Децата на АРТ технологиите - Размисли и страсти №20

• 38 526
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Сигме,  bouquet

Шоки, свекитата са така. Моят тези дни беше хремав и тя учудено ме пита: Ама ти ще го изкарваш навън? А в Добрич е хладно, но няма мъгла, няма дъжд, няма вятър. Що да не излезе детето малко навън. Той може да влачи тая хрема и 10 дни, все заврян вътре ли ще стои?!

# 16
  • Пловдив
аз затова съм изолирала свекито и не ги давам, предпочитам сама да си блъскам главата Rolling Eyes не, че не каталясвам да съм неразделна с тях Rolling Eyes то угодия няма Rolling Eyes
тая вечер каталясах да се дупя да издирвам чаркове на играчки, всичко започна от там, че единия си загуби едната пръчица, с която свири на ксилофона, голяма истерия и сръдня настана Crazy

# 17
Сигме,  bouquet

Шоки, свекитата са така. Моят тези дни беше хремав и тя учудено ме пита: Ама ти ще го изкарваш навън? А в Добрич е хладно, но няма мъгла, няма дъжд, няма вятър. Що да не излезе детето малко навън. Той може да влачи тая хрема и 10 дни, все заврян вътре ли ще стои?!

Гале ти в Добрич ли си ?
Моят роден град , но не съм си ходила от 4 години...... Rolling Eyes
Дано на лято се наканим и заведем детето, пък и ние да изкараме едно море  Laughing

# 18
  • Пловдив
ехе, и аз имам корени в онзи регион, не знаех, че има и други Laughing Мире, и моят роден град е близо Mr. Green

# 19
  • Варна
Мире, добричка снаха съм. Чак тук ме довя вятърът. Иначе съм балканджийка.

Ще се радвам да си дойдете да пием по едно кафе в Бакардито. Хахаха Simple Smile. Най-малкото ще направим една разходка из градината, която е станала повече от прекрасна, но ти сигурно знаеш.

Гуги, кой е твоят роден град?

# 20
  • Пловдив
Гале, родният ми е Разград, но само съм родена там, не съм живяла, имах баба и дядо, понастоящем леля там Simple Smile но, историята е дълга и широка, те самите преди това са живели в Балчик, по-близо до вас Simple Smile

# 21
Гале , като тръгнем натам непременно ще ти звънна да се видим.
За градината само съм чувала и гледала снимки в нета - на живо още не съм я виждала.
Аз си я знам както беше преди , че и живеем близо и много спомени имам там....

# 22
  • Пловдив
леле, каква ужасна история прочетох ей сега, в нашия град някой е зарязал едно сладко малко момиченце, направо не проумявам как е възможно, детето изглежда гледаноhttp://trafficnews.bg/news.php?id=33984 Sad
ако имаше начин, бих го взела, сега ще го заврат сигурно по домове Cry

# 23
  • UK
Само заради статията се включвам Rolling Eyes Страхотно детенце, ако имаше възможност и аз бих си го взела

# 24
  • Пловдив
толкова нелепо изглежда историята, къде са тези родители, ще каже човек, че са ги утрепали  Rolling Eyes буквално не мога да повярвам Rolling Eyes и сега какво ще му се случи на това дете Rolling Eyes

# 25
  • Варна
Момиченцето изглежда не само гледано, но и комуникативно. Да не би да е част от някакъв социален експеримент...Или поне това ми се иска да вярвам, а не лансираната версия за изоставяне.

Мире, сигурно няма да е пресилено, ако кажа, че няма такъв парк в БГ. Страхотен е, наистина.

Гуги, Балчик - друг любим мой град. Обожавам разходките по Дамбата. С мъжа ми се женихме в Ботаническата градина.

# 26
  • UK
Гуги
И аз това се учудих.  Как спи тази майка  Shocked

# 27
  • Пловдив
Ботаническата в Балчик за мен е едно от най-красивите места в нашата Родина, да не казвам, че за мен може би е най-красивото Heart Eyes и аз мечтаех да се омъжа там, ама няма Mr. Green
а, мисълта за детето мира не ми дава, как са го оставили на връх Кореда, това остави, ами в студа, гладно... не знам, акъла не ми го побира Rolling Eyes

# 28
Привет и от нас! Ужасна е историята с изоставеното детенце, какви са тези родители Sad Колко хора се оказаха, че са свързани с Добрич Simple Smile И съпругът ми е от там, но аз си го откраднах в София Simple Smile Това лято и ние кръстосвахме градската градина от край до край. Прекрасна е, много пари се вложиха и резултатът е фантастичен Simple Smile
Сигме, дано бързо отшумява шарката и да ликвидирате нашествениците. Ние днес ходихме при рехабилитатора и всичко с изправянето на малчо е ок според него. Май си имам едно мързеланче, което тези дни се измъчи и със зъбите ужасно много.

# 29
  • UK
Там има телефон на полицията предполагам,  чак ми идва са звъня да ми го дадат, като приемна майка,  ама, как ще го оставиш, там,  навън в студа,самичко. ..    сърцето ми, не разбира

Общи условия

Активация на акаунт