Модни тенденции в прическите 2 тема

• 83 485
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
На мен ми харесва червения цвят.И момичето.Смятам го за красиво. Simple SmileА комбинацията цветово ми допада.Относно преливането не е плавно а е рязко което не е добре.Това не променя мнението ми за хубавия червен цвят.

# 706
Eй намерих тази тема с още луди като мен, които все не знаят какво точно искат  Joy

Ако приемате нови попълнения, ще се радвам да следя темата. В момента съм с една скучна кафява коса малко пода раменете и без бретон. Към края на месеца съм на фризьор за боя и се двоумя какво да правя, не, триумя се всъщност Simple Smile Първо - залитам по модерното и готино червено, отказва ме това, че съм била червена и твърде бързо падаше цвета, просто се променяше и почваше да рижавее. От там отивам на модерния балеаж . В него пък ме притеснява, че стои добре основно на по дълга коса , поне това ми харесва по снимките и второ, все е на навита коса, а на мен за момента ми трябва бърза и лесна за поддържане прическа  Simple Smile И трето - скучното и демоде черно. Всъщност каква ли не съм била, но черна никога. Обмислям едно хубаво наситено черно и кератиново изправяне? Или може би терапия с Олаплекс ?Или и двете, искам нещо с което да преродя малко косата, да има лъскав, здрав вид и да е лесна за поддържане и излизане на бързо. Исках да покажа снимка, но от много време почти нямам снимки, намерих само една и то с предната камера на таблета, ужасно качество.

И на всичкото отгоре ме запалихте по тези въртящи четки  Mr. Green

# 707
  • Street of Dreams
Aз правих един адски дълъг и почти досаден тест на сайта на Olia - какъв цвят коса би ми отивал. Задаваха всевъзможни въпроси - от какъв е естествения цвят на косата ми до каква музика слушам. Цялата работа да ми кажат накрая - ми тъмнокафяво, тройка. Мерси, до този извод съм стигнала от години. Stop
Загледах се, че боята ми бая е паднала. Сега е моментът нещо да променя. Започвам да си мисля пак за тъмносиньото на Colleston, което ми предложихте, само трябва предварително да потъмня русите си корени, че ще стане една... Crazy

# 708
Mother of PrincesS добре дошла  Hug
За цветовете няма да коментирам, но по отношение на " за момента ми трябва бърза и лесна за поддържане прическа" по лесно за поддържане от трайното изправяне (което обмисляш) едва ли има. Peace

# 709
А омазнява ли косата?  Притеснява ме че съм с мазна коса и тънък косъм и да не залепне съвсем за главата.

# 710
Нямам личен опит, виждала съм на познати, при тях обемът се беше редуцирал, за омазняването не знам.
Зависи от косата предполагам.
Назад в темата имаше споделен личен опит и различни мнения  Peace

# 711
OnDiNe_, може ли линк към теста? Mr. Green

# 712
  • Street of Dreams
OnDiNe_, може ли линк към теста? Mr. Green
Може, но е на немски - върши ли ти работа?  Mr. Green

# 713
Върши, върши. Grinning

# 714
  • Street of Dreams
https://olia.garnier.de/?utm_source=google&utm_medium=cpc&am … Xay8TGRoCo_vw_wcB ТаДааа Laughing

Мацки, тръгнах да поръчвам боята (Колестон), но окислител?  newsm78 Отделно не намерих на сайта, как изобщо се казва?

http://shop.tophair.com/shop/system/?func=det&artnr=148330&a … ocache=1454920939

# 715
Пробвах с търсачката да търся мнения за изправянето, но нищо не ми излиза Simple Smile Сега почвам да чета страница по страница Simple Smile  Heart Eyes

# 716
https://olia.garnier.de/?utm_source=google&utm_medium=cpc&am … Xay8TGRoCo_vw_wcB ТаДааа Laughing

Мацки, тръгнах да поръчвам боята (Колестон), но окислител?  newsm78 Отделно не намерих на сайта, как изобщо се казва?

http://shop.tophair.com/shop/system/?func=det&artnr=148330&a … ocache=1454920939
И аз ще си го направя този тест Simple Smile)
 Welloxon Perfect - Крем-оксидант, перфектен за смесване с боята Koleston Perfect.
Aз съм с противоречиви мнения за Колестон.
Най големия им минус ,че цвета падна бързо и белите коси се показаха .
Иначе в краищата колкото повече измивах толкова повече ми харесва цвета на боята.
Гарниер Олиа също я харесвам , но ми по изсуши косата .Цвета на 4 ката обаче ми е много любим.Става страхотно и наситено кестеняво без следа от червени оттенъци и още един минус на Олиата поне при ме се получи раздразнение на скалпа и ми излезе лек пърхот.

# 717
Пробвах с търсачката да търся мнения за изправянето, но нищо не ми излиза Simple Smile Сега почвам да чета страница по страница Simple Smile  Heart Eyes
Може и в предишната тема да бяха коментарите Rolling Eyes Мисля че и във форума имаше отделна тема, макар и преди доста време, нея опитай пак с търсачката.
(Според мен обаче, ако си с тънък косъм и косата ти не е гъста, най-вероятно би ти отнело от обема).

# 718
  • Street of Dreams
Благодаря, чаровна bouquet Поръчах го най-после синьото, да видим какво ще стане  Crazy
Какво бели коси имаш пък ти , аз си мислех,  че си на 25 Rolling Eyes

# 719
Идвам и аз при вас  Heart Eyes

И аз искам да избягам от кестенявото, години наред ходех на кичури, много се харесвам шарена и руса  Laughing

Реших за уеднаквя, сега съм с кестенява, близка до моята, но не ми допада много  Confused
Отделно, имам проблеми с косопад и гледам да не я третирам много често, затова избрах близък цвят. Както и да е, ще ви следя   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт