90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 320

• 28 484
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Аз се оттеглям към леглото, за да не си мисля за папкане, ще почета малко и  smile3524

Hug Hug Hug
КГТ и аз, днес не съм вечеряла, прибрах се след обяд и хапнах кисело зеле с ориз, не бях обядвала, не ми се и довечеря, но нещо коремът застърга и ще си лягам....
Иринитке, Курдов, поръчала съм нов кукър, без пари беше и си викам я да го взема,така че аз се цаня за един от готвачите.... hahaha

# 691
  • Targovishte
МИМИ  Hug какъв е този кукър без пари  newsm78

# 692
  • Русе
Ехо, група, благодаря ви за пожеланията за ММ, явно се гледаме, щом след 25 години брак ходим сами някъде и ние хубаво  Joy
Естествено, че и аз съм на плодовия  Hug
Иринитка, не само за Изчислител, ами и аз Организатор ще те цаним  Joyтъкмо преди малко обясних на ММ как всеки ден съм на различно (точно 4 дни и на 02.01 ще съм само на баклава и локуми  Joy Joy)
Аз се заемам с обучението и организиране на уеб сайт за реклама за центъра, но съм и от баш-ядачите  newsm78

# 693
МИМИ  Hug какъв е този кукър без пари  newsm78
http://puremall.bg/product/784/multifunktsionalen-ured-za-gotven … MkCFSX4wgodAlsLuQ
Ей го но няма да ти върши работа, купата е с три литра вместимост, взимам го на мама, за софийската ми къща.....като ида там да имам, вече толкова съм свикнала с тази машинка, че загубих всякакъв навик да гледам манджата, тази вечер за малко да изгоря сармите.....гледам да изчета Доводите на разума на Джейн Остин и скочих да ги вадя в ослдния момент, добре че замириса на сарми hahaha

# 694
  • Targovishte
Мими   Hug Hug

Хайде по леглата, давам завивките  bouquet

Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

# 695
Да се включа и аз, само за да кажа "Лека нощ".
Курдов, вземай мерки, защото се започва със запушен нос и после тръшва гадно.
Морска вълничка, в почивката не напускай форума, защото липсата на компания, отпуска спаскиния синджир. Wink
Отвам да гледам "безплатния" кукър на Мими и още веднъж: Лека и мека!

# 696
  • Калифорния, САЩ

# 697
Добро утро! Малко физарядка сутринта. Сега остава  Гени, да каже че това е Тантурка.

Последен плодов за тая година, хайде да го правим национален

# 698
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Суперско, много готино  bouquet bouquet

ПЕШЕХОДКА  Hug Hug Hug Предпочитам да изям за закуска това сладурче  Blush

ВАВА  Hug Hug Започвам прахова интервенция - към закуската тази сутрин добавям и един колдрекс. Силно се надявам да не се разболея сериозно точно преди празника.  Praynig Praynig

Днес - плодове. Започвам с мандарини, за по-нататък имам още мандарини и банани. Хич обаче не ми се яде. Боли ме главата, носа тече, а е запушен. Имам два колдрекса, може да купя още прахчета.

Ако ме пуснат, следобед ще творя солена торта за утре - по рецептата на нашата НАНА.

Приятен ден на всички и... ПОСЛЕДЕН РАБОТЕН за повечето от вас  bouquet Hug bouquet

# 699
  • софия
Добро утро!Днес съм на 0, не знам какво ще ям ,защото ще пътуваме-отиваме си при мама и тате и ме чакат 500км път( не се знае и в колко ще тръгнем , че мм е и на работа Whistling).

Закуската е ясна-мандарини.

Усмихнат последен работен ден.

# 700
Добро утро. И аз съм на работа днес. Пожелайте ми да не полудея, защото винаги последният ден преди празници винаги става многократно критичен.
Закуска-ябълка. Притеснява ме стомаха сега.
Успешен и по-малко луд ден на всички!!!

# 701
Добро утро!
Хайде последен работен!
Днес от киселото зелце пак поражения.....но се надявам да е вода
Днес плодово зеленчуков.....
Да но е спокойно при всички, ще пратя ММ да понапазарува, че след обяд ще е лудница! Joy Joy

# 702
  • У дома
Добро утро фиданкии Hug
Днес ще се готви, вчера и аз видях безплатния кукар на Мими, но не схванах, пише 5л, а после купа 3л, явно русото ми идва в повече Joy
Така, Кантарев е отпуска, пратих го при "Гаднярев", никакво мерене, само ме дразни, днес съм решила млечен ден, за да може утре да си отпусна душичката спокойна.
Днес ако пък и съм нацелила някоя фаза на луната ще е супер, мисля на айрян да изкарам деня hahaha
Мими, от киселото зеле е, до 2кила съм била плюс от него споко, вода е, след зеле никакво мерене нали знаеш Hug
Пешеходче, Лили е ама няма сняг, ето я нея

Лек ден, ще мина по-късно да махна снимката, отивам да правя млечна салата и солена торта chef Днес ще пробвам и украси да правя за тортата, четох гледах, дано излезне нещо, че съм с две леви Blush

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 12:51 от Genni

# 703
  newsm44 newsm68 изкарах втория воден ден и на кантара се показа цифрата 69,9 кг. Доволна съм.

Ето и отчета

- за два месеца съм свалила 5 кг, като 4,5 през първия месец и 0,5 кг през втория. На см. - по 6 см от

талията и ханша и по 3 см от бедрата, а от бюста само 2 см  Joy

Сега спокойно си седя пред PC-то , пия си кафенце от Ирка, хапвам си от сергийката на

Пешоходка и "концентрирам енергия" за Новогодишните празници.

Хубав ден Ви желая,

KGT

# 704
дописвам -

Geni, видях Лили, нагушкай я мноооооооооого Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт