Sanostol подарява здраве и усмивки за цялото семейство!

• 13 894
  • 123
  •   1
Отговори
# 15
И ние ползваме Sanostol мултивитаминен сироп .

# 16
Sanostol пробиотик, обогатен с цинк и Витамин С. Няколко пъти ни е помагал при вирус. Задължително давам и при прием на АБ.

# 17
Sanostol мултивитаминен сироп сме ползвали доста пъти

# 18
Sanostol мултивитаминен сироп е просто незаменим!

# 19
И аз установих, че на детето много добре му влияе и го взимам редовно, особено зимата  Peace
Купувам Sanostol Мултивитаминен сироп.

# 20
Sanosotol  под формата на сироп. Единственият , който дъщеря ми приема  без проблем.
Препоръчвам го на всеки.

# 21
  • София
Започнах скоро да давам на синът ми SANOSTOL Мултивитаминен сироп, обогатен с желязо. Надявам се да прекратим честото боледуване тази зима  Peace

# 22
  • Deutschland
Купувам Sanostol Мултивитаминен сироп от години за дъщеря ми, доволна съм

# 23
През зимния период, редувам купени мултивитамини, с домашен сироп от черен бъз. Отделно купувам капки прополис, които давам на детето почти целогодишно. Ползвала съм както витамини на Саностол, така и на други марки.

# 24
До преди 2/3 год. давах Sanostol Мултивитаминен сироп през целия зимен сезон, но да си призная от много отдавна не съм купувала, и някак си го забравих.  Embarassed

# 25
  • София-Младост
Давам само вит.С.
Саностол обаче го свързвам с детството, радвам се че се е запазил и до днес. Не съм давала обаче на децата ми.

# 26
Дъщеря ми е злоядо дете и почти целогодишно приема витамини. И в момента пием саностол, и миналата година също по това време.

# 27
  • Ямбол
Ползвали сме различни продукти за подсилване на  имунитета, като наблягам на мултивитамините, пробвали сме от различни марки, като за мен е важен натуралният произход на съставките и процентното съдържание на витамините .
От продуктите на Sanostol сме ползвали мултивитаминен сироп.

# 28
Здравейте!

Малко е да кажа, че двете ми деца обожават сиропа на Stanostol. И разбира се, ползваме го поне 2 пъти през зимата от години. Макар, че вече са по-големи, още си го наричат "нашия сироп"! ... Първо се влюбиха в снимката на двете дечица, в чиито лица сами си разпознаха. (Наистина много си приличат с тях и по възрастова разлика и по усмивките.) После вкусът на сиропа отхвърли всяко мое притеснение дали ще им хареса и дали да не търся друг вид.

Поздрави и весели празници!
Simple Smile

# 29
Купувам Sanostol Мултивитаминен сироп, доволни сме от него.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт