Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 526
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Някой знае ли дали все още  в ДМ има Персил на промоция? Simple Smile

# 571
  • Варна
Като стана дума за завивки, моята пералня има програма на 1000 оборота и 30С, за дрехи, и завивки, подплатени с...гъши пух.Май не е подходяща за спално бельо ?

# 572
  • Русе
Някой знае ли дали все още  в ДМ има Персил на промоция? Simple Smile
Не, няма. Преди малко от там се върнах. Беше до вчера.  Peace

# 573
Какви са тези специални компактни партиди? Те няма ли вече да го компактизират като цяло?
Нямам представа.
Определено има някаква промяна. И в Кауфланд са заредили от новия Ариел (но не е на промоция). Изглежда все по-европейски (по-компактен и в картонени кутии). Дозата е 65 грама = 115 милилитра. Кутия от 1,69 килограма за 20 + 6 пранета подарък на цена от 10,49 лева. Peace

# 574
  • София, Младост
Аз го гледах този Ариел в дрогерии Лили-там пишеше, че е с дозираща чашка подарък.(вътре в кутията)
Който си търсеше-може да се сдобие.

# 575
Определено има някаква промяна. И в Кауфланд са заредили от новия Ариел (но не е на промоция). Изглежда все по-европейски (по-компактен и в картонени кутии). Дозата е 65 грама = 115 милилитра. Кутия от 1,69 килограма за 20 + 6 пранета подарък на цена от 10,49 лева. Peace
Гледай ти! Уеднаквиха си опаковките със западните. Ето, например, това е актуалната опаковка в Англия - същата като тук:
Скрит текст:
Не мога да разбера защо в кутии - толкова трудно е съхранението им и прахът изветрява.

wdv, видя ли произхода?

# 576
  • София, Младост
Не съм wdv, но този който аз гледах беше от Чехия.

# 577
и по-добре, защото wdv забрави да погледне. Laughing Обаче имаше подробни надписи на български и то с прилично голям шрифт. Peace

# 578
  • Sredets/Burgas
Гес, само прах Ариел ли имаше фотоизбелители или и течния вариант?

# 579
Супер. Вече 20 пранета ще са само 1,3 кг. Ама тия 115 мл ми лазят по нервите. Ами закръглете ги бе, как се измерват 115 мл!

Гес, само прах Ариел ли имаше фотоизбелители или и течния вариант?
Само прахът. Нито течният, нито капсулите го съдържат.

# 580
  • Sredets/Burgas
Благодаря, Гес, за бързия отговор.
Значи за лятото, малините и другите екзотики, трябва да си имам винаги една торбичка. Simple Smile

# 581
Ама тия 115 мл ми лазят по нервите. Ами закръглете ги бе, как се измерват 115 мл!
Като 142 или 147... Tired Laughing

# 582
Или пък персилското 108 мл. ooooh!

# 583
Ти последно как установи, че е по-добре да се мери? По тегло или по обем? Помня, че имаше някакво разминаване (с прах Персил мисля беше)...

# 584
Послушах TAED и слагам на обем.

Утре ще мина през Кауфланд да видя дали и тук го има новия Ариел и да го поогледам, а може и да купя една кутия, въпреки че не е намален.

Общи условия

Активация на акаунт