Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 198 539
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Дали е подходящ за мазна кожа? Може ли линк?

Препоръчах го на приятелка с мазна кожа, доволна е много  Peace Доколкото знам маслата са подходящи за всякаква кожа. Ето линк:

http://www.zoya.bg/Подхранващ-серум-за-лице-Bio-Damascena.238?fi … ctFace.Масла-v208

# 286
  • Варна
Аз в момента позлвам другия серум на Алтея,
този, който е за очи

Още няма месец от ползването му, но съм много доволна.
Май наистина има леко изглаждане на фините
бръчици около очите, но все пак ще наблюдавам действието му
още доста дълго, докато го изхабя.

Започнах да го  нанасям и на цялото лице,
защото за очите отива една капка и така няма да мога
да го изразходя докато е в срок на годност, ми се струва.

И дейстивето му на лицето ми, ми харесва.
Със суха кожа съм, без нос и брадичка - там е мазна.

Пробвах го и на шия и деколте, но за там серумът ми идва мазен
и много дълго време кожата на пипане е мазна.

Може и без крем, само с него. Напълно достатъчен е,
но аз си поръчах и този дневен крем на Алтея и ги съчетавам.

Смятам, като ги изразходя да пробвам и серумът за лице.

# 287
  • вятър в маслините, вятър над хребета

* ментовият шампоан за цялото семейство на Balea не струва. Изразходих го от инат, но покрай него ми замина и половината еднолитрова маска за коса- ужасно заплита краищата, просто няма сресване, ако не се сложи допълнителен продукт.
* глос на Rimmel, изхвърлям пълен. Не знам защо купувам въобще такива продукти, знам си, че няма да ги използвам Rolling Eyes
* крем с лифтинг ефект на Lirene- ефектът не знам дали го има, още съм си стегната, но като нощен крем ми действаше много добре. Мисля след време да го купя отново.
* маска за мазна кожа на Alverde- не ми хареса, нищо не прави
*любима спирала за обем на Yves Rocher- изхвърлям я с мъка, много, много я харесвах

И леко разчистване на стари спирали, забравени в един несесер

* 2000 Calories на Max Factor- добра спирала, но преди сякаш беше по-добра
* зелената от серията Kate на Rimmel е хубава, но я използвах рядко и изсъхна, преди да успея да я изхабя
* кафява на Alverde- абсолютен боклук, изхвърлям пълна, но изсъхнала
* Extra Super Lash на Rimmel е страхотна ежедневна спирала, подчертаваща без драматичен ефект. Плътно, но не прекалено черна.

# 288
  • Варна
И аз разчиствах:

Лосион за тяло Ланкастър - много хубав, веднага ми стана любим. С приятен аромат, бързо попива в тялото и прави кожата мекичка за дълго време.
Пълна противоположност е този на Grace Cole, изключително бавно попиващ, в крайна сметка така и не свикнах да си лягам на черти и го изхвърлям.
На Ахава ми беше абсолютен любимец - аромат, хидратация, усещане върху кожата - всички в него ми допада. Докато не се събудих с ужасна непоносимост към него и лекувах алергия доста дълго време.
На Dove е страшно приличен като качество, не бях ползвала от години и съм много приятно изненадана.
И един хубав крем на Калистар, в който само ароматът не ми беше съвсем по вкуса.

Определено маската на Schwarzkopf ми се отразяваше по-добре. По-плътна и изглаждаща я усещах, аромът също ми харесва. Кутийката й е по-неудобна от двете, но не е особен проблем.

Дневен крем на Olay, с нищо не ме впечатли. Изхабих 1/4, никакво действие, никакви резултати.
Мус на Макс Фактор и лек ФДТ на Римел - и двата не изхабих. Не са лоши, но не са и незаменими.
Околоочният гел на Лумене първоначално ми харесваше, после ми се стори, че дори влошава положението.  На Балеа е хубав, за него научих от форума; на Olay става, но и него няма да повторя.
Оцветяващ крем на Olay - ужас безподобен, неравномерно покритие по лицето, не е и в правилния нюанс за мен.
Сенки на Есенс и на Канебо - първите са ползвани от дъжд на вятър, трайността им е много ниска; вторите са в най-неподходящите за мен цветове.
Телескопик спиралата ми беше любима в миналото десетилетие, сега е една от най-лошите, които съм пробвала. Другата на Лореал също не ми хареса. Минитата на Шисейдо са голямо разочарование, както всъщност и много голям процент от декоративната им козметика, която съм купувала.
Три гланца на Римел - доста посредствени и лепнещи, два на CK от Ягодка, изпратени заедно с други поръчки - които по-добре да не пращаха; един Канебо май по същата линия; розовият на Елизабет Арден не беше лош и стик отново от Римел, отново не в моя нюанс.
Три молива за очи, зеленият на Ланком е с нелоша трайност, но май с изтекъл срок на годност; другите два са ми безразлични.
Очна линия на Лореал в бурканче, която първоначално много носех и харесвах, после продължих да харесвам, но вече не носех; руж на Bare Minerals, поръчан от Ягодка и произведен пр.Хр...
Пудра - музайка на Катрис, която не ми харесва и ролка на Фа, която май ми харесваше Whistling

Две флорални води, първата от които мирише ужасно; дезедорант на Алверде, с който чувството за свежест е само мираж; детанглер на Джон Мастърс - един от най-хубавите продукти за коса, които изобщо съм купувала; интимен гел на Фитокод за някой си път; къна за коса на Хенафокс, която не знам с какво да сравня и сигурно затова съм толкова доволна и две минита на Биофичина Тоскана, които почти ме убедиха да купя пълноразмерните продукти Whistling

# 289
  • на последния етаж
- хареса ми този крем, бих го купила отново.
- много го харесвам, поредна опаковка.
- много ми хареса, но изсъхна... Бих купила отново.

# 290
Нищо особено.

Харесва ми и често го купувам.

За 2 години е ползван 3 пъти и го хвърлям пълен, защото е стар.

Не ми хареса нито като действие, нито аромат, ужасен е.  Изхвърлям я пълна.

И три лосиона за тяло на Avon - повдига ми се от ароматите им и ми става лошо.
Скрит текст:

Парфюма ми харесва, но лосиона - не.

# 291
Cotton Soft, доста ги нахрани всичките  Joy

# 292
  • При децата ми
Поредна опаковка! Любима марка, любим продукт! Поръчвам го отново. Heart Eyes Heart Eyes

Хареса ми шампоана. След време може и да повторя, но сега съм си набелязала други.

За цената си е много добър продукт. Бих повторила.

Доволна съм. Взех я по препоръка от тук и ми хареса.

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 15:44 от Hrispa76

# 293
Имаше много доволни от тази спирала тук, та реших да я пробвам. Е не ми харесва, а съм с дълги мигли. Подарих я.

Доволна съм от мицеларната вода, но няма да повторя, обичам да експериментирам.

Маската е много добра-хидратира, разплита и ухае приятно. Бих повторила.

Шампоана ми заплита и изсушава косата, добре че маската поправя щетите. Няма да повторя.

Крема ту ми прави косата мека и оформена, ту става на клечки и твърда. Имам още от него, но смятам да го подаря. Няма да го повторя.

# 294
  • В един копнеж!
Скрит текст:
[ author=Ирене link=topic=892105.msg33591085#msg33591085 date=1471619048]
Имаше много доволни от тази спирала тук, та реших да я пробвам. Е не ми харесва, а съм с дълги мигли. Подарих я.

Доволна съм от мицеларната вода, но няма да повторя, обичам да експериментирам.

Маската е много добра-хидратира, разплита и ухае приятно. Бих повторила.

Шампоана ми заплита и изсушава косата, добре че маската поправя щетите. Няма да повторя.

Крема ту ми прави косата мека и оформена, ту става на клечки и твърда. Имам още от него, но смятам да го подаря. Няма да го повторя.

[/quote]
Ирене, да попитам за мицеларната вода. Как се отразява на кожата?! Изсушаване, матиране, някакво омазняване?! В издирване съм на такава вода, използвала съм на друго. марки, но постоянно сменям.

# 295
Моята кожа е нормална, но лятото е склонна към омазняване. Мицеларната вода почиства много добре грима, само спиралата почиствам с по-навлажнено тампонче и задържам. Премахва излишния себум, но не изсушава кожата. Матира много добре, цяло лято я ползвам и нямам отблясъци по челото или носа. Crazy Много съм доволна, но има още марки, които не съм пробвала. Mr. Green

# 296
  • В един копнеж!
Мерси. Ориентира ми. Ще си я взема. Дълго време ползвах на Гарниер, розовата. После Микса, А-Дерма, Авеню, Елемис, Кодали, сега съм на Виши. Най-впечатлена съм от Кодали, после Виши.

# 297
  • Street of Dreams

400 ml флакон от тази гадост ми изпратиха в Глосибокс. Миризмата не е неприятна, но едва ли някой иска да ухае точно така. На кожата стои някак мазно, евтино, неприятно - какво се очаква от минерално олио? Но това не е всичко - малко след нанасяне започва едно пробождане на места, почти като сърбеж, но по-болезнено и неприятно. Сигурно от стягащата кожата съставка - усещането остава няколко часа. Изобщо - в никакъв случай не си го купувайте, може да го подарите на някого, когото мразите. Crazy

Винаги доволна от този крем, а това ми е предпочитаната миризма за студените месеци. Имах малко за довършване.

Семпло опакован шампоан на Procter & Gamble. Втора съставка - Sodium Laureth Sulfate, трета съставка - Sodium Lauryl Sulfate Mr. Green Stop Пак от Глоси. Престраших се да го пробвам и съм просто очарована. Crazy Първо косата ми няма нужда от балсам - сякаш е 2 в 1. При миене изобщо не се заплита, става гладка още под душа. Сресва се лесно и се оформя лесно, даде ми плътност и изключително трудният за постигане на моята коса обем...Чудо, макар и отровно. Rolling Eyes

1. Isana е много лек и мек всекидневен шампоан от дрогерията. Има много дискретна и ненатрапваща се миризма, мие меко и няма вредни съставки. Купувам го често за между другото.
PhytoCode интимният гел ми е незаменим. Писах и преди - гъст, добре измиващ и с разкошна миризма. Нямам никаква причина да го сменям.
Maroccanoil шампоана за обем ми беше голяма мъка. Аз очаквах наистина някакъв ефект на масла, а той беше така агресивен, изсушаващ и заплитащ! Confused На косата си слагам минимално количество маски и балсами, а тук се искаше мазане след употреба. И чао на обема. Определено не е моят шампоан.
Rituals мъжкият душ-пяна не е нищо особено, сякаш не е на тази марка. Но пък ММ пак си го купи.
Дезодорантът не го сменям също - консистенция и аромат на вода, а пази отлично. Peace

# 298
  • Варна

Не беше любов от първо вдишване, нито от второ, нито от трето. Изхабих го много бавно, с големи интервали между ползванията и ако не ми беше подарък, нямаше да го притежавам.

Чудесен - изключително свеж и като усещане върху кожата, и като аромат. Много ми хареса Heart Eyes

За първи път продукт от декоративната козметика на Шисейдо ми харесва на 100 процента. Фино смляна пудра, незабележима и все пак перфектно фиксираща грима - ще я купя пак.

Традиционно се разбирам добре с шампоаните на Натура Сиберика и този тук не е никакво изключение. Лек, не дразни скалпа, има приятен естествен аромат.

За мен е незаменим, по-добър не съм открила.

Ползвам го само вечер, като тоник. Добър е, купувала съм го няколко пъти и ще продължа да го правя.

Не ми хареса, не предпазва достатъчно в най-горещите дни, есента или зимата обаче може и да върши по-добра работа.

Не ми изсушава ръцете и ухае точна на лавандула, никаква химична нотка не усещам. Хубав продукт, не виждам причина да го сменям.

От този ценови клас предпочитам Nivea и Dove, този не е нищо особено.

# 299
  • Berlin

1. GLAMGLOW Powercleanse Daily Dual, 150мл - на опаковката е описан начин на ползване, който според мен не е никак икономичен. Аз го ползвах на мокро лице и слагах по 2 помпи, напълно достатъчни за мен, като почиства добре и грим - пудра, бб крем. Доволна съм, макар да оставам с мнението, че е глезотийка.
2. La Roche Posay Lipikar Gel Lavant, 200мл - много нежен душ гел, от който вече ползваме голямата опаковка от 750мл. Подходящ за деца, коса, лице, тяло и деликатни зони, изобщо подходящ за всичко и всички.
3. Apivita Eco-bio Baby & Kids, Hair & Body Wash Calendula & Honey, 200мл - още един душ гел, за деца, с невен и мед. Доста неикономичен предвид цената, ухаеше приятно на невен и до там.
4. Garnier Mineral Ultra Dry Roll On, 50мл - харесва ми, че са без алкохол и парабени, но не е някакво чудо. Laughing

http://allsortsof.blogspot.bg/2016/08/6.html

Общи условия

Активация на акаунт