Sanostol подарява здраве и усмивки за цялото семейство!

• 13 894
  • 123
  •   1
Отговори
# 75
Купувала съм Sanostol сироп за децата ни и определено сме доволни.

# 76
  • София
Най-често давам Sanostol Мултивитаминен сироп. И двете деца го харесват и не му се мръщят.

# 77
Използвам SANOSTOL мултивитаминен сироп за подсилване на имунитета на детето през зимата.

# 78
  • Русе
Купувам Sanostol Мултивитаминен сироп.

# 79
Докато детето ми беше по-малко редовно купувах мултивитамини, ползвала съм и Саностол. Тази година пропуснах, но май е хубаво да се заредя отново  Simple Smile

# 80
Ползвали сме Sanostol мултивитаминен сироп.

# 81
  • В Космоса
На дъщеричката ми (5 г.) купувам SANOSTOL Мултивитаминен сироп.

# 82
Подсилвам имунитета на детето с различни мултивитамини. Давала съм му Sanostol мултивитаминен сироп и детето го харесва.

# 83
  • София
Здравейте!
Използваме SANOSTOL Мултивитаминен сироп, обогатен с желязо. Детето много го харесва, защото има приятен вкус.
Весели празници!  Grinning

# 84
Аз сменям витамините, но Саностол Мултивитаминен сироп ползваме много често и от доста години. Децата ми предпочитат вкуса му, а и мисля, че е ефикасен.

# 85
  • Бургас
 Купувам  SANOSTOL Мултивитаминен сироп,детето го обожава,казва,че е по-вкусен от мед,а да си призная и аз го пия,затова ще бъдем много щастливи,ако спечелим.
Весели празници Hug

# 86
Sanostol Мултивитаминен сироп е любимия сироп на дъщеря ми.Давам и го от години и много сме доволни от резултата.

# 87
  • София
Купувам SANOSTOL мултивитаминен сироп за децата, най-вече през зимния сезон.

# 88
  • Once there was a Hushpuppy...
Саностол мултивитамин сироп действа безотказно за подсилване при сина ми. Другото много приятно действие на сиропа е, че засилва апетита му Wink Особено след по-тежко боледуване и отслабнали сили.

# 89
Sanostol мултивитаминен сироп сме ползвали и още ползваме.

Общи условия

Активация на акаунт