"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Много бързате и после следват разочарованията. Кръвен тест и се знае който иска рано, а не има ли черта няма ли, изпарителна ли е, вдъхновителна ли е?

# 601
  • София
Щом не е розова, по-скоро е изпарителна. Нормално е да се появи на правилното място, то няма друго място където да се появи.
Но както казва Денси, нямам представа колко дни имаш до цикъла (а да си казала, не помня), но щом и ти признаваш, че много рано е направен... Изчакай, а това го приеми за изпарителна, защото на такава ми прилича дори и само по описание.

п.п. странно ми е някакъв цвят да е "неопределен", предполагам, че дори и странни цветове могат да се опишат. Обикновено изпарителните сивеят или са като "тъмно" бели или по-различен бял цвят от основния Simple Smile

# 602
Честито, бременна си!
Болките, които описваш, не са опасни. Ранните усещания при бременност са идентични с тези преди цикъл. Усещането ти е познато, но това не значи, че ще ти идва цикъла.

Лека бременност и всичко да е наред  bouquet

# 603
  • SOFIQ
http://prikachi.com/images.php?images/541/8583541a.jpg

Момичета ето го днешния тест за О. Правени по едно и също с вчерашния.Имам въпрос моля за помощ само вчера пропуснахме с ММ фатално ли е от днес ли да почваме по няколко пъти като вчера имахме пауза 1 ден втората дори е по-тъмна от контролната

# 604
  • София
Моника, за мен този твой тест от днес е положителен.
Не е фатално, че сте пропуснали вчера, защото овулацията ти предстои до 2 дни.
Сега от днес, поне 3-4дни не пропускайте и дано стане този път.

Можеш след 2-3дни да отидеш на лекар да потвърди дали е минала О и да ти измери лигавицата.
След това когато вече имаш някаква предполагаема дата за О, примерно 20-ти (утре), да изследваш на 27-ми прогестерона си, за да докажеш че я е имало. Ако е нисък, то това е причината за лигавицата (ако въобще имаш проблем) и ще знаеш другия месец веднага след О да ти изпишат прогестерон, който да удебели и лигавицата (освен ако нямаш изписан от този месец да го вземаш).
Всичко това във връзка с лигавицата ти, за която се тревожиш.

Аз лично съм с нисък прогестерон, съответно и тънка лигавица, за това след О взимам прогестерон. Отиди на лекар да ти потвърди на 100% дали си имала О и може да ти изпише и на теб, като премери лигавицата ако тя не е достатъчно дебела.

# 605
  • SOFIQ
Моника, за мен този твой тест от днес е положителен.
Не е фатално, че сте пропуснали вчера, защото овулацията ти предстои до 2 дни.
Сега от днес, поне 3-4дни не пропускайте и дано стане този път.

Можеш след 2-3дни да отидеш на лекар да потвърди дали е минала О и да ти измери лигавицата.
След това когато вече имаш някаква предполагаема дата за О, примерно 20-ти (утре), да изследваш на 27-ми прогестерона си, за да докажеш че я е имало. Ако е нисък, то това е причината за лигавицата (ако въобще имаш проблем) и ще знаеш другия месец веднага след О да ти изпишат прогестерон, който да удебели и лигавицата (освен ако нямаш изписан от този месец да го вземаш).
Всичко това във връзка с лигавицата ти, за която се тревожиш.

Аз лично съм с нисък прогестерон, съответно и тънка лигавица, за това след О взимам прогестерон. Отиди на лекар да ти потвърди на 100% дали си имала О и може да ти изпише и на теб, като премери лигавицата ако тя не е достатъчно дебела.

Brayda много си любезна незнам какво бих правила без ценните ти съвети благодаря отново ами преди 2 седмици съм си запазила час точно за утрешния ден в 17:30 дали не е рано може да не е минала О до утре ? А и да те попитам утре ако я попитам за този прогестерон
Той на таблетки или вагинално се слага да проблема е в тънката лигавица тя каза че оплождане може да стане но според нея загнездване Не
А ако се приема прогестерона без да стигнем до изследването ще де наруши ли нещо свързано с хормони овулация цикъл

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 15:14 от Monikaaaaaaaaa

# 606
Allana, благодаря ти за бързия отговор и пожеланията  bouquet Дано докато дойде време за прегледа всичко да е наред и лекаря да потвърди бременност, въпреки че малко шокиращо ми дойде това. Възможно ли е обаче толкова рано да ме болят гърдите.. и то адски много от 2 седмици, по всяко време, не мога да ги докосна чак. Малко ми е странно да го отдавам на това, но не знам от какво може да е.

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 16:03 от just_smile

# 607
Brayda, днес направих един престо и излезе бледа втора чертичка. Ще се опитам да кача снимка. А в четвъртък ще ходя да пусна още един кръвен.

# 608
  • София
Monikaaaa - Да, той може да е проблема при тънката лигавица. Има два вида - през устата и вагинално, не знам какво ще ти предпише, но от личен опит от този оралния аз напълнях адски много, от другия нямам никакви странични ефекти и се усвоява по-добре. Попитай дали за теб е добре да ти изпише.
7 дни след О е хубаво да си пуснеш прогестерон, независимо дали го приемаш или не, ако е нисък ще си покаже и може да се коригира дозата. 7 дни след О прогестерона трябва да е близо до горна граница, за да е наред и да се докаже, че О е имало. Изследването можеш да си го пуснеш и сама, без да имаш бележка от лекар.
Утрешния ти преглед или ще покаже, че О е минала или ще даде информация ако не е минала, то фоликула колко е голям. Аз бих я попитала дали не може и след 1-2 дни пак да те види да докажете спукването на фоликула. Прогестерона не вреди на оплождане, овулация цикъл, той подпомага всичко това ако твоето тяло има нужда от него, а и се пие около 10 дни (зависи как е изписан и за какво) и след това се спира и се изчиства с цикъла.
Късмет.

★★★amore★★★ - това е доста обнадеждаващо, дано успееш да пуснеш снимката. Много ми стана интересно за твоето ЧХГ и тези чертички, не знаех че тестовете могат да засекат толкова ниско ЧХГ, освен ако не е лаб. грешка и то не е по-високо. Можеш следващия кръвен да го пуснеш и утре, по-добре в различна лаб.

# 609
http://prikachi.com/images.php?images/580/8583580b.jpg

Ето го.
Извинявам се за поредните постове, но не мога да вмъкна линка , чрез "редактирай".
Дали е положителен? И ако ДА, защо кръвния показва 1.890?
Днес чертичката е малко по- наситена от вчера.

# 610

Ето го.
Извинявам се за поредните постове, но не мога да вмъкна линка , чрез "редактирай".
Вижда се ,вижда  се Аморе тихичко Честито.Утре при кръвният всичко ще е наред.

# 611

Ето го.
Вижда се ,вижда  се Аморе тихичко Честито.Утре при кръвният всичко ще е наред.
Ще правя кръвен в четвъртък, за да са минали 72ч. Дай Боже всичко да е наред. Стискам палци на всички  Peace

# 612
  • София
Ооо това за мен е ++ тест и с ЧХГ над 10 още днес!
Според мен резултата ти е бил сгрешен.
Вижала съм престо на ЧХГ 9.89 и беше по-бледо и от твоето!

just_smile - теб съм те пропуснала! Честитооо! Дано да видите сакче скоро!

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 17:35 от Brayda

# 613
Здравейте момичета нещо се обърках за това искам да се консултирам с вас. Както казах миналия месец ми дойде на 23 на 8,9 някъде ми беше О цикъла ми е някаъдр на 30д дължината е 5 дни,аз изчислих че трябва да ми дойде на 22 този месец,но си направих една графика ми днес и ми излиза,че трябва да ми дойде на 26,какво мислите вие според датите? Благодаря ви п.п защото наистина ако трябва да ми дойде тогава,а от днес много ми се гади и ми става лошо имам по-голям шанс да съм бременна,тай като преди 2 3 дни правих тест и беше отрицателен

# 614
  • София
Ако ти идва на 30 дни трябва да ти дойде около 22-ри.
Ако О ти е била на 8-ми, пак трябва да ти дойде на 22-ри.

Общи условия

Активация на акаунт