Децата на АРТ технологиите - Размисли и страсти №20

• 38 519
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
то и аз бих звъннала, ама няма да ни го дадат така лесно, нали знаеш колко сложни са процедурите Rolling Eyes иначе веднага му разпъвам една кошара при момчетата Rolling Eyes
Стефи, и моите бяха мързеланковци Laughing

# 31
  • UK
Да, така е.
 Ами аз познъних. Не мога да легна и да спя Rolling Eyes човека отсреща ми благодари каза,  че съм 102 може би, кандидат - мама...
Обикновено, когато е по този начин , винаги има някакво, писмо/бележка, а тук не споменават.

# 32
Сигме, мерси за темата.

Ха..ха.. и аз в кюпа, родена съм в Добрич, живяла съм там до 15 —тата си година  Heart Eyes

Е това с момиченцето е просто ужасно, по бих разбрала да го родиш и изоставиш, ама да го гледаш и да го оставиш, това вече не ми го побира акъла.
Август месец на 2013, нали една майка остави в АГ-то близначета момченца. Тогава ми идваше да отида и да ги взема. Тази година пролетта ги даваха, приемно семейство пенсионери ги гледа, и ще ги дават за осиновяване. В Зачатие една от модераторките осинови двугодишни близначки. Много изоставени деца има, много жалко.

# 33
  • Пловдив
жалко наистина, а още по-жалко е, че има хора, които жадуват за тези деца и не могат да ги прегърнат Confused и най - жалко е за самите изоставени деца, невинни души, разбит е целия им живот Confused

# 34
  • UK
Дори и да се открият родителите,  щом веднъж са го изоставили ...направо не мога място да си намеря

# 35
  • Пловдив
то не си заслужава да се откриват Rolling Eyes

# 36
Може нещо лошо да се е случило на родителите. В смисъл квалификации без ясни доказателства е малко несериозно. Детето е чисто и определено е доста гледано. Дано все пак се намери майката, защото майката си е майка и никой не може да я замени.

# 37
  • Живее на Луната
Това с детето е ужасно, дано се окаже нещо не толкова лошо.
Ние днес ходихме да детско коледно парти, детето го проспа почти цялото за радост на мама.

# 38
Мойто дете иска кола с дистанционно. Като бяхме на Боровец един батко имаше и тя припкаше около него и гледаше с влажен поглед да и отстъпи малко буто. Сега се присети, така че съвсем ме улесни за подарък.

# 39
  • гр. София
Малчо се пусна да ходи сам и вече вместо 2-3 крачки прекосява целия хол. Още е много нестабилен и се клати и залита, но ме притеснява, че ходи на страни. Това нормално ли е?  newsm78

# 40
Нормално е.

# 41
  • гр. София
Мерси, Сигме.  Hug

# 42
  • Варна
Шоки, честити ти ходещи краченцааа. Нормално е, защото досега, като се е придвижвал по мебелите, все настрани е бил. И моето момче се пусна на същата възраст. След една седмица няма да го познаеш.

# 43
  • гр. София
Благодаря, Гале.  Hug

# 44
  • UK
http://www.trafficnews.bg/news.php?id=33991

Потресена съм ...

Шоки, честити ви ходещи крачета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт