"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Момичета направих още един тест на шуърчек и точно като го напишках  Embarassed Embarassed излезе втора черта,цялото поле стана розово. Но след 5 мин я нямаше,така че спирам да се надявам за този месец. Вече съм 11 ден закъснение,имам и час при лекар. Дано да не е нещо сериозно.

# 76
  • София
гледам че и двете с фалшиви черти сте с шуърчек... защо не пробвате с друга марка?

# 77
Здравейте.Искам да споделя някъде ,че тази вечер сънувах ,че съм зад храст с червени плодове аз и една друга жена.Беряхме нещо като розови череши.Знам , че черешите растят по дървета за това не съм съвсем сигурна , че бяха точно череши .Знам, че "признаците " ми за бременност са доста нетипични, но се чудех дали това ще значи , че аз или някой около мен скоро ще забременее и роди.Ако това стане ще ви пиша.

УСпех на всички майки и татковци и весели празници  Hug

# 78
Реално след 5 минути теста си беше наред, една черта,но все пак наред. Иначе първия,който правих на 3 ти ден закъснение беше на клиър,пак една черта. Явно просто съм го препишкала повече.  Thinking

# 79
Реално след 5 минути теста си беше наред, една черта,но все пак наред. Иначе първия,който правих на 3 ти ден закъснение беше на клиър,пак една черта. Явно просто съм го препишкала повече.  Thinking

Сигурна ли си, че правиш теста коректно? Тестът шуър чек писалка се препишква, на касетата се капват само 2-3 капки.

# 80
  • Варна
Момичета, да се включа и аз най-накрая. Само ви чета от вече доста време. Правим опити за бебе от почти една година. От един месец пием и двамата Прегнакеър. Последният ми МЦ беше на 17 ноември, като нормално е през 28-30 дни, с кръвотечение точно 5 дни. Сега ми закъснява вече цяла седмица, нямам никакви симптоми като да ми идва. Нямам и симптоми за бременност. Единственото различно е , че имам някаква страхотна чувствителност в зъбите от две седмици и коремът ми се подува вечер все едно съм в пети месец. Тестове правих - един седмица преди закъснението, и един на третия ден - все отрицателни. Четох доста за отрицателни тестове при наличие на бременност... Ясно ми е , че и да ви задам въпроса "бременна ли съм?" Не можете да ми отговорите. По-скоро ме интересува дали е възможно да е някакъв ефект от Прегнакеър-а, при някоя от вас случвало ли се е ? И все пак съм решила утре сутрин да потретя теста - току виж видя мечтаните две чертички...

# 81
  • София
2 седмици са сериозно закъснение, ако е -- теста отиди на лекар. Прегнакеър са витамини, не може да са причината...
късмет!

# 82
Здравейте всички,
Дълго време правим опити (години), ПКЯ, правиха ми всякакви изследвания, нямаме проблем и двамата, правиха ми хистероскопия (мисля че така се казваше) и ми махнаха някакъв полип. Нередовния ми цикъл е редовен вече 5-6 месеца и този месец виче закъсня. Датите на последните ми гости са 14,18,17,17,14-ти и този месец го очаквах на 14-ти.
Направих теста на шуър чек на 17-ти вечерта и на 18-ти сутринта и имах мноооого бледа втора черта (направо на фантазия се вижда).
В петък сутринта се обадих на доктора и ми предписа утротестан, но шпа и фолиева киселина. Днес реших отново да си направя тест и отново чертата ми е една такава фантастична 😒
Още е рано за ехограф, а в тъпия ни град кръвния тест е невъзможен - резултатите излизат след 10 дни.
Гърдите ми са изключително чувствителни и имам болки наподобяващи предменструални
Та въпросът ми е нормално ли е след 3 дни все още чертата да е толкова бледа или отново ме чака разочарование 😟
Благодаря предварително на всички обърнали ми внимание

# 83
Здравей Диана , би трябвало с времето чертата да се насища и да става все по-видима . Втория тест пак ли беше Шуър чек ? Защо не купиш друг с по-голяма чувствителност и да пробваш и с него някоя сутрин с първа урина .

# 84
Притесняват ме тези болки ниско долу 😒
Иначе теста беше пак същия да
Да взема Престо? Той по чувствителен ли е?

# 85
  • София
Здравейте,

И аз бих искала да попитам, кои тестове за бременност са по-чувствителни. Simple Smile

# 86
  • Варна
Между Шуърчек и Престо, Престо е по-чувствителен. До колкото знам обаче, има някакви още по-чувствителни, които се използват от жени, които правят инвитро. Има и от тях в аптеките. Шуъра засича при 0,25 ml/U, Престо - 0.20, а тези другите засичали с чувствителност 0,10. Колкото по-малка е цифрата, толкова по-чувствителен е тестът.
като този

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 19:31 от audace

# 87
Поръчах си такъв защото в града не знам дали ще намеря 😊
Благодаря момичета за вниманието и бързите отговори
Ще пиша за резултатите

# 88
  • Варна
Диана, късмет! И аз утре след третия тест ще споделя...

# 89
Момичета,не знам на колко дни ми е мензиса,всеки месец си идва когато пожелае,и не съм следяла овулация,вчера и днес ми се гади,но днес много повече,и мъжа ми ми купи тест..и излезе бледа розова черта ББ тест е... Възможно ли е да съм бременна...
http://prikachi.com/images/279/8528279R.jpg
http://prikachi.com/images/204/8528204H.jpg
 Cry

Общи условия

Активация на акаунт