"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета,не знам на колко дни ми е мензиса,всеки месец си идва когато пожелае,и не съм следяла овулация,вчера и днес ми се гади,но днес много повече,и мъжа ми ми купи тест..и излезе бледа розова черта ББ тест е... Възможно ли е да съм бременна...
http://prikachi.com/images/279/8528279R.jpg
http://prikachi.com/images/204/8528204H.jpg
 Cry

Май има втора черта, макар и бледа.

Честито! Според мен си бременна!  Grinning

# 91
И аз мисля че има втора чертичка!!Стискам палци и честито!!Аз ще си правя тест тази сутрин та да видим   Praynig

# 92
И моята втора черта е такава, притеснението ми е защо след три дни не става по видима 🤔

# 93
Момичета,извинявайте,че така нахлувам,но ви моля да спрете с вниманието към потребителя Една българка,Теди или не знам си още каква.В нашата темичка е дала дата за ову 22.12,а днес на 20.12 се прави на бременна.Или нещо не е наред с това момиче или е някакъв феномен да е бременна на 15 ден от цикъла си. Crossing Arms

# 94
Ами много просто,мц ми закъсня десет дена и засяках много рано овулация  на 9 ден...На 8 ден имох пол.тест зо ову...

# 95
  • София
Нали писа, че не си следяла Ову? Как така си го засякла на 8-ми ден?
И как така ти е закъсняло 10дни и на 8-мия ден Ову??

# 96
  • Монтана
Aз до колкото разбирам от писаното, момието иска да каже, че предния цикъл е закъснял с 10 дни и на следващият цикъл О е била по-рано. Аз не мисля, е има съотношение това, но така разбирам, че така тя си го обяснява. До колкото разбирам прави тестове за О само, а те не могат да покажат кога точно е имало О. Ако е следяла и БТ тогава може да се хване кога е била +-един ден. Предполагам това е имала в предвит, знам ли?!

# 97
Здравейте отново,
тази сутрин направих тест и прикачвам снимката.
Не знам дали нещо се вижда.
На втората снимка съм затъмнила защото май нищо не се вижда.
http://prikachi.com/images.php?images/987/8528987T.jpg
и втората затъмнена
http://prikachi.com/images.php?images/988/8528988y.jpg

# 98
  • София
Има черта за мен - бледа розова!
Според мен си за честито!
Сигурно утре ако направиш още един, би трябвало чертата вече да става по-наситена.
 bouquet

# 99
Има черта за мен - бледа розова!
Според мен си за честито!
Сигурно утре ако направиш още един, би трябвало чертата вече да става по-наситена.
 bouquet
ами дано е така.
притеснението ми е че не се насища. Не знам дали по нагоре видя но на 17-ти беше горе долу същата Sad

# 100
  • София
diana_m - отиди днес до накоя лаб и пусни кръвно изследване - бета ЧХГ.
След 48ч го повтори ако искаш.
Има много случаи за ненасищащи тестове, апък високо ЧХГ, но те разбирам за притеснението, кръвния би дал категоричен отговор, а неговото повтаряне след 48ч би дал отговор дали нарства правилно.

По принцип (и аз не знам защо) хората много не обичат да правят кръвни тестове, но за мен те са най-стойностни. Тесовете са едни лентички, дето са ги правили в някакви китайски фабрики, колко пъти се е случвало и фалшиво положителни и фалшивоотрицателни и т.н.т. При кръвния няма съмнение.

другото което мисля е - по-добре кръвен, отколкото да стоиш в напрежение какво се случва. Това напрежение не е добре за бременността, тази несигурност до прегледа може доста да измъчи някой (визирам себе си също)

# 101
Brayda благодаря ти.
Лошото е че в града ни /от Видин съм/ ми казаха че резултатите излизали след 10 дни, но днес ще поразпитам и ще отида Simple Smile ако намеря някъде да правят изобщо.

# 102
  • София
Много странно да са ти казали така...
Обади се по телефона в няколко лоборатории...
Ако наистина са 10 дни, нищо др не ти остава освен да правиш тестове всеки ден или през ден и да следиш.
Ако получиш каквото и да е розово/червено/кафяво зацапване или каквито и да е по-силни болки, отиди на лекар.
Ако имаш леки болки като преди МЦ може ношпа да взимаш.

# 103
  • SOFIQ
Здравейте момичета днес е 26-ти ден от цикъла който е 30,32 дни имам гадене което е поносимо и е от време на време и сутрин много рано съм много гладна чак ми става лошо предполагаема О. На 18-ти ден което е 13.12 незнам възможно ли е да са се случили нещата този месец за пръв път взимах добавки вит.е и геритамин нео тях до О сега съм ги спряла и фолиевата която непрекъснато си я взимам според вас някакво мнение а и този месец странно не ме болят гърдите иначе след О стават непоносими

# 104
  • София
Моника, всеки месец ти се гади май Simple Smile Успокой се!
Иначе щом имаш О, естествено че може да е станало, само бъди спокойна и изчакай още малко време, след няколко дни (около 4) ще се разбере! Пожелавам ти да имаш радост този месец, че бая се измъчваш с тези мисли и симптоми и лигавици и т.н.т.!

Общи условия

Активация на акаунт