90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 320

• 28 500
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • У дома
Добро утро банда, днес се излюпих в 5, луда работа, лакирах ноктите и сега пия кафенцето на Ирка Hug
Да се "похваля" - след вчерашния плодов съм +200гр, е до сега такова нещо не съм имала. Хайде от воден плюс добре, ама сега и от плодовите Crazy Crazy Crazy Така, по-запознатите нека кажат ако виждат грешка за вчерашния ми плодов:
З- кафе и киви, ВЗ (около 11.30) - 3моркова, СЗ- 1/2 банан, 1 мандарина и 1 ябълка, В(около 16.30)  една огромна ябълка(мисля че беше около 400гр) и 1/2 банан, вода около 2-2,5л - пия доста вода и никога не я меря, преди диетата пиех по 5л, сега около 3 макс.
Хайде дайте идея, аз освен нововъведените от мен моркови, друго нищо ново не съм яла, направо щях да падна като видях кантара, явно ще го засилвам пак Whistling
Миленка, супер голяма разлика, мисля ти беше след разждане също, корема трудно ще се прибере, дребното е вече на 1,7г и още имам леко коремче, мноого трудно пада пущината. Още една врътка и другата година ще си 6 точки Hug
Иринита, ти си правила някакъв друг сладкиш май hahaha Този от Лаура беше банани и ядки, плюс шоколад пожелание(аз ест. не го пропуснах Blush)
От днес никакви плодови, хайде дружина минете кажете вие как сте с резултата, пфууу, само аз съм с някакви странни плюсове, Курдов, другарче, ти нямаше ли и ти плюс от плодов newsm78 Как беше след ден резултата  Rolling Eyes
Лек ден, допивам си кафенцето и се захващам с домашен фитнес Crazy

# 646
  • София
Добро утро,
Ир, пресипвам кафето за другите и грабвам чашката, много ми харесва bouquet
Пешеходче, благодаря за закуската и това момченце, доста разсънващо действа, докато открия какво му има  Joy
Миленка, браво 17 килограма е супер bouquet, честита почивка.
Деси, приятно изкарване и аз ще чакам снимки :hug
Курдов, като купиш синджир и я усмириш, кажи как и от къде, че и за моита имам нужда.
Вчера Изтървах снимките на Иринита, но видях плод и зеленчука на Мими bouquet
Менюто за днес е неясно, но се опитвам с чайчета да наваксам водата, че в последно време е под допустимия минимум.
Сави, добре си се завърнала Hug
Гени, не че съм от знаещите, но предполагам вода си задържала. Утре ще е друг резултата, ще видиш    bouquetbouquetbouquet bouquetbouquet bouquet bouquet
Ами, хайде прекрасен ден на всички bouquet

# 647
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Кафето е WOW, благодаря  bouquet

ПЕШЕХОДКА  Hug Hug Този пич хич не ми хареса, но закуската е мммммммммм  bouquet

ГЕНИ  Hug Hug Hug За плюс не се сещам но имах НУЛА и се бях запекъл след един моно плодов на круши  hahaha Но след толкова тормоз над моето тяло всичко очаквам. Я прати твоя Кантарев при моя Гаднярев - да си правят компания.  bouquet

Днес - въглехидрати. Нямам никаква идея ко ши ям. Закуската вече е изядена - 5 мандарини. За после мисля геврек от Кауфланд и салата или доматен сок, вечерята - сладка.

Въпросът е дали ще имам време да пазарувам. По изключение вместо утре днес ще изпращам вестника за печат - ужасно сложен, много картинки, картички и т.н. - празничен новогодишен. Ако не успея да стигна до кауфланд, обядът ще е черен хляб и салата от бистрото. Пълнозърнест почти винаги нямат, а много често в средата на филийка черен хляб има голямо бяло петно, което ме води на мисълта че и черния не е черен.

Час и шест минути съм на работа, нямам първи клиент още  ooooh!

ВАНГОБИ
  Hug Hug Hug Hug Hug
Приятен ден на всички  bouquet Hug

# 648
Добро утро!
Жени и аз не можах да спя.....една колежка тича сутрин край морето и се замислих дали днес да не ида с нея..... hahaha
От вчерашния плодов минус 800 гр, доволна съм!
Днес съм ришила да ям основно ядене само на обяд и вечерта пак плодове или салата! Снощи бях много гладна! Mr. Green
Утре смятам пак плодов и вече ще съм по спокойна за НГ.....и много много ще внимавам с яденето! Joy
Днес ще ходя командировка....мислех си че съм приключила, но пак изникна нещо #Cussing out
Хубав ден дружина! Hug Hug Hug
Вангоби къде се покри Джулиетка???
Деси весело по комшулука и внимавай с баклавите.... Joy

# 649
  • У дома
Курдов, нула, нула, ама не е плюс, аз съм с някакъв странен метаболизъм. Хората свалят по 2 кила на воден, аз на първият воден бях на плюс, сега от незнам колко време не бях правила плодов, и хоп плюс, ааа какво е това чудо незнам, май ще си ям както си знам и това е hahaha
Мими, лек път, мислех си и аз да излезна да потичам на алеята до нас, има мноого хора, кой куче разхожда, баби и дядовци се разхождат, ски карат(едни ски с колелца, че няма сняг още), тук "живота" на велоалеята кипи от 4-5 сутринта hahaha Снощи в 10.30 в дъжда играеха футбол на стадиона срещу нас ooooh! А на Коледа ММ каза, че има поне 4-5 човека си разхождат вечерта кучетата, тук са уникални чешити Joy Joy Joy И аз като теб, мисля да си хапна малко преди 12, хууубаво да си хапна вкусотийки, а за вечеря,то е ясно плод или яйца Joy
Вангоби Hug Ти ли беше с малката рокля newsm78 Къде е Джули верно, тя празнува стабилно, чакаме я да каже какво е мазала по Коледа и Нова година hahaha
Деси, весело изкарване в Турция, чакаме снимкиии Hug

# 650
Жени е как кипи живот като до десет е тъмна нощ...явно са много осветени алеите....

# 651
  • София
Джулито, каза, че е на село и че ще пише, но ни подведе.  Hug Може нета да е слаб там.  newsm78 Надявам се скоро да се обади.
ГениHug не съм аз с тесната рокля. Трябва и аз в края на януари да се снабдя с една тясна за стимул за втората врътка Grinning
Ставам, че закъснях Cry

# 652
  • софия
Добро утро!След плодовият -600, имам още един кг да чистя от Коледното омазване.Днес:
закуска-мандарини
обяд- спагети с лютеница и гъби и рчш
вечеря-неизвестна(на гости сме, ще се опитам да не е смесена)

Миленка, чудесен резултат!
Деси, много положителни емоции в Турция!
Прегръдки за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 653
Дилянка, и аз искам още около килце, та да мога поне минимално да се харесам....дано успея до НГ Joy

# 654
  • У дома
Мими
Скрит текст:
Ами осветени са доста, но и тук нали е много тъмно този сезон - деня дефакто е около 4-5 часа, те сякаш са си свикнали, в началото много се чудех, но сега знам че е нормално, в 11 вечерта да видиш хора да си разхождат кучетата, сутринта в 4 да тичат и хора на по 80 години да се разхождат, при все че тук като започне да вали, вали със седмици, явно си им е ок. Норвежците казват, че няма лошо време, а лошо облечен човек. В детската на  Лили в най-големите порои ги изкарват на излет, и тук в детските градини няма спални, като в БГ, тук спят навън в един заслон като кошара, на земята hahaha Joy Питах кога ще ги приберат, защото още спят навън, казаха ако стане -5градуса(досега най-студеното през деня е около -2), спят навън като животни hahaha Тя е малка и засега се побира в бебешката количка, като порасне още малко и нея ще я метнат на земята при другите дребосъци hahaha
Вангоби, купувай, купувай, на мен вече всички "цели" ми стават, сега се замислям да си купя нещо наистина малко hahaha

# 655
Жени,
Скрит текст:
Искаш да ми кажеш, че децата спят в открит, покрит заслон..... ooooh!, ми какво се чудиш, че малката е все болна....при нашия начин на гледане на деца тя не може още да свикне с тези драконовски методи ooooh! ooooh! ooooh!

# 656
  • У дома
Мими, наспамихме темата, последно само
Скрит текст:
Да тук хлапетата спят в нещо подобно на българските кошари за овце, има покрив и отстрани е открито hahaha Има наредени дървени палети на земята, и там са наредени дребосъците в специални спални чували, продават се в магазините и трябва да кажеш, че е за навън, от вътре са с вълна и са доста дебели, но като цяло, да спят навън, на открито, вкарват ги в салона за игра, ако температурите паднат на -5, но колеги ми казаха че и на -10 принципно може да ги изкарат да спят навън. Лили е малка и спи в бебешката количка, оборудвана с дебел зимен чувал  и дебело одеало, и мисля тия дни да отида да купя и специална кожа за колички. Тук са психари, казармата също е задължителна дори за момичета, та Лили ще е войник, но тук казармата не е като в БГ, тук ги карат да газят зимата в океана, за да се каляват, и носят разни лодки на главите си. Тук са откачалки hahaha Joy Нещо такова, но само малки деца са снимали тук Simple Smile

# 657
Ех, Женка само ще кажа  - шарен свят! Hug Hug милото Тантурче какво го чака само! HugИмаме добри приятели в Осло, те не разказваха такива ужасии,както и да е извинения на темата за спама, обичаме ви! Simple Smile

# 658
  • Targovishte
На мен ми затракаха зъбите само докато ви четох. Горките деца  Hug

# 659
  • Русе
Гени, чак ми се прииска да гушна Тантурка   Hug  както каза Мими - шарен свят.
Благодаря ви замилите пожелания, аз може и да се включвам от врене на време, ако има нет  newsm78 в същност се га си пия кафето с Ирка, Пешеходка и всички вас  Hug, глася багажа и следобед пътуваме за Сф, а утре сутринта - летим за Анталия. Малко ми е терсене, че оставяме мадежа сам в къщи, но обеща да няма последици  Joy а и има баба наблизо при нужда   hahaha
Аз отивам да глася куфара, на фризьор а ми опънат косата пак и по един списък със задачки.
Без малко да забравя - черпя ви за здравето на ММ - днес е рожденик

Общи условия

Активация на акаунт