Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 3

• 104 448
  • 772
  •   1
Отговори
# 735
  • Козлодуй
Аз мога да изпратя малко гъба по еконт на един човек Simple Smile

# 736
  • София
И аз мога да пратя, ако някой иска да ми пише на лични. Simple Smile

# 737
Здравейте, бях взела кефир от една дама от Варна, но не мога да открия съобщенията, а не ми е удобно да я притеснявам по телефона. Някой дали има да ми даде отново? 'Simple Smile

# 738
Здравейте,
Имам гъба за раздаване. От Бургас съм. Ако някой иска да ми пише на лични

# 739
Аз също имам гъба за подаряване.

# 740
Здравейте, имам гъба за подаряване. Намирам се в София Simple Smile

# 741
Кефира ми не иска да става, минават 3 дни и чак тогава се свъстява и стои като вкиснат.
Гъбата изглежда като преди, мих я зареждах я наново. Трети път резултата е същия... Sad

# 742
  • Козлодуй
Ако кефира е рядък на гъбата и е студено така ми казаха по-горе и вярно така беше Simple Smile

# 743
Кефира ми не иска да става, минават 3 дни и чак тогава се свъстява и стои като вкиснат.
Гъбата изглежда като преди, мих я зареждах я наново. Трети път резултата е същия... Sad
Поддържайте и стайна температура по време на ферментация, може дори да я завивате с нещо.
Ако и след това не се оправи, си потърсете друга гъбка.

# 744
Поддържайте и стайна температура по време на ферментация, може дори да я завивате с нещо.
Ако и след това не се оправи, си потърсете друга гъбка.

Лошото е че стаята се отоплява само вечер след работа  и сутрин един час. В останалото време и сравнително студено. Снощи пробвах със завиването...... Странното е че...( тъй като го правя в два по малки буркана) единия ми буркан на третия ден що годе става понякога а другия направо си е като прокиснат. Ще я мъча още...дано не е умряла Sad

# 745
  • Козлодуй
Можеш да рестартираш гъбата като превариш изворна вода изчакаш да изстине и оставиш гъбата в нея за 24 часа Simple Smile

# 746
  • София
Здравейте, момичета /и момчета, ако има/! Имам гъба за подаряване. Живея в София, работя в Перник, това ако някай иска лично предаване, но мога да пратя и по Еконт в други градове на страната.

# 747
Здравейте,може ли да ми изпратите от кефирената гъба в Пловдив по Еконт?

# 748
  • София
Anna dei,  утре ще ти пратя.  Дай адрес само.

# 749
Брезовко шосе 180. ТБ Илиянци маг. 1.2.3. Мат Стар.гр. Пловдив.На работа съм и ми е най-удобно да я получа там.

Общи условия

Активация на акаунт