SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 585
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Чакай малко.  В Constantine  не играе Марк Шепърд  newsm78
Помня, че играеше в Leverage. Страхотен сериал.

# 241
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Чакай малко.  В Constantine  не играе Марк Шепърд  newsm78
Помня, че играеше в Leverage. Страхотен сериал.

Не, но Краули е получил целият му речник и произношение Simple SmileНа Джон Константин имам предвид. Страхотно е, през цялото време все едно слушах него.

# 242
  • # супернатурална #
Галя, извинявай скъпа...

Няма проблем  Hug аз просто приемам сериала като "Сам, Дийн и останалите" и не мога да кажа, че който и да е от другите герои ще ми липсва особено. Така беше и с татко Джон, с Боби, вероятно и с Кас. Повредата е в моя телевизор. Извинявам се още веднъж на фенките на Кас. Поздрав с един мой много любим фен-клип, на който и тримата се представят мнооого добре  smile3521

Импала, много се разсейваш като видиш камшик  Crossing Arms

Не, само се е концентрирала върху по-важни задачи, като да се домогне до легло с метална рамка и до здраво въже  hahaha

# 243
Той говорел съвсем буквално Simple Smile

# 244
# 245
  • Вестерос
О не съм запомнила, тогава е баща ми  Sunglasses

# 246
Снимчици от новия епизод. Красота!
Скрит текст:

# 247
  • Buffyworld
 JoyСтрахотно клипче ! Ама трябваше да го гледам довечера. Направо ми приседна кафето. Сега как ще отида на работа , не знам . Точно този Сам от шести сезон ми липсва.

# 248
Имам си и рамка, и въже. Използвах ги по предназначение Flutter .
Сега, след като се... ъмм... поукротих Mr. Green , ще се опитам да систематизирам какво си спомням и какво съм разбрала:

- Архангел Михаил - след като Дийн ("THE vesel", "the true vessel") отказа, приемно тяло стана Адам (полубрат на Сам и Дийн, т.е. от същата кръвна линия). Във финалния епизод на пети сезон останахме с впечатлението, че в тялото няма душа. В шести сезон обаче, когато Дийн се обърна към Смърт за помощ, той го попита чия душа избира да спаси, измъкне от клетката, на Сам или на Адам, т.е. се оказа, че и тя е там. Знаем какво беше състоянието на душата на Сам след сравнително кратък престой в клетката, така че дори не ми се мисли за тази на Адам...
Иска ми се да видим Михаил по някое време. Имам предвид не какво прави Mr. Green в клетката по думите на Луцифер, а и той да бъде освободен. Представям си някой красив, едър актьор в ролята на толкова силен архангел (пълно клише, знам Laughing .) Ако може само да не затрива човечеството и света ни, за да докаже, че е добрия войник, следващ сляпо предначертаното и повелите.

- Приемното тяло на Кастиел е празно, в смисъл душата на Джими Новак отдавна е в Рая. Как ще се бутат и борят два ангела вътре, не знам. Луцифер е във форма, готов за нови подвизи, докато Кастиел е доста слаб.
Не ми се вярва да стане както със Сам и Езикиел/Гадрийл - той не го усещаше и не помнеше времето, когато ангела поемеше контрол. Тук ми се струва по-скоро, че Луцифер ще се прави на Кастиел, ще играе. В този смисъл ми се стори прекалена мимиката, 'имитацията' от страна на Миша в края на последния епизод. Приемам, че така е трябвало, за да разберем какво се е случило, но занапред искам по-фина, нюансирана актьорска игра Peace .

- Архангел (според митологията на сериала Wink ) Луцифер - временно приемно тяло беше вдовецът Ник (Марк Пелегрино), което буквално се разпадаше. Падна в Ада в тялото на Сам, така че не ми стана ясно защо се появи сега пак в първото, но както и да е, това да ми е проблема. Спомняте си какви бяха плановете му миналия път когато беше в нашия свят, да не задълбавам. Новото, което разбрахме от Роуина, е, че иска да управлява Рая.
Дали наистина може да се справи с Тъмнина или искаше само да излезе от клетката? Ще бъде интересно да разберем Wink .

- Тъмнина - сестра на Бог. За да създаде всичко, Той е трябвало да я 'пожертва' и с помощта на четиримата архангели я побеждава и изпраща в изгнание (все си мисля, че става дума за Празното, за което говореше Били в 11.02 Rolling Eyes ). Заключват я с белега, който остава у Луцифер. С времето той му повлиява, покварява го. Знаем как се развиват нещата после: Кайн, Дийн, пускане на Тъмнината.
Харесвам Тъмнина, макар да не знам още какво точно иска. Дали само да отмъсти на брат си, да му развали играчката piasyk , или да му е конкуренция като да създаде своя или пък промени неговата?

До преди няколко месеца си мислех, че след всичките свръхестествени създания, чудовища, демони, ангели, Бог, Ад, Рай, Чистилище, няма как и накъде повече, по-наедро и по-нависоко да се развива митологията на Supernatural. Радвам се, че съм грешала. Получил се е един чудесен миш-маш, в който най-обичам да чукна две яйца Уинчестър.

Ай стига толкова от мен Joy . Изморих се, ще полегна Flutter .

# 249

- Архангел (според митологията на сериала Wink ) Луцифер - временно приемно тяло беше вдовецът Ник (Марк Пелегрино), което буквално се разпадаше. Падна в Ада в тялото на Сам, така че не ми стана ясно защо се появи сега пак в първото, но както и да е, това да ми е проблема. Спомняте си какви бяха плановете му миналия път когато беше в нашия свят, да не задълбавам. Новото, което разбрахме от Роуина, е, че иска да управлява Рая.
Дали наистина може да се справи с Тъмнина или искаше само да излезе от клетката? Ще бъде интересно да разберем Wink .

Задълбай, щото не помня  Mr. Green

# 250
Стандартното - унищожение на човечеството Mr. Green .
Нали не ни е харесал още отначало и от това тръгва всичко Laughing . Лилит, Каин, покварени човешки души (демони).
Спомни си пети сезон: конници на Апокалипсиса, бедствия, болести, кроатонския вирус от 5.04 "The End" (епизода в бъдещето).
Както той го изкарва, създаденото от Бог е съвършено трябва да се прочисти от несъвършеното, т.е. от хората.

За Бог, за човека сме си говорили много тук. Лично за мен Той е едновременно и светлината, и тъмнината, и съзиданието, и унищожението, и доброто, и лошото, и красивото, и грозното. В нас се борят същите неща. И именно тази битка плюс свободната воля, вземането на решения за постъпките ни, избирането на страна (образно казано), е това, което ни прави хора. Или Хора Wink .

# 251
Мда, и Краули по начало беше против него (Луцифер), едно, защото е законен притежател на трона в Ада и второ, защото смяташе, че като приключи с хората, Лу ще погне демоните. Знаем, че не харесва ангели също Simple Smile
Колкото до Бог, дали е Чък или не е (според мен е), наскоро четох една много интересна теория на фен за Божествената енергия и създаването на хората и ангелите, но няма да ви занимавам с нея Simple Smile
Impala,много добре казано  за свободната воля и какво ни прави хора Simple Smile

# 252
Стандартното - унищожение на човечеството Mr. Green .
Нали не ни е харесал още отначало и от това тръгва всичко Laughing . Лилит, Каин, покварени човешки души (демони).
Спомни си пети сезон: конници на Апокалипсиса, бедствия, болести, кроатонския вирус от 5.04 "The End" (епизода в бъдещето).
Както той го изкарва, създаденото от Бог е съвършено трябва да се прочисти от несъвършеното, т.е. от хората.

За Бог, за човека сме си говорили много тук. Лично за мен Той е едновременно и светлината, и тъмнината, и съзиданието, и унищожението, и доброто, и лошото, и красивото, и грозното. В нас се борят същите неща. И именно тази битка плюс свободната воля, вземането на решения за постъпките ни, избирането на страна (образно казано), е това, което ни прави хора. Или Хора Wink .

Ама че тривиално  Laughing
А Ровена защо приказваше, че смята и демоните да убие? newsm78
Защо ги мрази?

# 253
https://www.facebook.com/JaredPadalecki/videos/486974738174793/

Уникално, страхотни сладури  Joy Joy Two Hearts  Heart Eyes

А според мен Луци иска да изтреби хората, защото са най-несъвършеното творение на Бог, демоните не са творение на "тате" и развалят хубавата картинка на Сътворението. И макар той да ги е създал - иска всичко да е както е било. Но сега след като татенцето се  е покрил защо да не превземе рая? Все пак той е бил най-красивия, най-силния, всичко най пред другите ангели и архангели.

А за приемните тела на ангели и демони... Ние не знаем как изглежда дори Кас в действителност. Радвам се, че върнаха Марк дори за малко. На мен ми е интересно Майкъл и Адам как си поделят едно тяло, а в клетката е била само душата на Луци - все пак Сам/тялото и душата/ ги измъкнаха отдавна.

# 254
  • Buffyworld
Да, ние наистина не знаем как изглежда Кас в действителност, или който и да е друг ангел и затова винаги ми е било много интересно, когато по някакъв начин се познават, когато се срещнат на Земята. А когато Кастиел искаше да се покрие, всички ангели го разпознаваха, веднага щом го видеха. Явно , според митологията на сериала се познават по тяхното "grace" , или божествената частица, както я наричат .....
Щеше да е интересно според мен- освен Луци, да бяха извадили от клетката и Михаил.

Общи условия

Активация на акаунт