Sanostol подарява здраве и усмивки за цялото семейство!

• 13 903
  • 123
  •   1
Отговори
# 60
Използвам  Sanostol Мултивитаминен сироп и Sanostol Таблетки за смучене.

# 61
Дъщеря ми е на 4 години и  използвам  Sanostol Мултивитаминен сироп. Специалната му формула подсигурява най-важните витамини, нужни за развитието му.  Дъщеря ми се чувства добре с него:)

# 62
Купувала съм Sanostol сироп за децата ми и определено съм доволна.

# 63
  • хасково
SANOSTOL Мултивитаминен сироп, сме използвали, а сега вече и таблетките за смучене. Доволна съм.

# 64
  • Varna, Bulgaria
Sanostol мултивитаминен сироп сме ползвали и още ползваме.

# 65
Саностол сироп се отразява добре на апетита при моят син. Ползваме също и Саностол Пробиотик.

# 66
Ползвали сме Саностол,, но наблягам на естествените витамини, съдържащи се в сезонните плодове.

# 67
Ползвам за малката -  Sanostol мултивитаминен сироп , засилва й се апетита от него Simple Smile

# 68
Давам на детето Sanostol Мултивитаминен сироп. Без проблеми го приема, много добре се отразява на апетита му.

# 69
Никога не съм давала на детето си други витамини освен Саноктол. Много му харесва портокаловия вкус и винаги пита дали може ощеедна лъжичка Саностол. Като цяло рядко давам Саностол, само когато е болен или в период на опасност от разболяване. Това бяха първите витамини, който купих някого и до сега не сме ги сменяли.

# 70
Докато дъщеря ми беше по-малка редовно купувахме Саностол. Сега ме подсетихте да заредя отново Simple Smile

# 71
  • Sofia
Използвам Саностол сироп от години и съм доволна.

# 72
Вече няколко години използвам Sanostol и съм много доволна. Препоръчвам го на всички.

# 73
В момента ползваме Саностол и сме много доволни, редуваме го с желирани витамини  Simple Smile

# 74
Сега за първи път купихме и то точно Sanostol.

Общи условия

Активация на акаунт