90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 320

• 28 480
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Гледам за резултати сте се заприказвали,я споделете кога за пръв път отчетохте първия -1кг ?  bouquet

# 31
  • Бургас
Твоя сладур със синьото пуловерче ли е  newsm78

Да  Laughing Laughing Laughing.
Ама той много хубав, беее! То, като се замисля, аз тук виждам само хубави деца, явно на нас са се метнали hahaha

# 32
  • Targovishte
Ехо банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Много ми хареса къщичката, браво. Аз те такова нещо няма да мога да измайсторя. Браво, браво, браво! А за малкия къдричко - нямам думи. Само усмивката му е килограм злато, а за останалото - няма да стигне и най-голямото богатство на света. Между другото, макар и за първи път да го виждам на снимка, веднага го познах. Две щипки по бузите от мен!  Hug Hug Hug

МИМИ  Hug Hug весело да ти е на банкета  bouquet bouquet

ПАПУРЧЕ  Hug Hug И при мен нещата на третата врътка не се случват. Наистина нямах намерение да я почвам, знаеш. Но все пак фактите са си факти. Мяткам тука едни килограми нагоре надолу, не асансьор, ами направо сториетелн хаспел. Но всички казват - и най-близките дето ме виждат всеки ден, и тези които рядко ме виждат - казват, че съм отслабнал още. Сигурно е вярно това, че падат сантиметри, а не килограми. Както и да е. Вече се научих да харесвам това което виждам в огледалото. Но продължавам да се шашкам, ако Кантарев покаже повече от 85. Така че ако няма да отслабваме повече, то поне ще си поддържаме фръцкащата визия, нали  bouquet bouquet

Имах още неща за казване, но вие вече ми свикнахте на плиткия ум, нали  Embarassed Embarassed Embarassed

Аз останах режимен, мисля че целия ухая на цитруси, умирам от глад и съм нервен. Как ще изтрая утре до обяд  newsm78  Пия поредния чай и ви се наслаждавам  bouquet bouquet bouquet

# 33
  • София
Тинкиbouquet благодаря!
Шени, честит рожден ден newsm59 newsm59 newsm59 желая ти здраве и хиляди сбъднати мечти.
Ир, разкошно ангелче си имаш да е жив и здрав и къщичката много ми хареса, евала за търпението да я сглобиш.  bouquet
Иринитка, благодаря за снимките, чаровници сте, много сте ми на сърце, а толкова много се смях на третата снимка и ръчичките на клуб бордо. Целувки, момичета bouquet
Курдов  Hug аз мислих, че съм зле, ама ти ме биеш по всички параграфи. Ще го изкараме нямаме избор, ама гадна работа bouquet
Лаура, така е няма да има кой знае какви изкушения, лошото е че много обичам Бъдни вечер и всичкото хапване покраи него, а и тогава никой от къшните не се сърди, че готвя боб Mr. Green
Днес съм цял ден нережимна, няма да казвам каво съм яла, защото не е кой знае какво, ама квото е  bouquet

# 34
Твоя сладур със синьото пуловерче ли е  newsm78

Да  Laughing Laughing Laughing.
Естествено  Hug Най-хубавото и лъчезарно дете е нашето  Hug
Тази къщичка ще я ядете ли или си остава сувенир  Hug

# 35
  • Бургас
ОБЕ, утре като сме на белтъчини какво ще папкаме?
Аз съм измислила закуската - мандарини. Купих банани, но са отвЛатителни...някаква идея какво да ги направя??? Аз храна не хвърлям.
Нямам идея какво ми се яде newsm78
За варивата в събота и посрещането на детенце готвя боб със зеле на етапи. Тази вечер боба, а утре ще сложа и зеленцето. Забранила ми е да готвя пиле, сьомга, паста, ориз и картофи. Така че моето кулинарно вдъхновение е изправено пред предизвикателство.  

# 36
Жгмъц, пусках. 4,5 е. Всички кръвни са ми в норма ooooh!

# 37
  • София
Иринита, зелени ли са бананите ? Какво им е гадното ?

Изгаряща, а захарен профил правила ли си ?

# 38
Днес ВХ! Мина много добре!

З - Банан
О - Малка франзелка от Лидл.
В - 4 мекици със сладко от сини сливи + 2 блокчета черен шоколад. Купих някакъв шоколад в Лидл 74 % и много ми се пие вода от него, досега ни ми се беше случвало...

# 39
  • Targovishte
ЕТО какво забравих: ЛЕПОТИЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  Hug Hug Hug благодаря за снимките на ИРКА  Hug Hug Hug

ВАНГОБИ
 Hug Hug Hug

# 40
В белтъчния може ли да се яде пилешка супа ?

# 41
  • Targovishte
ОФфф, тази вечер съм изключително рус  ooooh! ooooh! ooooh!
ИРИНИТА  Hug Hug аз утре съм на млечни - кисело мляко, сиренце и кашкавал, салата моркови и бяла ряпа.

2BrokeGirls Пилешката супа трябва да е бистра, без застройка , без фиде и т.н. Нещо като пилешко варено със неутрални зеленчуци, примерно  newsm78

# 42
  • Бургас
Не, външно не са зелени, но са  безвкусни Sick
Има вариант да ги карамелизирам и да ги посипя с печени орехи, така ще стане десерт за децата.
Може и да направя лек пандишпанов блат, да сложа отгоре разбита заквасена сметана с пудра захар и отново карамелизирани банани с печени орехи newsm78 Лесно и вкусно. Мнение?

2BrokeGilrs, разбира се, но без картофи, фиде, ориз и застройка.

Курдов, дай снимка, блондииии  Wink hahaha hahaha hahaha hahaha

Чета бургаската преса, но никъде не пише, че в заведение в Бургас се е появила красавица с чисто новичко зъбче....журналистите и папараците явно спят... Мими, къде се вихриш?? dance

# 43
  • София
Не, външно не са зелени, но са  безвкусни Sick
Има вариант да ги карамелизирам и да ги посипя с печени орехи, така ще стане десерт за децата.
Може и да направя лек пандишпанов блат, да сложа отгоре разбита заквасена сметана с пудра захар и отново карамелизирани банани с печени орехи newsm78 Лесно и вкусно. Мнение?

Или им дай шанс, като престоят на топло да се оправят или ги направи на десерт, и двата звучат вкусно.  Heart Eyes

Попаднах на тази статия за сънят и отслабването, хвърлете и едно око: http://www.beu.bg/%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%BD%D0 … BE-news14497.html

# 44
  • Бургас
Не, външно не са зелени, но са  безвкусни Sick
Може и да направя лек пандишпанов блат, да сложа отгоре разбита заквасена сметана с пудра захар и отново карамелизирани банани с печени орехи newsm78 Лесно и вкусно. Мнение

Или им дай шанс, като престоят на топло да се оправят или ги направи на десерт, и двата звучат вкусно.  Heart Eyes

Ще им дам аз един шанс - карамелен hahaha hahaha hahaha Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт