Sanostol подарява здраве и усмивки за цялото семейство!

• 13 903
  • 123
  •   1
Отговори
# 90
Купувам на 4 годишния си син Саностол мултивитаминен сироп. Укрепва имунната му система и боледува много  рядко. Освен  това засилва апетита му. Много съм доволна .

# 91
  • София
Ех, не знаех за играта ви, иначе преди 2 дни точно купих саностол, но естествено бележка не пазя Simple Smile
Най-често саностол сиропа давам, любим е на детето на вкус, аз също от детството си го спомням като много любимо нещо.
И хапчетата за смучене  е пробвал, но предпочита сиропа. Общо взето от малък ако трябват витамини купувам саностол, 3-4 пъти съм взимала чист вит. с  сироп, хапченца или ампулка иначе май точно витамини други не съм давала.

# 92
  • Ямбол
Каквито ни изпише педиатърката, Sanostol,Д-р Тайс,всякакви.

# 93
Използвам Саностол мултивитаминен сироп и съм много доволна.По принцип децата ми често се разболяват,но откакто го давам разболяването определено не е толкова често.

# 94
Използвам витамин С и мултивитамини.

# 95
  • София
Купувах SANOSTOL Мултивитаминен сироп когато синовете ми бяха малки, сега купувам SANOSTOL Мултивитаминен сироп, обогатен с желязо. Всички в къщи ги харесваме. И аз си пийвам понякога Peace

# 96
Използваме Sanosotol Мултивитаминен сироп за есенно-зимния период. И двете ми деца са слабички и се налага да засилваме имунната система допълнително.

# 97
купувам Sanostol-мултивитаминния сироп и съм много доволна;комбинирвам понякога с обикновен Витамин Ц.

# 98
  • Берковица
Използвала съм Sanostol Мултивитаминен сироп и Sanostol Таблетки за смучене.

# 99
Sanostol мултивитаминен сироп сме ползвали доста пъти Много е полезен

# 100
Синът ми е на 5г. Използваме  Sanostol Мултивитаминен сироп и редувам със сироп от бъз. При започване на грип или много болни дечица в градината като давам Саностол не боледува или му минава много бързо.

# 101
  • Стара Загора
От както синът ми е на ясла 2г и 4 мес. постоянно  давам  мултивитамини  .Саностол все още не сме пробвали, защото ми казаха , че е за деца над три години.

# 102
Sanostol мултивитаминен сироп сме ползвали доста пъти

# 103
SANOSTOL Мултивитаминен сироп.

# 104
Използвали сме Sanostol Мултивитаминен сироп и за апетит.

Общи условия

Активация на акаунт