KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 941
  • 736
  •   1
Отговори
# 375

С пожелания за много здраве,любов и топлина с любимите същества,успехи във всяко начинание и щастливи моменти!! bouquet bouquet

Да ти се връщат пожеланията, Дона  Hug

Пък за Бергюша да кажа, че вече си е наше момиче  Heart Eyes и не я даваме на кой да е за екранна партньорка Crossing Arms

# 376
По-интересно е дали любовта ще бъде като тази на Махир или на предишните му герои. Защото при Махир за пръв път играеше влюбен мъж в истинския смисъл.  Беше поет-революционер.  Joy

....................

Цитат
Пък за Бергюша да кажа, че вече си е наше момиче   Heart Eyes и не я даваме на кой да е за екранна партньорка  Crossing Arms

newsm10

Съгласна. Никого не виждам аз на хоризонта.  Sad Не че съм особено придирчива.

# 377
По-интересно е дали любовта ще бъде като тази на Махир или на предишните му герои. Защото при Махир за пръв път играеше влюбен мъж в истинския смисъл.  Беше поет-революционер.  Joy

Joy

Ако Фериде я няма, да мрем по-добре...

# 378
Кенанистите празнуват в туитър. Пускат някакви клипове с луди танци, които не мога да пренеса тук.  Joy

Един е писал в профила на Берг: "Виж какво, веднага се връщай на екран, за да играеш главната актриса в сериала на Кенан. Разбрахме ли се, миличка. Хайде, чакаме те.  
Grinning

Karadayilovers @Karadayilovers  44 minutes ago
@brgzrkorel bana bak hemen ekrana döneceksin ve #kenanimirzalıoğlu'nun yeni dizisinde başrol olacaksın tamam mı canım hadi bekliyoruz

И друг пост. Тази е от латиносите.

Xime_Imirzalıoğlu ✌
Kenan con Bergu, Kenan con Bergu , Kenan con Bergu  Praynig Praynig Praynig 2016 #kenanimirzalıoğlu #berguzarkorel

А пък Кенанашкъм е писала на Сема и Ейлем

"Ако вие сте сценаристките на новия сериал на Кенан, ще станете причина за самоубийството на едно младо момиче. Внимавайте в картинката. " rotfImbo

Ама е сложила сърчице.

......................

До септември има доста време, но аз още не мога да си ги представя в нови роли.

Малко гледах от Yeter и като видя Душко още чувам гласа на Тургут.

# 379
Аз докато си правя Олавче навън и си играя ... тука се навъдили пак хулигани  Hug Hug Hug

Според мен и в "Езел" Кенан си изигра един доста сбъркан тип.

Но и Махирджим не беше много у ред

Бе то ако е някой дето седи мирно на диванчето и си бърка само в носа, нЕма да е  интерсено, бе  Laughing Laughing Laughing

# 380
Косенце, Езел такъв, Махир онакъв, ама представяш ли си Махир Кара, който само ходи на работа да чука кундури и в 17.30 часа се връща вкъщи, в лимоненото еве и толкоЗ.
И какво?
Феридетка гони бандюгите, нахакана съдийка, елегантна, образована, а той само един кундурджи...
Ами сто пъти щях да си кажа - какво да му гледам на този мъж.
Само за едни мустаки и за една креватна гимнастика въднъж на 30 епизода... Joy Joy Joy Joy

Затова Ейлем и Сема са чок прави - идилията не е за сериали...
Не е ли да ти хакнат един както си вървиш, да гръмнат майка ти,
баща ти да се кара със снахата и да ти прави номера,
баба ти да слуша на вратата и да пълни чушки или да реди бюреци,
комшуларите да тичат, като те вкарат първо в каракола, после в зандана, след туй в хастането и във втори сезон пак по същия ред, може и обратно,
тЦ, не става за гледане!

# 381

Не е ли да ти хакнат един както си вървиш, да гръмнат майка ти,
баща ти да се кара със снахата и да ти прави номера,
баба ти да слуша на вратата и да пълни чушки или да реди бюреци,
комшуларите да тичат, като те вкарат първо в каракола, после в зандана, след туй в хастането и във втори сезон пак по същия ред, може и обратно,

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Махир Кара мина и замина... сега чЕкаме да се появи Хасан (и Айше)  tooth tooth tooth  и умуваме къв ще го играе... таби ки, че ще има любоФ, не може тоз мЪж да не го употребят  Peace на 20-30 епизода, колкото-толкова... от погледи и челувки ще намалим бройката.  Crazy Ама какъв ще да е?
-кондурджия - беше, комарджия - беше, комбайнер нема му ходи, за казанова  newsm53 замислям се  Laughing Laughing

# 382

Жалко, че медицинските сериали не вървят в Турция.

Можеше да е някой секси доФтор.  Grinning Grinning Grinning

На Берги ще й отива да е детска докторка. Ама сега Белчим ще бъде такава в новия сериал.

Не че имам надежда Берг и Кенан да са отново заедно, просто ми хрумна. Както едно време я виждах в ролята на съдия и то взе че стана.  Grinning

# 383

Можеше да е някой секси доФтор.  Grinning Grinning Grinning

Директо се цаня за статистка у кабинета на главния доФтор  Crazy Crazy

# 384

Бе то ако е някой дето седи мирно на диванчето и си бърка само в носа, нЕма да е  интерсено, бе  Laughing Laughing Laughing

ама представяш ли си Махир Кара, който само ходи на работа да чука кундури и в 17.30 часа се връща вкъщи, в лимоненото еве и толкоЗ.

тЦ, не става за гледане!

TЦ!  Naughty Прави сте, няма ли пламък в очите... не става  Laughing Laughing Laughing

Кенанистите празнуват в туитър. Пускат някакви клипове с луди танци, които не мога да пренеса тук.  Joy

Големи скици са кенанистите hahaha  Такива масови гюбеци скоро не е имало в ТТ  Joy Joy

Хайде и патрона да се поразкърши  Party

# 385
  • Варна
Честита ви Нова година, момичета, пак ме разсмяхте с предложенията за нови сериали. Мен ми седи въпросът какво ще чиним, ако Батю пак го турят у некой филм на "нашите" сценаристки, че сме се клели техни филми да не гледаме.
А за комбайнер си е баш тамам, ако питате мене - като запретне ръкави и засуче мустака, ще фърчи оня ми ти комбайн из анадолските поля. Който има спомени за руските филми и Фьодор от "Вечния зов", ще се сети за какво говоря.

# 386
А за комбайнер си е баш тамам, ако питате мене - като запретне ръкави и засуче мустака, ще фърчи оня ми ти комбайн из анадолските поля.

hahaha hahaha hahaha Викаш , след като завърши последното дизи като селянин, да не ми къса маргаритките в тревата,ами да покаже как се разорава целината  Joy

# 387
Дениз е пуснала снимката с думите: "Даже  да сме си изгорили лицето и бузките ни да са аленочервени, пак е хубаво. Бъдете винаги себе си!"

# 388
# 389

Добро утро и успешна нова седмица! 
Hug Hug Hug

От архива

Днес се връщаме към месец февруари 2013, когато излезе фотосесията на Берг и Кенан за списание Marie Claire и затова в темата ще има много красота. Peace  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт