Децата на АРТ технологиите - Размисли и страсти №20

• 38 522
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Бамба, 3,5 паунда ли е доставката до англ. адрес?

# 721
  • Варна
Може ли да стана Бамба за 2 мин. и да ти отговоря, Моме? /Бамби, прощавай/. Да, толкова е доставката. При януарското 20% намаление имаше безплатна доставка при покупка над 30 паунда. А по принцип БД е над 50 паунда.

# 722
Мерсаж Simple Smile Реших, че изпускам някаква далавера  Laughing Харесах си комплект от 3 пижами, които с всички доставки ще дойдат към 40 лв. Според мен не си заслужава.

# 723
  • София
аз все си събирам за бд, като взема по нещо за тримата и готово.
но това намаление ще го пропусна, само гащите имам засега, но ще чакам нещо по-сериозно.
пижами купувам от асда, там по намаление са две за 12-15лв.
а бебешките ги пускат 2 за 3п, много са хубави, но са до 2г и не ни стават вече.

# 724
Привет и от нас! Добре дошли на новите попълнения bouquet
Сигме, честит рожден ден на патерица на малката принцеса bouquet Да е здрава, усмихната и палава Simple Smile
И ние много харесваме дрешките на M&S. Както е писала Бел, в Дъ Мол има много намалени неща. Миналата седмица купихме 3 пижамки за 25 лева, блузки по 5 лева, чорапки 5 броя за 10 лева. Те нали се оттеглят през май от българския пазар и непрекъснато изкарват намалени неща. Преди седмица получих и първата си поръчка от gap.eu, много съм доволна Simple Smile Безплатна доставка над 50 евро до България и в момента има 35 % намаление.
Ние се подготвяме за ясла. В началото на месеца, ако всичко е наред и сме здрави ще ставаме ученици:)

# 725
  • Варна
Стефи, благодаря за сайта  bouquet

Твоето детенце сякаш вчера се роди, а вече на ясла. Ами да - чуждите деца растат като гъбки Simple Smile

# 726
Наистина бързо растат децата. Хич не искам да се отделяме още един от друг, но нямам избор. Дано свикне на яслата и да не боледува често.

# 727
  • София
в хубаво време го пускате, тъкмо ще са си заминали зимните вируси.

аз вчера бях зле след упойка, лежа си и той идва при мен, слага ръка на челото и ми казва "нямаш пемпепура, не си болна, ставай да си играем"  Mr. Green

# 728
  • гр. София
Еми така де, щом не си болна не може да лежиш.  Mr. Green

# 729
Дебеланчо-Докторчето Mr. Green Бамба Hug благодаря за инфото за намаление, но и аз ще зачакам - едно че сега няма нежда от нови парцалки, друго че чакам нещо по-осезателно като прИмоцийка, пък и да наваксам откъм заплата.... Whistling

Стефи, наистина, кога порастнахте Heart Eyes дано ви отминават вируси и болести и се адаптирате плавно Hug

# 730
Имаме подарък кухня с котлони, тенджери и всякаква посуда. Може да се окаже, че щеркината кухня ще е по голяма от моята.

# 731
Сигме, завид, имаш си отмяна Wink

# 732
  • Варна
Майките с щерки са от Бога целунати.

Бамби, ще чакам да свиркаш за намаления в Mothercare.

# 733
  • Пловдив
и аз май ще чакам Бамба да сигнализира за мадъркеър  Wink
Дебеланчо е страшен сладур Heart Eyes
Стефи, наистина как върви времето Hug
Сигма, кефи ли се много Лия на кухнята, много са готини тези детски нещица, само да има човек и малко повече пространство къде да ги събира, у нас е заринато, няма място за нищо, трябва да поизхвърля и пораздам някои работи Simple Smile

# 734
  • София
в марк и спенсър през куидко има и 8% кешбек, ако някой ползва  Crazy

Имаме подарък кухня с котлони, тенджери и всякаква посуда. Може да се окаже, че щеркината кухня ще е по голяма от моята.
я дай фото ако можеш, аз се замислям да взема нещо такова, че като идем в икеа не можем да го отделим от кухнята.
в къщи поради липса на техника бърка салати основно от пластмасовите зеленчуци. последно беше ги и посолил с истинска сол, дано не докопа зехтина, че по-трудничко се почиства  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт