"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Home test миналия месец ми показаха три поредни дни положителни тестове а кръвните бяха 0.900 и 0.100.
Цикъла си ми дойде разбира се. Но мога да ви уверя че трима около мен виждаха втората черта. Не ги купувайте....имам чувството че има някаква уловка. Peace

# 616
Според мен в тази лаборатория референтните са 0-1 за небременни и затова и са ти казали, че има нещо, така всичко се връзва!
http://prikachi.com/images.php?images/580/8583580b.jpg

Ето го.
Извинявам се за поредните постове, но не мога да вмъкна линка , чрез "редактирай".
Дали е положителен? И ако ДА, защо кръвния показва 1.890?
Днес чертичката е малко по- наситена от вчера.

# 617
Александричка , това преувеличаване с признаци никога не е от полза , защото после разочарованието е още по-голямо . Сега колко време имаш до цикъл ?
Остават ми два дни ,но вече си усещам,че пак ще има разочарование и реших веднага след като свърши да отида на лекар сигурно жената ще я побъркам след като преди 7 месеца ми е казала ,че няма проблем .. включвам се  късно,че ми е малко ново пък ми е много интересно и приятно да разбера и други как се чувстват Simple Smile

# 618
Александричка , това преувеличаване с признаци никога не е от полза , защото после разочарованието е още по-голямо . Сега колко време имаш до цикъл ?
Остават ми два дни ,но вече си усещам,че пак ще има разочарование и реших веднага след като свърши да отида на лекар сигурно жената ще я побъркам след като преди 7 месеца ми е казала ,че няма проблем .. включвам се  късно,че ми е малко ново пък ми е много интересно и приятно да разбера и други как се чувстват Simple Smile

Рaзбирaм те нaпълно нa мен ми е вече втори ден зaкъснение толковa много го исксaaме че се побърквaме. Имaм достa признaци но може и дa сa ПМС. В понеделник и aз съм нa преглед. В мментa съм нa тaковa място чд нито тест нито темперaтурa. Стискaм ти пaлци зa двете ччертички.

# 619
  • София
casablanka   - правилна съм хоум тестове, както и бб тестовете, те правят изпарителни черти, но не са розови, иначе да - виждат се изпарителните но по-скоро са тъмно бели

# 620

Рaзбирaм те нaпълно нa мен ми е вече втори ден зaкъснение толковa много го исксaaме че се побърквaме. Имaм достa признaци но може и дa сa ПМС. В понеделник и aз съм нa преглед. В мментa съм нa тaковa място чд нито тест нито темперaтурa. Стискaм ти пaлци зa двете ччертички.
И аз стискам палци Simple Smile А имам и въпрос възможно ли е да си имам болки в кръста и корема и да не ми дойде се питам. Със сигурност ми скърца нещо ма както каза то като ти се иска Sad

# 621
  • София
както мноооого пъти сме писали тук - симптомите на ранна бременност са същите като на предстоящ цикъл, така че ДА възможно е да не дойде и ДА възможно е и да дойде Simple Smile
Като остават 1-2дни до цикъла може да се направи тест!

При болки вземи ношпа - безвредно е както за бременност, така и при липса на такава, не е добре да стоиш с болки (ако са силни).

# 622
Само да споделя, че днес правих втория кръвен тест чхг и е 30mU/ml. Още нямам закъснение, но...дано всичко е наред   Praynig
Брайда, благодаря ти за отзивчивостта и стискам ти палци чудото по-скоро да ти се случи и на теб. Peace Hug  Heart Eyes  Hug bouquet

# 623
  • София
Аморе, супер е резултата, преди 2дни сигурно е било около 10.
Ако все пак искаш, аз лично бих ти препоръчала да направиш пак след 2 дни, за да видиш дали се удвоява добре!
тихичко честито и дано всичко мине добре!
На такова ЧХГ ме викнаха на преглед след 10дни Simple Smile

Благодаря за пожеланията!

# 624
Аморе, супер е резултата, преди 2дни сигурно е било около 10.
Ако все пак искаш, аз лично бих ти препоръчала да направиш пак след 2 дни, за да видиш дали се удвоява добре!
тихичко честито и дано всичко мине добре!
На такова ЧХГ ме викнаха на преглед след 10дни Simple Smile

Благодаря за пожеланията!
Преди два дни ми беше 1.890 mU/ml, а днес 29.850mU/ml
 Претиснена съм само, защото имам още 3 дни до Ц и ако нещо се обърка , ще падна от много високо. Дано ме подминат нещастията  Praynig

# 625
  • София
Прогестерон пусна ли? Как е той?
Първата стойност не се връзва принципно, но кой знае може от 1.89 до 2 дни да става на 30 Simple Smile
Ако имаш болки и придърпвания от контрахиране на матката, взимай ношпа - отпуска мускулатурата и облекчава контракциите и спомага матката да не изхвърли плода.
Пусни прогестерон ако не си и ТСХ ако не си пускала скоро или ако не го следиш. Всичко това ще даде реална оценка дали всичко ще е наред.
Но защо да не е? Не го мисли толкова, зарадвай се и се успокой Simple Smile

# 626
Благодаря за съвета с лекарствата не смея нищо да пия изчаквах да се консултирам,защото пия аулин всели месец въпреки,че знам вредите Sad

# 627
  • София
Аулин, Нурофен, Аналгин и т.н.т. - НЕ
Ношпа само!

# 628
Благодаря Simple Smile Ам тай като не смея да говора със зъболекарката и тя ми лекува зъб със антибиотици там вреда има ли?

# 629
  • София
не съм запозната с локалните антибиотици на зъболекарите, нали не пиеш от устата?
Попитай я все пак...
Ама ти по-скоро си направи един тест утре сутрин и тогава се тревожи за зъболекаря

Общи условия

Активация на акаунт