Боледуване на децата ни - тема 32

• 36 429
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Яни, ти май не пусна кръвни?

Ако е излишно да пиеш АБ, по-добре недей Simple Smile пробвай само с капките. Но ако си зле ......

Абе как те лекува твойта ЛЛ? за едно 10 на 3 - аугментин Simple Smile

# 61
Да, трябвало е поне Яни да я разпита тази лекарка - какво, що...Аз забравих, че там микробното число не беше толкова голямо... Rolling Eyes

Ако иска пък една утайка само да пусне, да се види има ли инфекция...знам ли и аз Confused

# 62
Аз пък ви се чудя, за какво ходите на доктор. Като после се почва едно чудене...да пия ли да не пия ли.. newsm78
Като нямате доверие на ЛЛ защо не го смените? Каква е идеята да се самолекувате?

# 63
С кого бе, душа, да го сменим...знаеш ли, че лекари няма, да не говорим за добри. Де що има останал свестен, е в София. Peace И там не всички стават...При кого да отидем...няма при кого.

А и в случая с Яни този доктор не виждам да е направил нещо - дори не я е преслушал Stop

# 64
Така е-масово не стават лекарите,особено в малкия град!Затова се допитваме и тук какво,що,но както и да е...Темата е за децата.Приключвам с моите дилеми и ще видим какво ще правя  Thinking

# 65
  • София
Ти същата дилема можеше да я имаш и за детето! Спо-ко, ще вземеш правилното решение, засега брой до 10 и изчакай Simple Smile

# 66
  • Северозапада
Аз изпадам в тих ужас като си помисля, че скоро ще се местим в малък град, а там има един свестен педиатър. ЛЛ на сестра ми само се чуди как да изпише АБ. Може да избера моята стара ЛЛ. А спешната помощ е тииииииииииииит. С тези специфични проблеми с детето само се моля да ги израсте  Praynig

# 67
  • На брега на реката
Пък някой ми се чудеше преди две теми защо като поставя под съмнение лечетието на лл, бягам при частник. Щото нямам избор, защото за повечето АБ е извор на дълголетие и здраве плюс любимата ми фраза "за всеки случай".
Яни, аз бих го пила, заради детето, заради възможността да се развие инфекция баш по празниците и изоцщо защото е бактерия в главата. Утрепи я мръсната гад и си свиркай. Зобай си пробиотика паралелно и не го мисли имунитета, по-зле е според мен ако я оставиш да си живее с теб. Щого при пърна възможност при боледуване ще им скочи бройкатя и може да ти докара сериозни главоболия, в пряк и преносен смисъл!

# 68
  • София
Аз пък искам да се преместя в малък град и там да ми е джипито. В Своге например дават направление за изследванията преди постъпване на дете в ясла/градина. Ей сега говорих с тамошната лаборатория по телефона. В София, където е моята ЛЛ, такова направление ми бе отказано току-що. (За това нещо трябва да платя 60 лв. в Своге, защото там ще сме от утре.) Миналата седмица дадох 70 лв. за носните им секрети + 60 лв., които ще дам другата седмица = 130 лв. за едни прости изследвания. Личният лекар ми трябва заради направленията, така е устроена системата - затова аз лично предпочитам да съм в малък град. Всъщност не знам - на някой в София ЛЛ дал ли е направление за изследването при постъпване в ясла/ДГ, само аз ли съм такава будала?

# 69
  • На брега на реката
На мен не са ми давали, а съм от Русйето. Има си и такса за белжка за детска кухня дори...

# 70
  • София
Русйе (фервор), мерси, но вие нали не се слагате в категорията на малките градове? Simple Smile

# 71
  • На брега на реката
Отдавна не сме това, което хората си мислят, че сме  Crazy

# 72
  • Северозапада
Ashia, мисля че и в нашия малък град не дават направления. Само за чревните паразити може, защото те се полагат веднъж годишно и ако не си го изразходил вече. Същото е и при сегашната ЛЛ на детето. Всички МБ до момента (през 2-3 месеца) си ги плащам чинно от джобчето.

# 73
Да, за ДГ изследванията не са по здравна каса. Само чревни паразити - веднъж годишно се полага по касата.

# 74
Благодаря за съветите,момичета!
Купих го и ще го пия!Няма начин!!!После ще му мисля,ако нещо ме притеснява...Идват празници и не ми се рискува,а и принципно съм добре,но гърлото си ме чопли от време на време,особено като се изморя от бързане(преди малко бързах по задачи),пресъхва и ме дразни.
Надявам се това да е правилното решение  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт