Изберете подарък от L'еrbolario и спечелете

• 7 754
  • 186
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Защото марката няма аналог и прекрасно балансира съставките от традиционната натурална фитотерапия и тези от модерната козметика. Продуктите са качествени, ухаят чудесно, изглеждат уникално и се отразяват много, много добре дори и на чувствителна кожа, което е особено важно за мен при избора на козметика не само за лично ползване, но и за подарък!

# 76
Подаръчните комплекти са много красиви, ароматни и от тях кожата се чувства прекрасно. Бих подарила такива  на майка ми и сестра ми, и бих се радвала, ако и аз получа такъв подарък.

# 77
 L`ERBOLARIO-страхотна марка за продукти с натурален произход, подаръчните кутии са с изискан италиански дизайн , завършен коледен подарък за близкс хора

# 78
  • Варна
Бих избрала тези продукти, защото съм ги ползвала и ги харесвам.

# 79
Бих изпрала L`ERBOLARIO за подарък, заради качествения състав на продуктите, голямото разнообразие и прекрасните луксозни опаковки. Коя дама не би се зарадвала на такъв подарък.  Simple Smile

# 80
харесвам L'еrbolario, защото имат натурални съставки
а и опаковките са симпатични за подарък

# 81
Бих избрала продуктите, за да доставя радост и удоволствие!

# 82
L'Erbolario е качествена косметика с изключително хубави аромати - прекрасен подарък.

# 83
Бих избрала подарък от L'Erbolario , защото цялата козметика и парфюмерия  има натурална основа. Ароматите са изключително хубави и сполучливи . Да не забравяме и опаковките - подходящи за всякакъв празник.

# 84
Бих избрала вашите продукти за подаръци,защото имат натурални съставки,опаковани са в много красиви опаковки и биха задоволили всеки вкус Simple Smile

# 85
Бих подарил, защото е много качествена козметика!

# 86
  • Там, където ме обичат
Продуктите на L'Erbolario са създадени с натурални съставки, имат предложения за различни вкусове и поводи.

# 87
  • Великобритания
бих избрала за подарък козметика от  L'Erbolario , защото са качествени и ефективни .. освен това имат прекрасен външен вид

# 88
  • София
Ще подаря продукти на L`ERBOLARIO, защото са изработени от натурални съставки, имат красива опаковка и биха задоволили всеки вкус.

# 89
Защото са създадени с естествени съставки от раститетелен произход .Бих пробвала и подарила марката.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт