"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Да. Отиди на лекар.

# 511
Изключено е при 10 дни до цикъла да имаш каквито и да било симптоми. Стискай зъби и чакай, няма как да разбереш по-рано.
След седмица може да пробваш с кръвен тест и това е най-ранното, с което можеш да установиш дали е станало нещо. При всички положения ти е нужно търпение.

# 512
Както казаха момичетата, рано е за симптоми.
А и вече имам подобен опит през един от месеците на опити, в които знаех какви са първите симптоми и мога да се закълна, че ги имах всичките - но нищо. Предполагам, че тъй като много ни се иска да усетим точно това като ранен симптом и подсъзнателно тялото ни ги дава някак. Нямам обяснение.  Thinking

Изчакай си 10-те дена и се направи нормален тест - според мен няма смисъл да дава излишни пари. Знам, че последните дни се движат със скоростта на сънлива костенурка, но просто трябва търпение.  Whistling

Стискам палци все пак да ти е успешен този месец!  newsm10

# 513
Момичета, май съм пропуснала да пиша,че всъщност имам тестове за О. Тествах се в понеделник,вторник,сряда и четвъртък. През първите 3 дни имаше 2 чертички,като едната беше съвсем леко по бледа от другата, но определено видима. Четвъртия ден,същата тази беше доста по червена от другата. Миналия месец, когато имах 11 дневно закъснение пак се тествах за О,но тогава не бяха толкова наситени чертичките. Та поради несигурността ми питах,кога и колко дълго трае О. Правихме опити през цялата седмица сега и силно се надявам да се е получило този път. Благодаря на всички за отговорите и ви желая много положителни тестове.

# 514
Мариета,Теста от четвъртък е положителен,но ти продължавай да ги правиш докато видиш отрицателен резултат.Хубаво е и да продължите с опитите,понеже след положителен тест О предстои от 24 до 72 часа  Peace Успех!
Иначе предния месец може да си нямала О или да е била по-късно.На колко дни ти беше цикъла и от кой до кой ден се тества предния месец?

# 515
  • София
Ако теста за О е бил положителен на 14-ти, то О ще е на 15-ти или 16-ти ануари, следователно Цикъла си го чакай около 29-30 ако всичко е наред.
Това беше хубаво да го кажеш в предишния ти пост, сметките които съм ти дала сега не важат, защото явно, че цикъла ти няма да дойде на 23-24-ти януари, а по-късно.

# 516
Така е момичета, за бой съм си. Wink Миналия месец си правих тестове за О на около 10-11 ден,но тогава М ми закъсня с 11 дни. Явно и О също ми е била по късно. Сега след вчерашния 100 %-тов тест за О,нямам търпение да се прибира и да му се яхна на моя мъж.Wink Хахахаха

# 517
Здравейте, моля за помощ да си разчета резулатата от бета ЧХГ

Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
Beta HCG                                     1396.00   mIU/ml   0 - 1 (при небременни)

# 518
  • София
много положителни!
с тази стойност и добър ехограф вагинален, вече ще може да се види плодния сак.
След 48ч направи още един тест, за да си сигурна че се удвоява добре.

Това сигурно е поне седмица закъснение..!  bouquet
Честито Simple Smile

# 519
Бременна си, може да видите точката на хубав ехограф Simple Smile Честито!

# 520
Честито Нат , лека Б  Hug

• 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml

# 521
Мерси, закъснението е 6 ден, правих си два теста уринни на третия и четвърти ден и втората черта беше мн бледа, личния ми отказа направление, защото било мн рано и затова отидох на кръвен.
Кога трябва да е първата консултация с направлението за бременност?

# 522
  • София
Щом чхг е над 1000, то вече може да отидеш във всеки един момент да се установи дали е маточна бременност.
Все пак повтори изследването.

От интерес - кои тестове ти показват мнооого бледа черта при ЧХГ над 1000?

# 523
Тестовете /sure check/ правих два дни по-рано, на 3 и 4 ден закъснение, а кръвния - на 6 ден, така че не знам дали уринния тест няма да е категорично положителен ако направя днес.

# 524
Здравейте,момичета.Преди мъничко си направих тест и се появи супер бледа черта,имам още няколко дни до мц.Работата е там ,че от два дни съм с температура,повръщане и разтройство.Пих лупедиум,парацетамол и натриев цитрат.Възможно ли е те да са повлияли на резултата на теста и тази бледа черта положителен резултат ли е?

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 23:41 от Angelova85

Общи условия

Активация на акаунт