Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 3

• 105 314
  • 772
  •   2
Отговори
# 180
  • Sofia
Не е нужно да е познат,доста често и тук се предлагат.

# 181
Подарявам кефирена гъба, важи за Бургас. Тук съм до 26 август.

# 182
Здравейте,
Много ми се иска да отглеждам тибетска гъба, запалихте ме. Случайно някой да има за подаряване (София)?

# 183
Здравейте,търся от тибетската гъбка...някой да има в повече(от Варна съм)
Благодаря предварително  Laughing

# 184
  • София
Здравейте,
Много ми се иска да отглеждам тибетска гъба, запалихте ме. Случайно някой да има за подаряване (София)?
Ако не намеря на кой да я дам докато сме тук в Бургас, бих ви я дала, в София сме в Х. Димитър.

# 185
Аня , ще съм ти благодарна!

# 186
Подарявам кефирена гъба, важи за Бургас. Тук съм до 26 август.

Който иска да му подаря гъба по Еконт (пощенските за вас), моля направо да ми праща координати! Доста се е размножила, а не ми се хвърля. Започнах с количество за 1 чаша, сега имам за 4-5 литра. Само не знам в какво да я сложа... newsm78 Hug

# 187
  • София
Аня , ще съм ти благодарна!
Пишете ми на лично след 02.09.

# 188
Търся гъба - София

# 189
  • Пловдив
Здравейте, бих искала да попитам има ли някой, който да подарява гъбка и е в Пловдив. Бих могла да я взема и чрез пощенски запис, но не знам до колко това е добре за гъбката, малко се притеснявам.
С благодарност!

# 190
Здравейте! Има ли някой от Бургас, който може да ми даде от гъбата или някой, който може да ми прати по куриер. Ще бъда много благодарен!!!

# 191
Здравейте! Има ли някой от Бургас, който може да ми даде от гъбата или някой, който може да ми прати по куриер. Ще бъда много благодарен!!!

Ако си гледал и преди ще ти дам. Но трябва да имаш опит, за да я съживиш, защото съм я сложила на дълга почивка. Ако ти е за първи път по-добре друг да ти даде.

# 192
Мерси,GreenApple!
Да, гледал съм преди година, мисля, че ще се справя със съживяването.

# 193
Здравейте, от София съм подарявам гъба.

# 194
  • Sofia
Как се съхранява гъбата,ако не искаме за известно време да правим кефир?

Общи условия

Активация на акаунт