"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Ще повторя теста утре сутрин и ще пиша...благодаря ви за бързите реакции.Най-вече за предупреждението за лекарствата.Много ми помогнахте наистина. bouquet

# 541
Ако си имала овулация преди два дни е напълно изключено днес да имаш положителен тест и да те "приболва" каквото и да било, причинено от бременност.
Ако искаш да забременееш, секс се прави 24 до 48 часа след положителния тест, а не преди това. Може би дори сега още не е късно.
Напъно излишно е да се правят тестове за бременност през няколко часа. Първо, те се правят само сутрин с първата сутрешна урина (т.е. макс по един на ден) и второ, биха могли да отчетат нещо чак 12 дни след овулацията.

Тези неща не се ли учат в училище? Ако не, би трябвало.

# 542
Да, ще изчакам и ще направя тест. Въпроса е, че не е типично за мен, дори и при първата бременност не ми се е случвало никога, а да не говорим за попринцип... трая всякакви миризми, дори и кофти миризмите.

# 543
  • Монтана
Щом имаш 7 дни до цикъл....най вероятно е от пика на прогестерона. Онзи ден и аз сечувствах мн зле, но моите оплаквания бяха други. Тогава Брайда ми обясни че може да е от това и има логика. Симптоми на бременност преди датата на МЦ неможе да има. ТЕзи симптоми са просто от промяната на нивата на някои хормони. Промяна на хормони след о има с бременност и без такава. Най първият признак на евентуална бременност за мен самата е закъснение на цикъла, каквото може да има и без бременност. За толкова време и аз съм минала през много  "ПРИЗНАЦИ". То не бе гадене, силно обуняние, киселини, болки тук, болки там......това ми се яде, онова ми се яде.....смехории като се сетя сега. Но те разбирам.....Съвета от мен ще се повтори с някои по горе. Живей си живота....бебето когато дойде няма на къде да ходи.....ще се разбере. Да сме живи и здрави всички да ни се случи това щастие.На едни за първи път на други за втори......то копнежа и за първо и за второ си е все същия...Дай боже всеки му!

# 544
Моят копнеж е за първо.... първата бременност завърши зле  Cry Cry Cry

# 545
И аз съм от яко филмиращите се. Сега ме е хванала параноя, че може д аимам извънматочна бременност. Имам отрицателни теста --3 под ред. но нещо стана седмица, бяха ми се надули гърдите страшно,  гадеше ми се , даже и вулвата ми се беше надула (извинявам се много за детайлите), изпитвах голяма умора и напрежение в стомаха и тн. Понеже имам един аборт, си спомням, че същите бяха симптомите и предния път --увеличени гърди и вулва, за умора не съм забелязвала, защото тогава кръстосвах де що има планина в Европа и си се чувствах изморена от прекаленото физическо усилие. бях 90% сигурна, че съм бременна. Обаче 3 отрицателни теста, та явно не съм. или нещо е ужасно ненаред. Също така симптомите изчезнаха или поне намаляха. Само гърдите си остават подути. Ужасих се като прочетох, че извънматочната бременност може да не бъде отчетена от домашен тест. И рак ми минава през ума. Абе всичко. Дано ми дойде цикъла, че като нищо ще си докарам сърдечен удар. В понеделник ще запиша час при лекар.

Според мен, наистина човек не трябва да прави бебе, а просто д аси прави секс без да се пази и толкова. иначе се стига до някакви филмирания и хипохондрии. Пишман станах тия дни, а това ни беше първият полуопит (беше непланиран опит, защото бях решила, че първо ще отслабвам а после ще бременеем, но пък в някакъв момент стана лек гаф и не пих нищо). Не знам какво ме очаква по нататък. Аз съм от силно емоционалните жени, и като нищо може и фалшива бременност да си докарам каквато съм откачалка.

# 546
OX'AMAH, не си бременна, нито имаш рак, стига си се филмирала! Извънматочната бременност се отчита от домашни тестове за бременност, тъй като при нея също се отделя ЧХГ, което пък те отчитат. Успокой се, цикълът ти закъснява от филмирането.

# 547
OX'AMAH, не си бременна, нито имаш рак, стига си се филмирала! Извънматочната бременност се отчита от домашни тестове за бременност, тъй като при нея също се отделя ЧХГ, което пък те отчитат. Успокой се, цикълът ти закъснява от филмирането.
Мерси много, мила вили_то! На рационално ниво си давам сметка, че е така. Дано идва по-скоро тоя цикъл.

# 548
  • Монтана
Рмама, съжалявам..... Hug Мисли позитивно и всичко ще е ОК

# 549
Ами то може и да е станало преди лелката или след нея ще видим след два дена  Laughing дали има  EFP

# 550
Ау, така ли може да е станало? ooooh! На колко години си?

# 551
Ау, така ли може да е станало? ooooh! На колко години си?

Незнам дали знаеш но понякога овулацията съвпада с лелката  Naughty

# 552
Да, дано да е наред... желая го на всички  Hug Peace

# 553
Angelova85, не публикувай два поста един след друг, редактирай стария. Peace

# 554
Ok, sorry, дори не съм се усетила, не е нарочно  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт