"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Ние се мъчихме 6 месеца и през цялото време само за това мислех.Много приятелки ми казваха не го мисли то ще стане когато най-малко очакваш.Ето, че този месец не го очаквах, болеше ме корема както обикновенно ,първия ден в който трябваше да ми дойде пих хапче за да не ме боли толкова корема, но минаха 1 2 3 сега вече 10 дена закъснение и две чертички на теста.  baby_neutral

# 61
Честито, baby, лека бременност и прекрасно бебче.
 Аз искам да ви попитам появата на втора чертичка след времето за отчитане може ли да се счита за положителен резултат. Преди няколко дни още преди цикъла се появяваше мнооого бледа чертичка, но аз мисля, че беше "изпарителна" лента. Днес вече имам три дневно закъснение и втората чертичка е видима, но се появи след времето за отчитане и вече откачам. Как да интерпретирам резултата? Май вече ще изхвърлям тестовете след 10-тата минута. Теста, който си правя е шуър чек, но ме е страх да се зарадвам. Blush

# 62
 Аз искам да ви попитам появата на втора чертичка след времето за отчитане може ли да се счита за положителен резултат. Преди няколко дни още преди цикъла се появяваше мнооого бледа чертичка, но аз мисля, че беше "изпарителна" лента. Днес вече имам три дневно закъснение и втората чертичка е видима, но се появи след времето за отчитане и вече откачам. Как да интерпретирам резултата? Май вече ще изхвърлям тестовете след 10-тата минута. Теста, който си правя е шуър чек, но ме е страх да се зарадвам. Blush
Благодаря ти много.Казаха ми, че ако втората черта е по-бледа има наличие просто явно рано е направен теста и нивото на хормоните още не е достатъчно висок.Изчакай още малко и пак направи ако се вижда лека втора чертичка си направи кръвен тест.Така ще покаже дали си бременна и ако не да видиш къде е проблема.Но дано да си вярвай в чудеса... Simple Smile) Това е мнението на други жени в този форум (изчетох доста по темата)

# 63
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря ти! Ще пиша като имам яснота, какъвто и да е резултата. Целувки

# 64
Moмичета, вие колко време опитвахте преди да забременеете...Знам, че е много относително, но все пак..
Ние със съпругът ми от няколко седмици пробваме, все не става...Знам че понякога се случва с месеци...но той е страшно нетърпелив и все ме пита, защо не става, защо не става newsm78 Правили сме си всички необходими изследвания, нямаме здравословни проблеми...
       Може да се каже от раз защото започнахме юли разбрах октомври, оказа се че имам киста и след изчезването и се получи.  Той какво мъж ти иска да разбере веднага след секса дали е станало.......  ееее няма как ....... Успех мила  Two Hearts

# 65

След времето за отчитане тестът става невалиден. Пише го и на опаковката.

# 66

Един кръвен тест ще ти спести чуденките, а и парите, които би дала за още уринарни тестове. Peace

# 67
  • София
+1 за кръвния тест!
Снимай ни го ако искаш. Аз познавам изпарителните черти. Какъв е теста?

# 68
http://prikachi.com/images.php?images/385/8525385D.jpg

Дано съм успяла да я прикача. Попринцип се вижда по-добре от снимката. Иначе теста е sure chek

# 69
С риск да се повторя - тестът е невалиден. Не виждам втора черта. Отрицателен е.

# 70
  • Пловдив
Здравейте на всички.И аз съм в редиците на бебеправещите от 2-3 месеца.По принцип съм с много точен цикъл- 28-29 ден.Е имала съм случаи още на 26 да дойде лелката.Този месец обаче нещата са по различни.Последния МЦ беше на 25.11, като ми беше 29 ден от цикъла.Овулацията не я следя(не искам да се стресирам излишно от сега),но преди няколко месеца си мерих БТ и според моите(не много сигурни)изчисления е на 19 ден;тоест 13.12.Бебеправихме между 2-5.12,7.12;11;12 и 14-17.12(леле колко много хаха).Не дебна кои са ми фертилните дни,правим секс когато имаме желание.Този месец още от началото ме болят гърдите ужасно много,а по принцип е след О.Днес забелязах,че имам някаква странно бледорозово зацапване и абсолютно никакви ПМС,а имам още 4-5 дни до датата.Напоследък ми се доспива по никое време,някой миризми ме дразнят,а аз съм много зле с обонянието. Онзи ден даже ядох филийки с масло,шарена сол,мед и пушен бекон.Последно такива конбинации правих миналото лято преди да разбера,че съм бременна. За съжаление загубих бебето,но това е минало.Чудя се дали е възможно да съм бременна или се вживявам в симптомите.Нямам търпение да минат още няколко дни за тест.Късмет на всички бебеправещи и лека бременност на бъдещите майчета.

# 71
Отрицателен е..Съжалявам.. Sad

# 72
  • Монтана
Мекрони, аз от телефона като гледам я виждам, но понеже теста не се е изчистил от розовото не се вожда добре и не мога да преценя дали е изпарителна или не

# 73
Калина, знам колко мъчително е чакането, но без него няма начин. Просто бъди спокойна и всичко ще стане като му дойде времето. Това, кието прочетох е много оптимистично, но се страхувам да не ти дам напразна надежда, да си повярваш и после не дай Боже да се разочароваш двойно. Така че не го мисли, усмихвай се често и все пак е Коледа...всички заслужаваме по едно малко чудо...целувки Hug

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 22:02 от mekroni

# 74
  • София
И на мен ми изглежда изпарителна. Пусни кръвен.. При такива двусмислени повтарящи се черти, само това е сигурно

Общи условия

Активация на акаунт