Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 198 539
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Kerastase - Cristaliste lait cristal - много ми утежняваше косата.
Скрит текст:
Huygens le gommage pour le corps- как се произнася името на фирмата... не съм убедена.  Mr. Green Бе'е в някоя бюти кутия, миришеше приятно, но като всеки ексфолиант за тяло беше неикономичен. Няма да го издирвам за повторение.
Скрит текст:
Nuxe nuxellence jeunesse - ами много ми хареса! Попиваше бързо, действаше добре на кожата ми инай-важното, че липсваше непоносимия щт аромат на Нукс.
Скрит текст:
The body shop - neroli jasmin shower gel - това ми беше душ гелът за пътувания. Обожавах сладкия му аромат, който оставаше върху кожата ми дълго след душа. Мисля, че е спрян вече, но ако попадна някъде на него, със сигурност ще си го взема пак.  Heart Eyes
Скрит текст:
Yves rocher Noix de coco silky lotion - лек и бързопопиващ лосион с аромат на кокос, който не е прекалено химичен. Хареса ми.
Скрит текст:

# 256

People for Plants скраб за тяло с масла, витамини, антиоксиданти, минерали и т. н. - много приятен ексфолиант с хума, който не пресушава, частичките ми допаднаха, а кожата от маслата е мека след душ
Pantene Hair Fall Defense тоник в спрей за коса и скалп - нещо като нищо, но го изхабих
Cien Nature - нощен крем против бръчки с нар и натурални съставки, лимитирана серия на Лидл - много съм доволна, лек и нежен, не ми омазняваше, не запушваше пори, кожата ми беше доволна; за противобръчковия ефект нищо не мога да кажа
Bioderma Photoderm Max spf 50+ - за момента любимият ми слънчезащитен крем, добре се запасих с него /на снимката е и изхабената опаковка/

Икаров масло от жожоба /което всъщност е смола/ - харесвам го, ползвам го най-вече за маски за коса; ще взема пак, но ще избера вариант на друга марка
Ареон масло от портокал на Балев, Етерика масло от чаено дърво - етерични масла, които добавях също в маските за коса; портокаловото прави кожата фоточувствителна, за сега няма да подновявам, от чаеното взех нова бутилка от марката на ДМ
без да искам съм снимала два пъти крема на Биодерма  Joy

# 257
  • Варна

Страхотен измиващ продукт Heart Eyes Нежен е, не пресушава кожата, не се пени обилно и има чудесен аромат - като всичко на марката, което съм ползвала. Много съм доволна и пак бих го купила.

И аз съм сред доволните от тази спирала. Не дава драматичен ефект, но е супер за ежедневието - подрежда и разделя миглите. Свалянето е лесно и без излишно търкане и натискане. Ще я ползвам пак.

# 258
  • Street of Dreams
И аз си взех тази спирала за втори път и наистина се сваля по-лесно от първите партиди. Но при мен си прави драматичен ефект от третата седмица ползване. Изобщо, много добра. Peace

Ужасни са шампоаните на Напура. Редки, не се пенят, неикономични и изключително неудобни с тези големи капачки и това развиване после. За резултат не мога да кажа, ползвах го рядко, състоянието на косъма ми като цяло е добро/ Естествено, че няма да купя пак. Naughty

# 259
  • на последния етаж
- страхотна маска, много подходяща за лятото. Ще я купя отново.
- този ексфолиант бързо се превърна в мой любимец: мирише страхотно, подходящ за сухата ми и чувствителна кожа и не е прекалено груб, но частичките се усещат. Ще го купя отново. Simple Smile

# 260
  • Canada
Взимам го периодично, незаменим продукт за моята коса  Peace

Joico K-pak Liquid Reconstructor също много любим продукт  Heart Eyes

Добре овлажняваше, бих го взела след време пак  Peace

Maybelline Pure Nude (80) Color Tattoo Eyeshadow имам идентичен цвят на D&G. Ами диша праха на Maybelline  Crossing Arms Красив и издържлив цвят на смешна цена  Flutter

# 261

Новата формула. Не съм доволна. Обожавах старата. Тази изсъхна много бързо  и понеже четката и е огромна при вадено власинките и се слепваха ,ставаше невъзможна за работа. Нямаше никакъв кой знае какъв ефект, а аз по принцип имам хубави мигли ,и не търся драма ефект, а по-скоро подчертаване.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 13:49 от alayne

# 262
- отново ще си го купя, вече от две години използвам само него
- вече имам втора опаковка
- отначало ми харесваше адски много, купих я по препоръка на Зори от AGLEU, но , както и тя сподели, накрая загуби ефекта си, освен това много се ронеше и цапаше под очите. Няма да я купя пак.

# 263
  • Варна

1. Лосион All Nature мед и липа - първо ми хареса, после не особено, накрая пак го харесвах. Като цяло е хубав продукт, който попива бързо и е приятен за употреба, бих пробвала друг аромат от серията.
2. Decleor маска за лице - проспах периода, в който се разпространяваше безплатно със списание, но от страх да не остана по-назад, я поръчах на редовна цена. Ползвана е 3 - 4 пъти: първият път, за да не ми допадне, вторият - да затвърдя първото впечатление, а третият и четвъртият - от инат. След нея не забелязвам подобрение на състоянието на кожата, единствено ме дразни разтичането й и безумно бавното попиване. Някак все успява да ми стигне и до очите и да се озова със замъглен поглед. Разделяме се и нови срещи няма да има.
3. Спирала Loreal False Lash Wings Intenza - много съм впечатлена от резултата върху миглите ми и макар, че изсъхна по-бързо, отколкото ми се щеше, мисля да я купя отново.
4. MAC коректор - нещо не се сработихме, подозирам, че не се харесва с крема ми, но и като цвят не е особено подходящ за мен. Не успях да му намеря добро приложение и няма да го мъча повече.

# 264
2. Decleor маска за лице - проспах периода, в който се разпространяваше безплатно със списание, но от страх да не остана по-назад, я поръчах на редовна цена. Ползвана е 3 - 4 пъти: първият път, за да не ми допадне, вторият - да затвърдя първото впечатление, а третият и четвъртият - от инат. След нея не забелязвам подобрение на състоянието на кожата, единствено ме дразни разтичането й и безумно бавното попиване. Някак все успява да ми стигне и до очите и да се озова със замъглен поглед. Разделяме се и нови срещи няма да има...
Можеш да си я доизползваш като маска за лице и крака. Тук във форума прочетох тази хитрост и съм очарована  Heart Eyes
За лице и при мен нямаше добър ефект, освен всичко изброено ми докарваше и големи, болезнени пъпки  Stop

# 265
  • Варна
Направо ще я доизмажа наведнъж като лосион за тяло след баня. Нямаше да ми хрумне, благодаря за идеята bouquet

# 266
  • Варна

Всичко, вече написано и казано за тази спирала е вярно. Страхотна е Heart Eyes
И с други съм постигала значителен обем и разделяне на миглите, но тази върши всичко с лекота. Една от най-най-най-добрите, попадали изобщо в ръцете ми.

Много свеж и естествен, някак морски аромат. Създаваше лятно настроение и правеше мекичка пяна.

# 267

Purederm ексфолираща маска за крака - чакат ме меки и нежни пети
Balea Beauty Effect - падчета за под очите, много приятни и охлаждащи
Balea Aqua - хидратираща маска във вид на кърпа
и трите маски ми харесаха, падчетата със сигурност ще повторя

Alverde - измиваща пяна с лайм и ябълка; продукт, които ползват основно девойките ми, аз вече по-рядко, започна да ми поизсушава кожата; любим, вече съм заредила новата опаковка
Essence Pure Skin - измиващ гел за /много/ мазна кожа, доста агресивен; идеален е за тинейджърски гърбове
Alpecin Forte - тоник против косопад; не знам дали той ми помогна, но ще го взема отново есента, когато започне отново сериозния косопад; има мирис на лекарство - в началото се потрисах, но после свикнах и дори започна да ми харесва  Laughing
Chi - "течна коприна" - олио /кристали/ за коса - много го харесвах преди време, но сега определено предпочитам по-леки продукти с по-приятен за мен аромат

Фитокод - интимен гел - за 200 мл. минах няколко пъти през "харесва ми" и "не ми харесва", не планирам да го купя отново; не ме е дразнил, но така и не усетих описваните чудодейни ефекти от него
Vandini - пилинг за тяло - изхабих го много бързо, но този тип продукти по принцип не са икономични при мен - гъст, кремообразен, неизсушаващ, с едри частички, но не са с остри връхчета и не дерат лошо, допадна ми; не ухае толкова свежо колкото очаквах заради зелената опаковка - с черна маслина и нар е, но те така или иначе не ухаят свежо; ако някога стигна до повторна покупка на подобен продукт /при целия избор на пазара  Mr. Green/, определено бих го взела
Balea - "мъгла за коса" - олио в спрей - оказа се по-слаб отколкото очаквах, за това не допадна на сухата ми коса; за някоя не толкова изтормозена като моята, би бил идеален

# 268
  • Варна

Balea душ-гел с аромат на ванилия - много приятен и благоуханен, ароматът е сладък и много естествен, не усещам неприятна химична нотка.
Loreal измиващ крем за суха кожа - страшно сполучлив продукт, при все, че аз бях доста предубедена. Нежен е, но измива успешно. Ухае леко, не се пени силно. За цената си е попадение. Моята кожа не е суха, но ми пасна и съм доволна.
Biosilk хидратиращ балсам - мини опаковка, получена като бонус с поръчка. Нищо в него не ме провокира да купя пълноразмерен продукт, попадала съм на къде - къде по-добри за косата ми балсами.
Thalgo околоочен крем - много, много ми харесваше като аромат и апликация (за особен ефект не мога да говоря), но се оказа, че бебето може да развинтва капачки и последната 1/3 от бурканчето имаше незавидната съдба да бъде размазана върху паркета. Очаквам той да ни служи поне с десет години отгоре, обновен и подхранен от силните антиейдж съставки.

# 269
  • Sofia
Очаквам той да ни служи поне с десет години отгоре, обновен и подхранен от силните антиейдж съставки.

hahaha hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт