"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • SOFIQ
Моника, всеки месец ти се гади май Simple Smile Успокой се!
Иначе щом имаш О, естествено че може да е станало, само бъди спокойна и изчакай още малко време, след няколко дни (около 4) ще се разбере! Пожелавам ти да имаш радост този месец, че бая се измъчваш с тези мисли и симптоми и лигавици и т.н.т.!

Благодаря ти много за подкрепата ами честно да ти кажа всичко сравнявам с предишната ми Б. Горе долу дали съвпадат нещата и за това може би така опитвам да намеря отговори .сега ще бъде рано за тест като остават 6 дни да не избързвам или да направя имам един престо в чантата чака си спокоен

# 106
  • Варна
Моят днешен тест отново е категорично отрицателен. Осми ден на закъснение. Взех решение да спра да го мисля, и ако до 27 не ми дойде, следващите работни дни след Коледа отивам на лекар. Но обявявам бойкот на тестовете.

# 107
Ами официално никъде в града ни не правят бета ЧХГ тест, та нищо не ми остава освен да чакам.
Поръчала съм онлайн тест ВВ заради чувствителноста му и ще го направя като дойде, тъкмо ще са минали поне 3 дни от този сутринта.
Благодаря на всички за подкрепата.
Показах теста на приятелка, която е била вече бременна и каза, че и тя е имала такива отрицателни, но тя е пила и хормони заради инвитрото.
Не се побърквам, че може да не съм бременна, но ми се иска да знам.
Освен всичко останало ако няма нищо радостно то цикъла ми отново изперква, а тъкмо се беше нормализирал Sad

# 108
  • София
тестовете засичат само ЧХГ, ако на нея след инвитрото са й били ЧХГ (прегнил), може теста да отечте черта, без наистина да има бременност.
При теб има чертичка.

Но виждам че правишс амо шуърчек... един престо би дал второ мнение

Моника - недей да сравняваш бременности, просто е доказано, че между едната и другата може да няма нищо общо.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 10:30 от Brayda

# 109
тестовете засичат само ЧХГ, ако на нея след инвитрото са й били ЧХГ (прегнил), може теста да отечте черта, без наистина да има бременност.
При теб има чертичка.

Но виждам че правишс амо шуърчек... един престо би дал второ мнение
До момента само шуър чек съм правила винаги, честно казано мислех че той е най най ама май май не е Grinning Grinning Grinning
поръчах онлайн и ще изчакам да дойдат другите, ще го направя с първа урина и каквото лента покаже Simple Smile
иначе ще си запиша час сигурно за следващата седмица в зависимост от това какво покаже теста и ако не са ми дошли гостите дотогава Simple Smile

# 110
  • София
Ще чакаме да кажеш какво е станало, късмет!

# 111
Ще чакаме да кажеш какво е станало, късмет!
Благодаря, непременно ще пиша Simple Smile
Успех на всички Simple Smile

# 112
Момичета след този ББ тест той е 10мл,с бледата черта,направих един Лейди,но пише че е с чувствителност 25... и беше отрицателен ,възможно ли е втория да не отчита още защото е много рано ...и да съм бременна

# 113
  • София
възможно е, да.
Изчакай урината да се концентрира и ако толкова искаш, направи един престо. Можеш после да ни го покажеш, заюото често престо имат изпарителни черти.
Иначе по-правилно е да направиш утре един с 1-ва урина.

Иначе бб-тестовете също доста често имат изпарителни черти, не се навивай прекалено!

# 114
  • Пловдив
Здравейте отново от мен.Преди няколко дни писах,че имам съмнения за бременност,имах и много леко бледорозово прицапване 4-5 дни преди датата на М.Днес не издъжах и си купих тест Presto и мога вече да се похваля с положителен резултат.Въпреки това ще изчакам закъсението и ще си направя втори,за да съм сигурна.Много късмет на всички които чакат с нетърпение втората чертичка .

# 115
  • София
Честито, нека чертата става все по-ярка и прекрасна бременност желая!  bouquet

# 116
diana_m, щом си от Видин, пробвай в Биомед лабораторията. Не ми се вярва да се чака десет дни, поне там. Редакция: Видях, че има и лаборатория Рамус във Видин, аз съм правила кръвен в Рамус в друг град и резултатът ми излезе за няколко часа, така че обади се и там.
edna_bulgarka, на коя минута ти отчете тази черта тестът? Аз съм имала точно такава изпарителна с BB тест. Стискам палци, обаче както предния път ще те посъветвам да направиш кръвен тест, преди да си дадеш парите за още 5-6 уринарни такива. Peace

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 10:57 от Кафе с Канела

# 117
Кафе с Канела в Биомед пък като се обадих отговора беше - Само в София правят

# 118
Виж какво съм ти писала в редакцията на предния пост за Рамус.

# 119
Виж какво съм ти писала в редакцията на предния пост за Рамус.
ооооо благодаря благодаря, че се потруди заради мен, не бях чувала, но ги намерих и отивам.
казаха най късно утре ще имам резултат

Общи условия

Активация на акаунт