Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 196 905
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • на последния етаж
- харесвам ароматите на Шанел. Този може би не беше 'най-моят', но въпреки това си го използвах с удоволствие.

# 706
  • Варна
Лита, и аз много харесвам Шанел, любими ми са.
Всички други ги усещам върху мен, само този не. Мъжът ми вика, че мирише, оригинален е.
Ти имаш ли като моите впечатления?

# 707
Едни хубави отзиви за червилата на Катрис:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1477893225612144& … d=483535601714583

# 708
И аз си купих едно днес за проби, по съвет на ЕЛ. Ако ми хареса ще купя и други.

# 709
  • на последния етаж
Сега като го споменаваш, кото че ли и аз не го усещам кой знае колко върху себе си, но явно си ухае - шалове, дрехи ухаят.

# 710
  • Варна

Флоралните води на Alteya Organics съм хвалила вече много пъти. Харесвам ги, почти постоянно са ми налични и рядко ги сменям с друга марка.

Измиващият гел за лице също е на Alteya Organics, него също съм ползвала и по-рано, добре почиства, не изсушава кожата ми и е доста икономичен. Неудобно е само това, че опаковката е тъмна и непрозрачна и няма как да се ориентирам с какво количество продукт съм останала. Не е кой знае какъв проблем, но леко дразни.

Спиралата Lash Paradise на L`Oreal е прекрасна и покрива всичките ми изисквания. Подрежда идеално миглите, тушът е гъст, наситено черен, не се сваля трудно. Но изсъхва за малко повече от месец. Все пак ще продължа да я купувам, защото съм наистина впечатлена от ефекта.

Хидратиращ крем за ръце на Dove, който обещава кашмирен комфорт и наистина се справя прилично. Подозирам, че в много студено време няма да ми помага, но сега ме оставя с пложителни впечатления.

Шампоан за допълнителен обем на Goldwell, който, естествено, не добавя никакъв обем. Измива добре, пени се приятно, ароматът не е твърде силен или натрапчив. Косата ми обаче бързо привикна към него и към финала не ми се струваше нищо особено.

Крем за изтощена коса с масла на L`Oreal - купавам го за втори или трети път и ще продължавам да го правя, защото приглажда косъма, а не оставя косата по-тежка, нито се налага да я мия по-често от обичайното. Според етикета има и термозащитна функция, което не мога да потвърдя или отрека, но определено съм доволна и е дрогерийно попадение за мен.

Два душ гела - този на Balea е с доста натрапчиво какаово ухание, приятен за ползване в по-хладно време и много евтин, а този на Alverde е от летните ми покупки - много свеж и цитрусов.

# 711
  • на последния етаж
- поредна опаковка. Любим продукт за премахване на очен грим, изчиства лесно, не дразни. На прилична цена. Със сигурност ще купя отново.

# 712
  • София

Кремовете за крака са ми слабост. Поддържам винаги два - един хидратиращ и втори - богат.

Footprm Soft Moisturizing: твърде течен като текстура, според дерматолозите именно те работят, но на мен ми се струва недостатъчен. Ако имате навика да слагате крем на краката сутрин, би бил добър. Аз нямам време да такива луксове точно тогава, а и свръх овластяването не се харесва на дерматита ми.

Tolpa Dermo Pedi repair: богат на уреда и масла, но лесен за нанасяне и усвояване от кожата. Мирише по-скоро на медицински продукт. Бих подновила за 2-3 пъти седмичните по-активни терапии да стъпалата.

Ароматите:
Tesori d'Oriente: легендарен аромат сред бюджетните продукти, за мен нахален и накрая досаден. Кремът е добър за супата кожа на тялото ми - приятна текстура, попива бързо, хидратира. Капакът е труден за отваряне с мокри или възможни ръце. Като повечето италиански продукти - красив и вдъхновяващ дизайн.

Quelque Notes d'Amour: кратък лиман, нежна роза, любимо гваяково дърво. Любим за всеки ден - не е претенциозен, но същевременно осезаем и романтичен.

Добрите корейчета:
Black snai all in one cream: 2ра опаковка, ще има и 3та. Кремът база за добро начало сред серума, т.е. хидратиращ, вторият е винаги по-активен. Обещават и описват чудеса за него, които не видях, но хидратацията, комфорта и почти не лепкавата текстура си струват 3 седмичното чакане на доставката.

Laneife Water Sleeping Pack: лека, освежаваща и избистряща тена. Чака ме третата доза от trial пакетът. След неа ще реша дали да купя пълноразмертата.

# 713
  • на последния етаж
- втора или трета опакова приключвам. Много харесвам този балсам - косата ми е суха и чуплива. След време бих подновила.

# 714
  • Варна

Възстановяващият шампоан с масла от авокадо и шеа много ми хареса - пени се достатъчно, измива деликатно без да дразни скалпа и ухае прерасно. Ще го купя пак по-нататък.
Универсалното масълце е много удобно за носене в чанта или при пътуване, ползвам го и вместо крем за ръце и като грижа за тялото. Вече няма къде да се намери, иначе го харесах.
Лосионът с жасмин ми е любим, ползвала съм няколко опаковки и в по-топло време го ползвам често и с удоволствие. Има супер нежен аромат и хидратира много прилично, но сега вече ми е недостатъчен.

Месец и нещо след отварянето стана супер прилична спирала - наситено черна на цвят, добре удължава, дава обем. Почиства се малко по-трудно, но бих я ползвала отново.

# 715
  • Варна

Уникална маска за лице ,много съм доеолна , ползвам я за първи път.Кожата ми стана супер мека на допир.
Пяна за бръснене ,рядко я ползвам ,но съм я подновила вече ,харесва ми аромата й.
Тампоните за грим на Ола не бих си ги взела повече.Раздърпват се още докато ги вадя от пакета .Най - съм доволна от Лидълските на Сиен ,взех си ги отново и няма да правя повече експерименти.Цена - качество супер.Перфорирани са в края и не се раздърпват....
Крем за лице на Орифлейм ,хареса ми ,лекичък и свеж е типично летен .За зимата съм с по- тежки кремове ,за сега няма да подновя.

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 00:32 от princess_des

# 716
изрових една торба със събрани празни опаковки от килера, повечето са за тяло и коса, дребните за лице съм ги изхвърляла, слънцезащитните също /не съм публикувала няколко месеца в темата  Laughing/
за съжаление снимката е лоша и не се четат добре надписите на бутилките

клик за по-голяма снимка

на най-горния ред са само шампоани:
Pantene Aqualight за склонна към омазняване коса, добро попадение за девойките ми, ще повторя
Schauma Nature Moment с лавандула - отново за мазна коса, но няма да купя отново, не пожъна успех у дома
Softem със зехтин и с коприва - съответно за боядисана и за мазна коса - нелоши ш-ни, харесвам ги, 400 мл.
Elvive енергизиращ /от м-н за паралелен внос/ - за мазна коса, три бутилки по ред, малко почивка от тях
Orofluido маслен ш-н за боядисана коса - харесвам го като ефект, но е с много силен и траен аромат, който ми досади и заради него няма да купя отново

втори ред:
Radical med - ш-н против пърхут - втора бутилка, от първата мм беше доволен, втрата едвам я похаби, дори му засили проблема, няма да го взема повече
Bioderma бебешка мицеларна вода - едвам я измъчих, ползвах я за почистване на моето лице, но не съм доволна
Alterna Ten маска - средна хубост, безумно висока цена
Orzene б-м с бира - чудесен аромат /с препратки към Инсоленс/ и ефект, харесвам го; препоръчвам особено, ако е на промоция
Byphasse мицеларна вода - нелош продукт на добра цена, ползвах го повече за освежаване отколкото за дегримиране, бих повторила
Б-м, на който признавам, че не разчитам етикета - подарък от приятелка, донесен от Мексико /ако не се лъжа/, в началото беше с добър ефект, но когато се понатрупа в косата ми, започна да я изсушава - предполагам заради многото силикони в състава; прекрасен бадемов аромат
Klorane мицеларна вода - използвах я с удоволствие
Matrix - финиш уж маслен, но реално много протеинов, изхабих го с мъка, моята коса не харесва протеин
Glicerin от аптеката за домашен еластисайзер
Neutrogena Visibly Clear почистващ гел за лице - девойките ми са доволни от него

трети ред:
Alverde лимитиран /ако не се лъжа/ душ-гел с грейпфрут - много ми хареса
Deva тоалетно мляко - купих го заради отзивите тук, в началото ми харесваше докато не започнах да минавам и с мицеларна вода след него - оказа се, че не почиства добре и няма да го мъча, изхвърлям го почти пълен
Бадемово масло от Биофетиш - много съм доволна, сега ползвам такова от пшеничен зародиш - виждам огромната разлика с разните български масла
Масло от чаено дърво - подарък ми е, пише, че е от Австралия, по-доволна съм от него в сравнение с това от ДМ, което ползвам в момента
Sun Dance - матиращ флуид със спф 30 - не е много матиращ и не пази напълно, защото е с химични филтри, но е добър продукт според мен, в момента имам и втора бутилка от него
L'oreal Magic Retouch - удобен продукт, винаги имам един у дома за спешни случаи
Alterna Ten ш-н - тук отзивът ми е същият като за маската; плюс е голямата икономичност - една капка, размита с вода стига за коса под раменете
Yves Rocher лимитиран душ-гел с канела и още нещо от миналата Коледа - приятен е, традиционно ще се сдобия и с подобен от тазгодишните им празнични предложения

# 717
  • на последния етаж
- прекрасен аромат, хидратация, всичко! Ще купя отново!

# 718
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Отдавна не съм се включвала в темата,а имам събрани опаковки за 5 публикации.
Една част от тях:

Ще започна с Pacifica,които са натурална козметика(бяла,цветна) с голям асортимент и интересни колекции в най различни аромати и съставки.Напомнят ми на Rituals,макар че Ритуалс за мен са двойно по-качествени.Изхвърлям 2 опаковки боди масло за тяло,които бих казала,че са далеч от представите ми за масло,по-скоро ги асоциирам с боди лосиони.Попиват бързо,имат чудесни аромати,Ок хидратация без повече.
Също на Пасифика - два крема за ръце.Средна хубост,средна хидратация.Ползвала съм много по-добри кремове.Отново - чудесни аромати.

Juice Beauty - Натурална козметика на прекспонирани за мен цени.
1. Тоалетно мляко - с мъка го изразходих.Рядко,не се справя с очен грим,мирише на странно.Със сигурност няма да повторя.
2. Подхранващ крем за лице Nutrient moisturizer - богат,мазен крем за лице,който ми хареса(и преди съм го ползвала).За съжаление съм го забравила и изхвърлям сега полу пълен,защото мирише на гранясало.Въобще,продуктите на марката хич не са трайни и лесно се развалят..пък може и това да е идеята на натуралната козметика.

Dessange Paris - 2 шампоана,и двата са средна хубост,пенливи и добре измивни..особено зеленият,който е балансиращ за мазни корени/сухи краища и съдържа глина.Оранжевият е за руса коса и тъй като съм ползвала цялата серия California Blonde,не са нищо впечатляващо откъм запазване на цвета и възстановяване на косата.
Не мисля,че ще ги подновя,има много по-добри продукти на пазара.

Alterna CC caviar cream 10 in 1 - поредна опаковка,един от любимите ми финиши за коса.Също така Алтерна са #1 любимата ми марка про продукти и си ги купувам/ползвам с удоволствие.

Living Proof Perfect hair day night cap - Мисля,че и преди съм ги споменавала в темата.За мен това е най-добрата нощна грижа за коса.Това ми е 2-3та опаковка и единствено я заменям с тази на Алтерна.

Living Proof Restore Repair leave in - Крема без отмиване от възстановяващата им серия Restore.Отново качествен продукт на бранда,който изразходих с желание.Ще подновя.Цялата им серия,заедно с тази за обем Full са ми най-предпочитаните на ЛП.

TIGI Catwalk Curls rock - Отново крем без отмиване,но този път на Тиги за къдрава коса(купуван за мм).Неизползван(поради незнайни за мен причини),застоял в резервите с месеци,може и 2 години,и хвърлям неотварян.Пробвах на моята коса - отне от обема и ми я сплеска.

# 719
  • Варна
Мозаечна пудра за лице на  Орифлейм.Приключих с тъмния цвят ,имам я и в светлия ,но за сега няма да я започвам.Не дотам покривна ,не дотам бляскава ,не дотам моя....Зимата съм със суха кожа и не стои добре .Ползвах я доста време ,но не и като основен продукт .Не бих повторила ,просто си я изхабих с 300 зора ,защото не обичам да хвърлям козметика  Peace

Отново разочарование и то пълно..... Взех го с надеждата ,че е щадящ .Мия си косата на 2 дни и не мога посмъртно да се измия с този шампоан,добре ,че имам още 3 шампоана ,че да успея да изляза от банята с измита коса.Супер течен ,не икономичен ,скъп ,не се разпенва добре и не ми измива добре .Единственото хубаво е аромата му .Явно е за всекидневна употреба .... Опаковката е на половина почти  и я прехвърлих на приятеля ми...
определено не бих се набутала отново с този продукт ,че е и скъп....

Общи условия

Активация на акаунт