Sanostol подарява здраве и усмивки за цялото семейство!

• 13 485
  • 123
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia, Bulgaria
Sanostol мултивитаминен сироп съм пила и аз като дете, че много боледувах и бях злояда. Казвах му сиропа Хензел и Гретел и  много го обичах. На дъщеря ми също съм давала, а причината поради която го спрях, е че наистина доста и засилваше апетита. За злояди деца препоръчвам.

# 31
  • Кюстендил
До скоро купувахме Sanostol мултивитаминен сироп, но синът ни порастнаи предпочита  таблетки за смучене. Давам два пъти в годината за по един месец.

# 32
Давам предимно вит. С, но бих пробвала и Sanostol, предвид положителните мнения в темата.

# 33
  • София
Давала съм и на двете си деца Sanostol мултивитаминен сироп, понякога сменям и взимам нещо друго, но сме се връщали често на този сироп, лесно го приемат и съм доволна!

# 34
Използвам мултивитаминен сироп и Sanostol !  Hug

# 35
Използвали сме Sanostol Мултивитаминен сироп и Sanostol Таблетки за смучене и сме повече от  доволни.

# 36
Все още нищо не съм давала, понеже детето ни е малко, но като гледам положителните отзиви тук, бих пробвала и Саностол Simple Smile

# 37
  • на пясъка при черупките от миди
Принципно консумираме сезонни плодове и зеленчуци за имунитет, но през зимата приемаме допълнителни витамини. Купували сме различни марки, но досега не сме ползвали Саностол  Wink

# 38
Със сироп от черен бъз

# 39
Купувам Sanostol Мултивитаминен сироп.

# 40
  • Варна
На сина си през зимните месеци давам Sanostol Мултивитаминен сироп.

# 41
  • добрич
Използвали сме Sanostol Мултивитаминен сироп и сме много доволни!

# 42
  • София
Не съм давала до сега Саностол, старая се да предлагам повече пресни плодове и зеленчуци. Давала съм Имунобор, с удоволствие бих опитала и Саностол, виждам много добри мнения за него.

# 43
  • софия
Sanostol сироп съм пила като дете и  много го обичах. На дъщеря ми съм давала, но предпочитам да наблягам на пресните сезонни плодове и зеленчуци.

# 44
Аз давам на сина си Марсианци и Самбукус сироп. Гледайки рекламите на Саностол, той ме моли да купим и най-вероятно така и ще стане.... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт