"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 024
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, след миналомесечното 11 дневно закъснение, ми дойде на 31.12. Принципно М ми е на 23-24 дни,на 8 ми свърши, та въпроса ми и, кога всъщност съм в О ? От вчера започнахме отново засилени опити и силно се надявам този път да се получи. Поздрави и успех на всички.

# 436
Момичета, след миналомесечното 11 дневно закъснение, ми дойде на 31.12. Принципно М ми е на 23-24 дни,на 8 ми свърши, та въпроса ми и, кога всъщност съм в О ? От вчера започнахме отново засилени опити и силно се надявам този път да се получи. Поздрави и успех на всички.
Менструацията настъпва на 15 ден след овулация,ако менструацията ти е дошла на 31.12,то овулацията ти е била около 16-17 Декември.Не може всеки месец овуто да ти е на определен ден,освен ако мензиса ти не е по учебник на 28 дни!  Hug

Аз да мина да ви почерпя набързо,днес помъдрях с  още една година,ставам на 23 Желая ви успех и много положителни тестове!  Heart Eyes

# 437
Аз искам да попитам нещо,както съм питала много преди това,защото искам да си имаме бебче с моя съпруг,може би въпроса ми не е много за тук,но се извинявам за което. От петък си правя тестове за О.и до днес всички са с две черти,а принципно една ОВ докато узрее трае 3 дни и след 24часа се пук,това нормално ли е?

# 438
Менструацията не настъпва точно на 15-тия ден след овулацията, а 12-14 дни след нея. Толкова е дължината на считаната за нормална лутеална фаза.
Чертите на овулационните тестове трябва да са с еднакъв интензитет, за да се предполага овулация. Бледа втора черта не означава положителен овулационен тест. Съществува специална тема за ОВУ тестовете, там има достатъчно информация по въпроса.

# 439
Менструацията не настъпва точно на 15-тия ден след овулацията, а 12-14 дни след нея. Толкова е дължината на считаната за нормална лутеална фаза.
Чертите на овулационните тестове трябва да са с еднакъв интензитет, за да се предполага овулация. Бледа втора черта не означава положителен овулационен тест. Съществува специална тема за ОВУ тестовете, там има достатъчно информация по въпроса.
Благодаря много,намерих я!

# 440
Здравейте, снощи обясних с няколко изречения какъв е моя случай.Ето и какво се случи днес.Сутринта си правих тест с първата урина .. До 6-7 мин беше една черта приех го за отрицателен.Преди да тръгна по задачи го взех за да го изхвърля бяха минали може би 30 мин от правенето на теста и се четеше лека,ама наистина лека розовееща втора черта. Както и да е знам,че след 10 мин теста е невалиден не му обърнах внимание.До кръвен тест не стигнах,но някакси успях да намеря час по рано при гинеколог.И тук идва моя потрес.Няма да говоря за грубото отношение на лекарката,защото то с думи не може да бъде описано.Както и да е тя каза,че не може да определи има ли бременност,защото било ранно (7ми ден от закъснението),после ми каза, че уж виждала киста около 27-30 мм,накрая заби на едно място мълча около 2 мин. и каза, че такова нещо не е виждала досега.Показа ми на екрана кръгче не много голямо,което се движеше нагоре и надолу много интензивно.Все едно подскачаше,тя каза че не може да определи какво е (изпаднах в потрес лекар да не познае какво е). Каза ми аз не мога да сложа диагноза бременна,но направи кръвен тест и ще се види по нивото на хормана ЧХГ и ако се повишава значи имало извънматочна бременност. Обаче после каза аз не мога да те следя излизам в болничен,иди при друг лекар,после вика то идваш с направление ама аз като няма да провеждам терапия с теб няма да го смятам.Беше много груба и накрая изобщо не разбрах може или не може да има бременност...киста ли имам и какво трябва да направя за това.

Като крайно решение си записах час при друг гинеколог,който ми беше препоръчан и ще видя утре сутринта. А дали може наистина да е извънматочна или нормална бременност, а тя да не я е видяла изобщо и може ли това нещо,което тя не можеше да определи да е оплодена яйцеклетка ? Моля ви дайте съвет да знам горе-долу как да  се натроя за утрешния преглед Simple Smile

# 441
А защо не се настроиш все пак за кръвен тест?
По мое мнение, ако цикълът ти е наистина редовен и не си имала някакви далечни пътувания или стресови ситуации последния месец, то шансът да си бременна е близо до нула.

# 442
А защо не се настроиш все пак за кръвен тест?
По мое мнение, ако цикълът ти е наистина редовен и не си имала някакви далечни пътувания или стресови ситуации последния месец, то шансът да си бременна е близо до нула.

Аз кръвен тест ще направя утре преди прегледа, така или иначе ... стресови ситуации не съм имала,кратки пътувания само,но не мисля че са ми повлияли те са редовни в моя живот и не са ми влияели досега на цикъла Simple Smile

# 443
  • Монтана
Здравейте момичета! Аз искам да ви попитам нещо....О тази сутрин се чувствам мн зле. Лошо ми е кръста и яйчниците ме болят сякаш съм в цикъл. До МЦ имам още 7 8 дни. Мн е рано да ми идва, а и нито ми зацапва......Да е късна О, едва ли. Аз съм с болезнена О по принцип и болките са поразлични. На какво може да се дължи това? Какъв може да е проблема според вас? Вярно е и че въпроса ми е малко никакъв, но това мога да направя за момента, да попитам вас ако някой знае и му се е случвало.

# 444
casablanka, препоръчвам ти да се снабдиш с ибейските тестове, за 50 лв. ще си вземеш сигурно 200 теста, отчитат реален резултат от 9-10ти ден след овулация. Няма смисъл да ходиш да те бодат всеки месец и да даваш толкова пари за тестове. Стискам палци скоро да видиш двучертичковия, че да нямаш нужда от никакви.
Цикълът настъпва от 10-16 дни след овулация (има дори и още по-кратка ЛФ, но тази е в границите на нормалното), моята например се установи, че винаги е била 10-11 дни.
flo_, може да е от много неща. Ако продължиш да се чувстваш толкова зле, може да отидеш на един ултразвук, за да те погледнат.
katencetyy7, задължително пусни кръвен, той ще ти даде най-много информация в момента.

# 445
katencetyy7, само кръвен тест и добър лекар ще дадат отговор на въпросите ти, тук надали ще получиш друг адекватен съвет. Според мен оплодената яйцеклетка при Б. не прилича на подскачащо нагоре-надолу кръгче, нали най-малкото трябва да е имплантирана някъде - вътрематочно или извън.
flo_, според мен ти е още много рано за бременни симптоми. На мен понякога ПМС неразположенията ми започват почти веднага след овулация, продължавайки чак до цикъла и приличат точно на това, което описваш. Друго, за което се сещам е, че, единственият път, когато страдах от цистит, симптомите започнаха точно така около седмица преди цикъла и чак за момент и аз се обърках с Б. Но както са казали вече, причините може да са много.

# 446
  • Монтана
Извинчвайте, подведох ви с това че зададох въпроса си в такава тема. Аз не мисля че са симптоми на бременност, просто незнам от какво е......не ми се е случвало до сега.

# 447
Момичета благодаря за съветите утре всичко ще получи своите резултати.Аз по принцип не съм очаквала да ми закъснене,защото не сме правили опити.Не мога да кажа че сме се пазали по скоро т.н.прекъснат акт.Малко се притеснихме по Коледа,че сме се изпуснали,но аз бях сигурна че ще ми дойде,защото имам мн редовен цикъл.7 дена ми закъснява и отрицателни тестове и не знам вече.Благодаря ви за съветите утре като знам ще пиша.

Пп.А дали честото уриниране може да е симптом също за наличие на бременност другото при мен е,че напоследък съм с високо кръвно в стойности до 150/100.

# 448

Пп.А дали честото уриниране може да е симптом също за наличие на бременност другото при мен е,че напоследък съм с високо кръвно в стойности до 150/100.
Да, възможно е да е симптом!

# 449
Но може и да е симтом на цистит, бъбречни проблеми или настинка, както и кръвното.

Общи условия

Активация на акаунт