"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,момичета.Преди мъничко си направих тест и се появи супер бледа черта,имам още няколко дни до мц.Работата е там ,че от два дни съм с температура,повръщане и разтройство.Пих лупедиум,парацетамол и натриев цитрат.Възможно ли е те да са повлияли на резултата на теста и тази бледа черта положителен резултат ли е?

Да!Бледа или не втората черта стига да е в оказаното време и да разовее е положителен!Дай снимка да видим!Павтори теста може и с кръвен!Успех и тихичко честито Simple SmileSimple SmileSimple Smile Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile :-* :-* :-* :-*

# 526
http://prikachi.com/images.php?images/801/8576801C.jpg ,снимах с таблета,тела ми е на ремонт и качеството е доста лошо,чертата е мн бледа. Приятелят ми също вижда чертата,въпроса е,че е супер бледа.Появи се на третата мин. Кога да повторя теста още утре сутринта или да изчакам закъснението? Нз до колко св вижда,но според вас какъв е резултата на теста?
Благодаря за бързия отговор и желая от сърце на всички положителни резултати Hug

# 527
http://prikachi.com/images.php?images/801/8576801C.jpg ,снимах с таблета,тела ми е на ремонт и качеството е доста лошо,чертата е мн бледа. Приятелят ми също вижда чертата,въпроса е,че е супер бледа.Появи се на третата мин. Кога да повторя теста още утре сутринта или да изчакам закъснението? Нз до колко св вижда,но според вас какъв е резултата на теста?
Благодаря за бързия отговор и желая от сърце на всички положителни резултати Hug
Теста ти е положителен!Честито!!Да можеш тази сутрин да го повториш -но аз на твое място бих си направиля кръвен Simple Smile Успех и чакам да пишеш Simple Smile

# 528
Положителен е, вижда се, бледа е чертичката, но е розовка  Peace
Ами тихичко честито  Hug

# 529
  • Монтана
И аз я виждам..... Честито! След този тест трябва да внимаваш с лекарствата.  Можеш да приемаш парацетамол само и за натриевия цитрат мисля че няма да е проблем.  Ако не се чувстваш добре,  препорачвам ти да отидеш на лекар и да обясниш какво ти е и да споменеш че си в ранна бременност, за да ти испишат нещо подходящо.  За растройството... Знам ли.... Храни се със сухи хрАНИ... солетки,  бисквитки,  препечени филийки.....

пс: да допълня.....Имах такъв проблем когато бях бременна със сина си, но бях към 5 6 месец вече.
Бях лепнала някакъв вирус явно. Много е важно да внимаваш да не се обезводниш. Приемай течности постоянно, но по малко. На малки глъдки защото ако се наливаш ще предизвикаш повръщане.

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 10:27 от flo_

# 530
Честито,лека и красива бременност!

# 531
Здравейте! Искам да питам какво мислите за този тест? Значи правя теста и във определеното време се показва леко розово на мястото на вторатабчерта но отгоре на самия тест не по линията  newsm78 незнам как да кача снимка

# 532
Здравейте отново... Обръщам се към мамите с опит и моля за съвет. Ето какво ми се случи- преди малко в кухнята приготвях едни тестени закуски със сирене, които попринцип много обичам. Сложих ги във фурната да се пекат и след малко, когато вече се разнесе миризмата от тях направо не можех да дишам в кухнята, стана ми лошо, в носа ми усетих едно много странно чувство, все едно парене, толкова натрапчиво го усетих аромата, в стомаха започна да ми се повдига и в устата ми взе да се събира слюнка.Никога преди не съм го усещала. Кажете ми,моля ви, случвало ли ви се е и това ли е да си бременна и да си свръхчувствителна към миризми и да ти се гади???

# 533
Ако не е по линията, не е положителен. Все пак виж дали няма много бледа втора черта.

# 534
Rmamma , нещата , които описваш са много типични при бременност , но сами по себе си не означават бременност .
Кога очакваш Ц ?

# 535
Ами невиждам да има но на 13.01 прих тест за овулация и беше положителен което е странно тъй като цикъла ми е на 28 дни на 19.12 секс без да се пазим след това дойде като по часовник на 21.12 до 26.12 след това на 27 пак без да се пазим  Laughing

# 536
Бременност има САМО при положителен уринарен или кръвен тест, уринарния най-добре 1 ден преди очаквана менструация или 1-2 дни след пропусната такава. Всичко друго е параноя, вманиачаване и здраво фантазиране. Бели черти, изпарителни, такива след 5тата минута на теста - забравете. Повръщане - след 7г.с, често уриниране, още по-нататък, спрете да се филмирайте и се наслаждавайте на живота и партньора си. Ако забременеете, няма как това да не ви стане ясно в даден момент. Честно, завиждам на здравите нерви на Брайда. Забременявала съм 4 пъти, единствено сънливост и раздразнение имах преди теста, и това не всеки път! Наистина, с нищо не си помагате намирайки си "симптоми". Тестове за овулация, редовен секс, здравословно хранене, витамини и спокойствие, това е.

# 537
Аз не търся под вола теле.... казвам прост какво ми се случи и че не ми се беше случвало. Помолих за съвет от някой, който е преживял подобно нещо и не очаквах подобна нападателност да срещна...

# 538
Какъв съвет точно очакваш? Да, може да си бременна, не, може и да не си. Ако имаш закъснение направи си тест, гаденето започва доста по-късно, както вече казах.

# 539
*Мери*  Ц го оцаквам след 7 дена.

Общи условия

Активация на акаунт