90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 320

• 28 499
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Targovishte
ДЕСИ  Hug Hug Да ти е жив и здрав и много да се обичате.  bouquet Гепя си малко от пъпешчето и една ягодка  Hug Лек път!!!

# 661
  • У дома
Деси да е жив и здрав мъжа и много да се обичате bouquet Оставям закуската на фиданките Hug
Мими Hug Тантурчо е куче марка, нищо й няма, да се калява от малка, нали ще е войник hahaha Joy
Хайде бе банда, много спите, аз да взема да изпия още едно кафенце ли newsm78

# 662
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Деси, да ти е жив и здрав ТМ. Много да се обичате, уважавате и "търпите"  hahaha Пожелавам ви винаги да гледате в една посока! Hug
Весело посрещане на Новата 2016 и да не забравиш - снимки!!!
Genni, аааа, не Naughty Когато дойде време любимото ми Тантурче да ходи в казармата идвам!!!!  Hug
Нещо днес ми е криво... Какво ще ли ще се яде?
З - яБълка, изядена
О - сигурно 2 пърленки и салата
В - щолен и рчщ.

Мими, къде пак беее? Е, не те спряха твоите началници! Правят ли се проверки на 29.12!!!
VAVA, добре си зе завърнала..

Хайде, пак да лоча чай Sad

# 663
  • планетата Земя
Добро утро.Благодаря на всички за поздравленията.Сега предстои по-трудното-да ги задържа.Като нямам определени дни какво да ям ми е трудно.Но пак гледам да си планирам.Днес обядът ще е бобови-пълнени чушки и салата+ФПХ.Вечерята млечни.Ще свикна и на режим почивка

Морска вълничка,аз имам много да свалям и затова на първа врътка паднаха доста кила

# 664
  • Sofia
Здравейте! Днес -500 гр. или - 2 кг за първите два дни. Доволна съм. Днес ВХ, обяд не съм измислила още, но за довечера имам парче от една фантастична шоколадова торта, която правих за Коледа
Джени, на мен ми се е случвало 1-2 пъти. Винаги по време на овулация. Знам че е разочароващо, но не се ядосвай излишно.
Нещо нямам грам енергия. Аз съм отпуска от 18.12 чак до 04.01 и чак сега от няколко дни успях да се отпусна. В резултат на което съм се размазала безобразно. Как ще се събера на 4-ти не знам...
Хубав ден на всички! .

# 665
Здравейте, другарчета!  bouquet

Надниквам набързо да ви пиша, че днес ще се подготвям за работа - от утре до 2 януари пътувам като водач на група в Сърбия и предварително се извинявам, ако междувременно не ви посещавам често.  Blush

Тази сутрин кантарът ми твърди, че имам -1.000 след плодовия и вече съм под 55 кг. Остава ми още един месец от режима, а вече съм твърдо в зоната на желаното от мен тегло, дори и малко по-ниско от желаното. Все пак в никакъв случай няма да прекъсвам рано. Може би просто ще си хапвам по-големи порции, ако забележа, че тръгна още повече да свалям.  Crazy

Днес- белтъчини:
З Ябълка
О Салата айсберг с краставица, телешки кюфтенца
В Пак такава салата, шкембе в доматен сос

Ир Суперско кафе, тъкмо такова ни трябва - загряващо!  Hug
pe6exodka  Hug Нацелила си част от вчерашното ми меню с този ананас...как обичаммммммм.  Mr. Green
VAVA Бързо да оздравяваш!  Hug Когато всеки в семейството има някакви свои претенции за храна, пък майката (ти в случая) не иска да изхвърля...става лошо. Просто оставяш храната, която не дояждат и така. Да не сме боклукчийски кофи, ама ха.  Naughty
desi_mama Весело посрещане на новата в Турция!  Hug Да е жив и здрав ТМ, да те гледа и уважава! Благодаря за почерпката!  bouquet
Морска вълничка Благодаря, ама какво всъщност планирам аз...нещо лавирам в движение и нагаждам.  Blush
Genni Като си станала рано, ще имаш хубав маникюр за новата година.  Heart Eyes А плюсът ти според мен е свързан с предходните дни, а не с вчера.  Peace За спането на дечица навън няма да се изказвам - различен манталитет и това е.  Thinking
Курдов Като оставим настрана дразнещия факт, че доста често се предлага оцветен хляб от брашно тип 500 вместо типов/пълнозърнест/ръжен, в крайна сметка днес си на ВГХ. Така че какъвто и хляб да ядеш, все е ок.  Peace
Мими Аз не ти ли писах, че ще си в отлична форма, а?  Peace Браво, поздравления за минуса!

На всички неспоменати - много  Hug

Пожелавам прекрасни последни дни на 2015 и веселба и оживление в течение на подготовката за посрещане на новата година!  bouquet

# 666
Лаура, далеч съм още от отличната форма....
Ти без ТМ ли ще посрещаш НГ?

# 667
Мими Просто имаш високи изисквания към себе си, иначе съм сигурна, че си супер!  Hug А тази година за пръв път ММ ще пътува с мен. По-рано все ми обясняваше, че не иска, защото работя, нямало смисъл да ми пречи и подобни глупости. Но сега съм в Сърбия и това го нави. Доволна съм по много направления, включително че ще има кой да дегустира и опитва от всички вкусотии и да ми дава коментари, та да знам дали групата яде и пие вкусни неща - без да трябва да се тъпча и наливам аз самата.  Mr. Green

# 668
Здравейте, приятели!
Наричам ви така защото така ви усещам. Три месеца лягах и ставах с мисълта за вас. За Водолеите приятелите често са по-важни от всичко друго (Водолейките ще потвърдят) Heart Eyes
От днес съм в почивка и отчитам минус 8 кг. Започнах от 82, като лятото бях свалила още 6-7 кг. Така, че за тази година свалените килограми са 14-15, не мога да кажа с точност. Тези 6-7 кг. качих от януари до м. май на база емоционален стрес (безразборно тъпчене, морени на килограм и пр.). Малко история за мен: никога не съм имала проблеми с кг., след ражданията се възстановявах много бързо. До 46 годишна съм била 58 кг. После критическа+хашимото и килограмите хвръкнаха нагоре стремоглаво. Това е.
Сега се надявам силно да запазя този резултат (74!!!), че и малко надолу. 68-70 кг. за мен е ок, предвид ЕГН-то ми и земното притегляне  hahaha
Ще пусна снимка днес-утре, но нямам такава от началото, така че няма да можем да съпоставим.
Лаура, Деси, лек път и весело изкарване у съседите!  bouquet
Деси, да ти е жив и здрав ТМ, голям късмет е извадил с теб, още много любов и разбирателство! bouquet
Мими, ти пък не се спираш да трудиш, приятно да е, поне Grinning
Жени, аз мисля, че Тантурка си е екстра. Бих казала, че нашите деца са изнежени и разглезени, но ... разни хора, разни идеали
На всички не споменати  bouquet
Хубав ден!
 Hug Hug Hug

Дописвам: -1,200 кг. след плодовия ден.

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 12:24 от Морска вълничка

# 669
Добър ден, Деси да е жив и здрав мъжа ти взаимно да се уважавате и де се слушкате много и весело изкарване на НГ в Турция  Simple Smile . Милена много хубав резултат браво и ти стискам палци да задържиш положението така до втората врътка то това май е по трудната част на диетата newsm78.
Да се отчета и аз след 28-ми ден 68.700 кг старта беше с 75 кг и някакви грамчета не помня, а днес е първия воден за това гледам да не ви чета много днес, че ако сте писали нещо за ядене няма да издържа  Joy за сега върви добре водния не усещам глад дано и към вечерта да съм така.  Grinning

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 12:25 от Sheny510

# 670
  • Sofia
Я кажете какъв е този национален плодов ден?  newsm78

# 671
Я кажете какъв е този национален плодов ден?  newsm78
Общият плодов ден на всички стари фиданки в темата, които са преяли по празниците и не са на конкретен ден......! След НГ предчуствам, че ще има втори национален плодов ден! hahaha

# 672
  • София
Морска вълничкеHug честита почивка и браво за резултата. И аз като добър водолей завърших 74 килограма, е сега съм 75,5 Wink но важното е че не съм върнала много. Целта за втора врътка ми е 65 и ще взема да последвам съвета на Гени за тясна рокля.
Иначе на обед хапвах зелена салата с черен лидълски хляб, а за вечеря ще смеся на пица Embarassed Embarassed
Лаура, ще се свършиш Heart Eyes увеличи порциите и поне на 31- ви направи изключение и хапни една плескавица bouquet Весело изкарване bouquet
Деси, да ти е  живо и здраво мъжлето bouquet

# 673
  • софия
Моята вечеря се изясни-пържени картофи и фъстъци.

Мими, аз се записвам за плодов след нг. Hug

# 674
  • Sofia
Мимка, а кога е?

Общи условия

Активация на акаунт