Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 526
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Не Ви разбрах? Повечето споделят че НЕ ухае прането. Това е защото то се обдухва час-два с горещ въздух. А какви обороти в сушилнята - тя си върти бавно

# 151
  • Бургас
Моето след сушилнята не ухае. Поради тази причина, ако ще "мятам" дрехите в нея, изобщо не слагам омекотител.

# 152
  • Русе
А в моята сушилня прането си мирише и след сушене. Когато суша в нея прането, слагам омекотител наполовина, защото дрехите и без него си излизат меки и пак си миришат.

# 153
  • София
И друг път съм го споделяла - сушилнята ми тотално убива всякакъв аромат (освен Сано, де). Близки са с почти същия модел, произведен една година по-рано, и миришат от 5 метра на ленор, все едно са се къпали в него. Което съвсем не беше така преди сушилнята.
Някои машини нещо правят на миризмите.

А съвсем сигурно ли е (не съм дебнала да видя), че и при допълнителните плакнения, които добавяш към основната си програма, омекотителят се взема с последната вода? Щото определено аромат се усеща по-силно, когато не включвам опцията за допълнително плакнене. Но може и да си самовнушавам.

# 154
  • Варна
Това с допълнителните плакнения и отмиването на аромата май ще излезе вярно. Може би при мен не в 1200 оборота центрофуга е проблема, а функцията "допълнително плакнене"  Crossing Arms .

# 155
  • София
И аз имам усещането,че след ползване на сушилня,ароматът на прането намалява.

# 156
И аз имам усещането,че след ползване на сушилня,ароматът на прането намалява.

При мен направо изчезва.

# 157

А съвсем сигурно ли е (не съм дебнала да видя), че и при допълнителните плакнения, които добавяш към основната си програма, омекотителят се взема с последната вода? Щото определено аромат се усеща по-силно, когато не включвам опцията за допълнително плакнене. Но може и да си самовнушавам.
За моята, Електролукс е съвсем сигурно.Допълнителното изплакване е преди това с омекотителя. Аз пък забелязах,че програмата за плакнене и центрофуга ползва повече вода( вижда се доволно количество), отколкото когато изплаква в основната програма ,дори и с вкл.допълнително.
След сушилня аромата при мен се запазва.

# 158
Моля за малко помощ! Какъв препарат ползвате за измиване на замърсени стъклопакети? Надявам се, че някой ще сподели опит и знания. Благодаря.

# 159
  • Сливен
Моля за малко помощ! Какъв препарат ползвате за измиване на замърсени стъклопакети? Надявам се, че някой ще сподели опит и знания. Благодаря.
не е по темата ,но от какво е замърсяването.Би трябвало, с който и да е препарат за стъкло да стане.Ако има като черна смола,тя се отлепва и после с прапарат.Аз прозорци с водка съм чистила и светват.
По темата.Бях питала дали някой е ползвал таблетките на ДМ срещу котлен камък,понеже не получих отговор ,а така или иначе бях решила да взема,да споделя.При две пуснати перални напълно се разтвориха,ще видим по нататък как ще е.

# 160
Благодаря! Това с водката ми хареса. Понеже е скъпичка, ще пробвам с гроздова.

# 161
  • София - Рим и обратно
Моята е Сименс и допълнителното плакнене е след омекотителя. Аз нямам против, остава аромат, но нежен и пак са си меки.

# 162
  • София
Ей сега изпрах без допълнително плакнене с ленор, определено се усеща повече. Дори и след сушилнята.
Явно при мен допълнителните плакнения идват след омекотителя. Понеже машината е в мокрото, та не мога да я издебна и да видя кога го взима, но ще гледам тия дни да обърна внимание.

# 163
  • СОФИЯ
течният прах на coral sensitive color,може да се ползва за цветно пране и за чувствителна кожа или аз се изгубих в превода?? ooooh! ooooh! и моля да ми репоръчате прах за пране за вълнени тъкани.благодаря.

# 164
  • София
течният прах на coral sensitive color,може да се ползва за цветно пране и за чувствителна кожа или аз се изгубих в превода?? ooooh! ooooh! и моля да ми репоръчате прах за пране за вълнени тъкани.благодаря.
Този Первол изпира чудесно и има приятен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт