Защити косата си по време на боядисване с ColorpHlex! Играй и спечели!

• 8 446
  • 136
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Боядисвам се,на всеки 1-1,5 месеца.Работя в металургията,и затова се налага,да си мия косата,поне по 3 пъти,в седмицата,затова тя се нуждае,от специална грижа,за да е здрава и със блясък-мисля,че точно ColorpHlex ,е най-доброто за мен Hug

# 46
Старая се да се боядисвам на всеки 4 седмици. Още на третата косата е пораснала в основата и се виждат бели коси и основният ми тъмен цвят. Боядисвам се в "карамелен шоколад", което си е към оранжево. Косата ми е доста изтощена, пада, суха и безформена е. Може би ColorpHlex ще ми помогне да я възстановя.

# 47
Боядисвам се веднъж на два месеца. Веднъж пробвах продукта и останах доволна от резултата. Косата ми стана
 по-бляскава и жива.

# 48
  • София
Боядисвам се на около два месеца, мисля че ColorHlex ще помогне на косата ми да изглежда по-здрава.

# 49
Колко често боядисвате косата си и защо имате нужда от ColorpHlex?

Тъй като гена си е ген, косата ми започна да побелява рано. Това наложи от черна да я направя по светла (руса), но това налага по често боядисваме (на 20 дни). Виждам негативите от това, косата стана по тънка, започна да цъфти, но нямам избор. Ще се радвам, ако спечеля и пробвам продукта. Признавам си, че сега научавам за него.

# 50
АЗ вече не се боядисвам!...Естествена блондинка съм си Mr. Green
Но имам нужда от ColorHlex като самостоятелна терапия за пълното и възстановяване, че е много зле горката напоследък! Hug

# 51
  • Бургас
От близо 15г насам не съм се боядисвала, но вече имам тук-там малко бели косми и скоро ще ми се наложи да започна отново. Даже точно днес се чудех каква боя да си взема и колко ще ми увреди косата отново. Ще имам нужда от такъв продукт, за да възстановя от боите и да запазя здравината на косата си, тъй като доколкото разбрах ColorpHlex защитава и заздравява косата по време на боядисване.

# 52
Боядисвам се всеки месец. Имам нужда от ColorpHlex, защото малко количество ColorpHlex, добавено в боята или изрусителя, прави косата до 4 пъти по-силна, намалява нейното накъсване и я оставя гладка и блестяща. Освен по време на боядисване, ColorpHlex може да се използва и самостоятелно като терапия за пълно възстановяване и преобразяване на косата.

# 53
  • Пловдив
Боядисвам се рядко, понякога се оставям на корени, защото естествения ми цвят е близък до боята, но забелязвам побеляване, макар и не драстично и бих желала да пробвам ColorpHlex, за да ми направи косата по-силна, лъскава и здрава.

# 54
  • София
Боядисвам се на 20- 25 дни. При последното боядисване фризьорката ми предложи терапия с ColorpHlex- изумена съм от ефекта. Определено имам нужда за изтънялата си коса.

# 55
Боядисвам се всеки месец и косата ми има нужда от подхранване.

# 56
Боядисвам се веднъж месечно и имам нужда от ColorpHlex за да заздрави и въстанови косата ми.

# 57
Боядисвам се на два -три месеца и косата ми все още е със запазен блясък и жизненост. Именно затова искам да опитам продуктите на ColorpHlex, за да я запазя такава.

# 58
  • Пазарджик
Боядисвам косата си на всеки 4 седмици.Преди година си обезцветих косата и естествено цялата процедура я съсипа.Сега е доста изтощена и каквото и да опитвам като продукт не се повлиява.Бих искала да изпробвам вашите продукти и се надявам да възстановят косата ми

# 59
  • София
Боядисвам се, макар и по-рядко, на 2-3 месеца, но забелязвам негативното влияние на боите и имам нужда да съживя косата си!

Общи условия

Активация на акаунт