90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 320

• 28 484
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Ето ме и мен,

вече и аз съм в почивка за НГ  Laughing

Видях много свалени кг, направо ми събирате очите, не мога да се меря с вас.  Hug Hug Hug

Днес е вторият ми воден ден - засега нямам проблеми със Спаска, но след малко слагам чая.

Утре ще дам отчет.

Лека вечер,
KGT

# 676
Сави, можем да помислим кога да го направим....
На първи ще ни болят главите....и няма да ни е до плодове Mr. Green, но в съботата е чудесно, примерно на 02.01.2016г.
Ехееее , в бързината съм забравила да поздравя на Десито мъжа....да е жив и здрав, все така да я обича и води на екзотични почивки  Hug

# 677
  • Бургас
Мими, Сави, плодовия ден на ОБЕ (Отслабващата Бойна Единица, стартирала на 26.10) е на 03.01. Хайде с нас! Hug
Днес от към храна съм бИтон режимна, но с водата изоставам. ...
Мацките от Варна, има ли сняг при вас newsm78, че утре ще пътувам натам Thinking

# 678
  • Sofia
Ахааа... аз мислех, че има дата вече. На мен 03.01 ми е плодов. Което естествено не значи, че трябва да се съобразявате.  Mr. Green
Охххх цял ден си бодох очите с един гоблен... всичко ме боли вече.

# 679
  • Targovishte
Ехо, банда  bouquet

Ако направим плодовия на 3-ти - ще стане наистина национален. Аз съм ЗА  Hug

Днес имах толкова много работа в редакцията, че закъснях за магазина с 1,5 часа. Направо много ми е нервно, главата ме цепи, а носа тече ли тече.

Иначе на обяд успях да хапна две филийки "черен" хляб с две чаши доматен сок, а сега за вечеря изядох два кроасана и РЧШ. Т.е. - режимен съм си.

Към менюто преди малко добавих и един беналгин, дано помогне Praynig

# 680
и мен ме бройте в първия за  2016 национален плодов.

# 681
  • Бургас
И аз се присъединявам за 3.01.2016 към националния плодов  Peace Луната е на 2-ри, но тогава ще имам гости, така че за мен 3-ти е идеално.

Днес дояждам от Бъдни вечер  ooooh!, на обяд пълнени чушки с булгур ( станах много вкусни, но за жалост сама ги дояждам), а за вечеря тиквеник с малко коледни бисквити с мед и канела и ред ЧШ. и чаша червено вино Simple Smile

Много здраве и късмет на всички имащи повод тия дни, които съм пропуснала персонално  Hug

п.п. днес се сдобих с малко райскукърче,
Скрит текст:
моля момичетата/или момчето, които могат да ми кажат мога ли в него да готвя друго освен ориз и ако да какво/рецепти. Благодаря  bouquet newsm78

# 682
  • планетата Земя
И аз ще се включа към националния плодов на 3 ти.Определено ще има какво да се чисти от 31 ви

# 683
Значи решаваме на трети януари национален плодов така ли? Аз нямам против....
Забравих да кажа на КГТ честита почивка, доста работи и сега пет дни релакс....!И да идържи геройски водния..... Hug Hug Hug Hug
УУУУУф голяма беля си хванах.....знам си аз, че не правя сарми, а само свеки ги прави ....но ММ взел домъкнал две зелки.....и като се почна едно рязане на листа, увиване, цялата маса в зелев сок, ужас....от толкова отдавна не съм правила, че станаха грозни тукмаци, ама карай....поне да са вкусни....тааа остана зеле напълних два буркана и ги мушнах в кукърчо да ги заваря.....! Ама колко времеее, имам една стара купа и нея ползвам за тази цел Simple Smile
Пуснах миалната, сармите в гювеча и сега се връщам към книжката на дивана...... Joy Joy Joy

# 684
  • Бургас
03.01.2016 - национален/интернационален плодов ден!

Такааа, след като пресметнах кога ОБЕ да започнем врътката, и сметнах и НПД (нац.плод.ден) кога да съвпадне с дните на повечето муцунки тук, да взема да се провъзглася за официален изчислител на групата ли hahaha hahaha
Обичам математиката, и туй то.... hahaha Мими, нали?
Обичам и всичко да ми е организирано и планирано. Менюто за Нова година ми е на компа, заедно със  списъка с покупките и разпределението на задачите по гости.По един екземпляр от списъците нося в чантата  си. Луда работа Crazy PartyДецата често ми викат Бри Ван де Камп, от Отчаяни съпруги, но не мога да се меря с нея по отношение на виното и ...мъжете Embarassed hahaha hahaha

# 685
  • София
Няма да се цепя я, бройте ме и мен на 3- ти bouquet

# 686
Аз се оттеглям към леглото, за да не си мисля за папкане, ще почета малко и  smile3524

Hug Hug Hug

# 687
  • Targovishte
ИРИНИТА  Hug Hug Hug Официално те провъзгласяваме за ИЗЧИСЛИТЕЛ № 1  bouquet bouquet bouquet
Преди време имахме идея да си отворим Център край морето... Нали не сме се отказали  newsm78 hahaha

# 688
  • Бургас
Никакво отказване, Курдов!
Имаме си от всичко - и счИтоводители, и доФтУри, и аФтекари,и джурналя, и еколози, и планиски спасители, морските сами ще дойдат..., и баш кулинари, но най-много сме лудите баш-ядачи hahaha hahaha hahaha hahaha

# 689
  • Targovishte
Пу аз съм от последните, моля да ме назначите за главен дегустатор  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт