"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 024
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Честитоооо, по Коледа са случват вълшебства...лека бременност и здраво и крааиво бебенце Hug

# 166
Честито Калина Атанасова_476881. Благодаря за съветите аз тест имам обаче ме е страх да не се разочаровам моят е на surecheck но ще се тествам и ще пиша :*

# 167
  • Монтана
Цитат
Купих един за 2лв. лентичка и е доста по-ясен от Sure check.  EFP още в първите секунди... сега чакам мъжо да си дойде от работа и да започва да се притеснява с мен. Страх, страх, страх... До тук добре, както казал падащият от 8-мия етаж, когато стигнал до 3-тия. 

Янна, какъв тест си купи? Днес ми е първи ден от закъснението по моите сметки. Чудя се какъв тест да си купя.

# 168
  • София
Фло, вземи престо

# 169
  • SOFIQ
Момичета възможно ли е днес ми е 27-ми ден да имам овулация цикъла ми е на 32 дни но днес имам едно лепкаво и слузесто течение а снощи имах болки в десния яйчник

# 170
  • София
да, възможно е, вземи си тест ако искаш, а ако не - правете опити.
Другия месец защо не вземеш да мериш и БТ, така ще знаеш кога ти е била О

# 171
  • Монтана
Брайдичка, имам от къде да взема престо, само на едно място в града го има и за мой късмет е на близо...но    нямам мн добри впечатления от този тест. Но все пак ще те послушам.....др варянт е да взема пак Изи тест. Той също е с чувстителност 20. А някой знае ли тези новите на шуър дали пак са с чувствителност 25?

# 172
Май и аз ще сменя surecheck Престо по чувствителен ли е ?? Защото и оня ден си видях една магически втора линия сега пак. ММ мисли че е плод на моята фантазия  ooooh!

# 173
  • Монтана
Можеш ли да ни покажеш снимка?

# 174
  • София
престото е по-чувствителен от ШуърЧек, аз му имам бая голямо доверие, изпарителните черти се познават от раз ако се появят, почти не се появяват преди 10-те минути. На шуър обаче съм имала изпарителна преди 10-та минути и то бая розовееше...
И двата са един дол дренки, но поне в престото са 2 вътре.
Той е с чувствителност 20, но на мен на 9-ти ден от О ми показа бледа черта, На другия ден пуснах ЧХГ и ми беше 24, следователно предния ден е било сигурно 10-15, а в урината около 10 (така предполагам).

Ако искате после помощ с чертите, ще помагам.

# 175
Цитат
Купих един за 2лв. лентичка и е доста по-ясен от Sure check.  EFP още в първите секунди... сега чакам мъжо да си дойде от работа и да започва да се притеснява с мен. Страх, страх, страх... До тук добре, както казал падащият от 8-мия етаж, когато стигнал до 3-тия. 

Янна, какъв тест си купи? Днес ми е първи ден от закъснението по моите сметки. Чудя се какъв тест да си купя.

Clear пише, опаковката изхвърлих за съжаление, но е 2лв. точно. ... никакви колебания при него, докато при шуърчето ... имаше момент от късното творчество на Пикасо.

# 176
  • Монтана
Сещам се кои са клиър....в оранжева кутия е, нали?! На него пише е е за ранно откриване на бременност но и той е с чувствителност 25

# 177
Снимка пробвах да направя но на нея не личи нищо, след 2-3 дни ще пробвам с Престо тъкмо ще е минало още малко време Wink Благодаря ви много и се Моля да има така желаните 2 чертички

# 178
  • София
не знам как се издържа 2-3 дни, аз лично бих правила на ден по два или поне 1 кръвен хаха Simple Smile

# 179
Сещам се кои са клиър....в оранжева кутия е, нали?! На него пише е е за ранно откриване на бременност но и той е с чувствителност 25

Не, беше бяла, по-скоро на бял фон и сега като разгледах в интернет май е Clear test с една бременна  пупа и жената държи гербер...  newsm78 не съм го избирала изобщо, просто влязох в аптеката с 2лв. и ми трябваше тест за 2лв. дадоха ми този. Simple Smile

Ето -> Май беше този, не мога да се закълна. Но и той е с 25.

http://apteka.framar.bg/19003389/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7 … D0%BD%D1%82%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт