

# 175
O, колко интересно! Можеш ли да разкажеш накратко?
Дано не ни пляснат по дупетата Rolling Eyes .

# 176
Ще ти пиша на лични, да не стане като с Грим.

# 177
 Peace ОК, благодаря.

Redbull Soapbox Derby (2008) || Tough Mudder (2015)

Шмууг!

# 178
Очаквам всеки момент да се включи онази ....... нашата....нали се сещате, с многото:  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и прочие.
ЛИСОООО, липсваш, как си маймунко?

# 179
Да не я е затрупал снега (при нашите в София днес навалял доста сняг Heart Eyes )?

Пускам ѝ един силен, кален Дженсън за като дойде:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт