90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 320

• 28 484
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добро утро!  Hug
Този грип ме съсипа, пак съм на АБ.  ooooh! Трябва да вляза във форма за НГ.
Не съм ви изчела, просто нямам сили.
Килограмите са надолу - нагоре, но в поноси граници. Да се махат тези празници, че много трудно се контролирам. Искам да си вляза в режима.  Crossing Arms
Днес мисля да направя млечен ден, да видим дали ще успея.  Wink
Много  Hug Hug Hug за всички!

# 706
  • Бургас
Добро утро!
настина бързо качените килограми, бързо се свалят.
Днес съм - 800 след вгх. Бях казала, че няма да се тегля, ама пусто сърце не издържа!
Вчера сутринта бях 58,6 Shocked Shockedкато имате предвид, че след послудия воден бях 55,5.
Както и да е!
Ирка, страхотно кафе както винаги!
Пешеходче, голям шушоооооооооон!
Genni, моята любов защо е с тази жилетка, като от пътното Joy JoyКрасавицата ми тя!!!!!!
Хайде, аз потеглям към Варна.
Ще шофирам и ще хрупам ябълки.

Моите хора ги разпускам в 12,00 след като почистят офиса. Вашите шефчета няма ли да ви пускат по-раничко?

Хубав ден! Ще ви нагледам довечера!

# 707

Здравейте, фиданки и фиданчовци  Simple Smile
Виждам, че много от вас имат минуси или карат на плодове, браво за ентусиазма, аз доста омазах тези дни и забелязах, че не се чувствам добре, когато прекалявам с храната. Липсва ми режимното хранене и май пак ще се върна към него.

KGT, хубав резултат имаш, а според мен скоро още по-бързо ще сваляш килограми. След края на режима ще си повече от доволна  Hug

Genni, имаш много сладък бонбон, да е жива и здрава!

VAVA, Мими, много е неприятно да се работи между Коледа и Нова година! Дано денят ви е спокоен и се изниже бързо. Аз затова си взех отпуск сега, че и без друго ми беше писнало от напрежение преди празниците.

Хубав ден на всички  bouquet

# 708
  • Targovishte
ГЕННИИИИИИИИИИИИ  Hug Hug СТРАХОТНА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, много щипки по бузките и по дупето  Hug Hug Hug  КАК ПРАВИШ СОЛЕНАТА ТОРТА??? и аз днес ще правя

КГТ  Hug Страхотен резултат, браво. В скоро време ще трябва да сменяш аватара, май  newsm78 bouquet

Аз съм си вече в къщи, сложил съм да се варят картофите за тортата. Междувременно се налага и да предавам новини, имаше пътен инцидент. Въобще - живот ли бе да го опишеш.
Следобяд обаче от магазина няма как да избягам.

# 709
  • Sofia
Добро утро! Днес -700 гр след ВХ.  Shocked За съжаление само в първата четворка е така. Днес съм на плодове и аз - имам портокали и мандарини, следобед ще видим Кауфланд какво ще предложи. Кой знае каква лудница ще е там, ама няма как. 

# 710
Добро утро  Joy Joy Joy Joy Joy лека работа на тези които са на работа и аз давам отчета след първи воден ден кантара показа 68.1 общо свалени 7 кг доволна продължавм и се надявам и врория месец да има минуси, да няма голям застой.

# 711
Здрасти, група  Hug
И мен ме пишете за националния плодов ден, къде без мен Wink
Вчера, първи ден в почивка - З - мандарини, О -пържола с гъби и лук, салата и малко хляб, В - кисело мляко с чесънче и салата.
Днес - З - мандарини, О - зелеви постни сърми, В - кюфтета и салата (крем-карамел???)

Пиша подробно, да кажете къде греша.
Жени, на Тантурка ще и изям бузките (режимно или не  hahaha)
Жгмъц, скоростно оздравяване, какво си го закъсала  Hug
KGT , супер резултат  Grinning
Иринитка, лек път на теб Grinning
Хубав последен работен ден и приятни приготовления за утрешното омазване  Joy
После пак ще надникна.
 Hug Hug Hug

# 712
Привет дружина  Hug
Не мога да се добера до вас, от вчера съм ви зачела и пак отгоре-отгоре минах  newsm78
Савииии  Hug успех в новата врътка
Видях Тантурчето много, много гуш на нея  Hug
Радвам се, че всички сте изкарали семейна Коледа  bouquet
Честит край на режима на....май Вълничка беше, има и още някой мисля.....
Жгмъц ти се съсипа да боледуваш, дано минава леко този път  Hug
И естествено едно голямо благодаря за всекидневното кафе на неуморната Ирка  Hug и развеселяващата темата Пешеходка
Днес се присъединявам към плодовият, и 03.01 ме устройва чудесно, утре пътувам за Македония и ще се прибера на 02.01 вечерта, така че с вас съм на плодовият  bouquet

# 713
  • планетата Земя
Добър ден.Аз чакам гости и съм във вихъра си.
Менюто ми днес-о-св пържоли със зелена салата,в-бисквитена торта

Морска вълничка,сладкото не трябва да е заедно с друга вечеря.Но ако си решила да смесваш,смесвай
Виляна,все да те питам,ама се отнасям.Защо и двете ти дечица са с буквата В?

# 714
  • У дома
Иринита Hug
Скрит текст:
Тук в детската като ги извеждат навън са с тези жилетки, пише името на детската и телефонен номер, ако се запилеят нанякъде. А ако ги видиш как са ги завързали с въженце през кръста и с балон с хелий на ръката, за да не ги загубят, ще паднеш Joy Joy Joy Ако ми пратят снимки от детската ще ти кача да се посмееш. Тук нон-стоп са навън няма значение дали вали или не Crazy
Курдов, направих я, ама май импровизирах и незнам какво ще излезне
Скрит текст:
Блатовете са картофено пюре с масълце и малко мляко, плънката - пушено свинско, настъргани яйца, червено цвекло, кисели краставици и малко кашкавал, след всяка поръска слагах чеснов сос с копър, после втория "блат", малко сос и отгоре кашкавал, ще правя украса от пингвини и ще ги набода отгоре. Я пусни твоята рецепта chef
Вили , очаквай включване Hug

# 715
Видях Тантурчето, ще го изям това сладуранче....да му имам тоалета само! Simple Smile

# 716
  • Targovishte

Гени  Hug моята е по рецептата на нашата Нана.

http://www.prikachi.com/images.php?images/962/8546962h.jpg

Не мога да я кача иначе, но това сътворих. Довечера от компа в магазина ще ти дам линк. Сега от таблета не мога

# 717
Пък аз ощр съм на работа и съм гладна Sad

# 718
  • софия
Аз още не съм тръгнала да пътувам , но омазах ,че нещо ми е нервно.В понеделник ще имам тлъст + за чистене.

# 719
ММ и щерката пазаруват...а аз вися тук Sad Поне си направих маникюра през обедната почивка, че кой ще ме чака от 17.30 натам Sad
Дилянка лек път!

Общи условия

Активация на акаунт