Изберете подарък от L'еrbolario и спечелете

• 7 753
  • 186
  •   1
Отговори
# 60
Струва си да подариш и да получиш такъв подарък.Марката би задоволила всеки вкус,дори и най-взискателния!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

# 61
Бих избрала за подарък козметиката на L'еrbolario, защото са с качествени натурални съставки, приятни аромати и са опаковани страхотно.

# 62
  • Бургас / София
Бих подарила за Коледа на семейството си продукти на L'еrbolario, защото са с натурални растителни съставки със свежо и топло ухание . Продуктите са достатъчни да зарадват всякакъв вид клиенти, а и дизайна им е уникален  Heart Eyes

# 63
Бих ги подарила, защото са чудесни  Flutter А кремчето за тяло от серията с камелия ми е топ любимец  Heart Eyes

# 64
Бих се спряла на тях за подарък, на първо място, защото са много качествени. Това е подарък, който е избран с внимание и всеки би се почувствал специален.

# 65
Бих избрала вашите продукти за подарък на моите любими хора,защото са с доказано качество,перфектно действие.Всеки би бил щастлив да получи такъв подарък.

# 66
Бих избрала тези продукти, защото съм ги ползвала и ги харесвам. Качествени са и биха били хубав подарък за всеки, който цени такъв тип хубава козметика. Heart Eyes

# 67
Бих избрала  L`ERBOLARIO ,защото са качествени и са елексир за кожата.

# 68
  • Elhovo
Бих избрала естествените продукти L`ERBOLARIO, за да доставя радост на себе си, заслужавам го!

# 69
Бих избрала за подарък продукти на  L'Erbolario, защото  козметиката е с натурален състав изцяло на растителна основа и защото има богат асортимент от продукти в  красиви опаковки!

# 70
  • Варна
Хареса ми написаното в първия пост - "ще доставите радост, ще дарите красота, накратко, ще дадете обещание за капка щастие". Точно това е идеята на подаръците, а козметика на L'еrbolario бих подарила, най-вече заради качествените натурални съставки и приятния аромат. Peace

# 71
Бих подарила продукти на L'erbolario ,защото марката е еквивалент на класа, изисканост , високо качество.

# 72
Бих избрала L'еrbolario за подарък на моите близки и приятели, защото са качествена и натурална козметика, произведена в Италия. Имат добри козметични комплекти на доста добра цена.

Весели празници!

# 73
Избирам продуките на L'еrbolario, защото ухаят на нежност. Точно това, от което имат нужда любимите ми хора.  Heart Eyes

# 74
  • София
L`ERBOLARIO носи само наслада,защото е качествена и натурална козметика.
Бих избрала продукти за подарък,за да доставя радост, отмора след напрегнатия ден,както и за настроение преди започващия
. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт