SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 469
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Те сега се е гътнала, да знаеш.  Joy Joy Joy Представям си как се размазва пред компа, то това нейното любов ли е да го опишеш.... Mr. Green
Вали - да, ужасно е, на София сме си и тъкмо уговарях ММ да ходим на гости на брат ми в Пловдив и то взело, че и там заваляло.  Joy

# 181

Пускам ѝ един силен, кален Дженсън за като дойде:

Скрит текст:

Eй така искам да дойде и да се катери по мойта тераса  Embarassed Rolling Eyes
Няма да се мъчи много, на първия етаж живея. Ще му останат сили и за други неща  Joy

# 182
А ще има ли първо?

# 183

Начи приннципно не ми се занимава с глупости, но ако той държи да ми чурулика, ок  Rolling Eyes

# 184
  • Вестерос
Инви , това в САЩ ли? Искам и аз разказ

# 185
  • Buffyworld
 Hug Иве, преди малко се върнахме от Пловдив, много, много сняг имаше сутринта. Страхотни снимки. От къде е това състезание ????? Много интересно изглежда и този път са наистина изцапани , не е само грим като за снимки  .

# 186
Малко ме позатрупа снега та едва стигнах до pc ...

Ах , още по-голяма Дженсохоличка ме направихте  Crazy Blush

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
bishop

# 187
Лисо кво са праиш са? Признай, че и по корем си лазила, за да се добереш до компа, за да поточиш малко ...... ти си знаеш какво. Mr. Green
Тифче там - да. Ще пиша. Hug
Бъфи, ние вече сме на Пловдив, наистина има много сняг, което е малко необичайно за този район, нали знаете - на юг, по-мека зима, бла-бла-бла.

# 188
  • # супернатурална #
Колко мръсТно е станало в темата  smile3508

Ха добър ден!

babyuu

А сега ще замоля ЛИСА ДА СИ ВЗЕМЕ САЛФЕТКИ, МНОГО. И да цъкне Фнимателно.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 11:32 от Г. Краули

# 189
Начи приннципно не ми се занимава с глупости, но ако той държи да ми чурулика, ок  Rolling Eyes
Браво, и аз така. Да н'съ мота, а да се качва на балкона, на мен и толкоз. Ама младежът обича да чурулика. Ей го пак на конвенцията този уикенд:

# 190
Ивекс , наводних си килима от лиготоч  Joy

Ихуууууууу !

# 191
# 192
# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт