Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 858
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Feelunique, единствената ми досега поръчка оттам. Peace

# 91
  • Canada

Не беше лош кремът, мажех го когато ми се появят пъпки и несъвършенства и на сутринта кожата изглеждаше успокоена. Нататък може би ще го взема пак.

Тлъста мостра от 7мл приключих. Определено ми допадна и бих го взела в пълен размер, но засега имам няколко мостри от лифтинг серумът на Шанел  Peace

# 92
Clinique Moisture Surge - тониран хидратиращ крем в цвят 3.
Скрит текст:
Любим тониран продукт, има съвсем леко покритие, по-скоро озарява лицето и нежно изравнява тена  Heart Eyes
За сега няма да го повтарям, по препоръка на tamar си взех Туш Екла и съм просто възхитена от него  Crazy , скоро няма да го сменя  Heart Eyes

# 93
Много се радвам  bouquet

# 94
  • Пловдив
Може ли линк към туш екла? Hug
Търся нещо с леко покритие Hug

# 95
# 96
  • вятър в маслините, вятър над хребета

* гел-молив Essence- по-отвратителен черен молив надали някога съм имала, изхвърлям почти неизползван. Твърд, неприятен за нанасяне, блед, но за сметка на това събиращ се в ъгъла на окото.
* коректор за тъмни кръгове Essence- хареса ми, но търся нещо друго и няма да подновя
* очна линия Miss Sporty- супер черна, държелива, но изсъхна, преди да мога да я  изхабя докрай. Смених с друга марка, но бих повторила след време.

# 97
  • USA, Steak State
  Прекрасен продукт! Със сигурност ще си закупя пълен размер.

# 98
  • Варна
Няма да повторя Etre Belle hyaluronic Triple Effect ,
защото не е достатъчно богат за моята суха кожа,
още повече през зимата.

Имах доста големи надежди за него,
но нищо като положителен ефект
не видях.

# 99
  • София
Шампоан Кюн, страхотен, бих повторила и със сигурност ще го направя. Мек, нежен, подхранващ  Heart Eyes

Шипково масло Алтея органикс, ползвах го за лице, но не видях някакъв съществен ефект. Кожата ми е суха и не ми беше достатъчно хидратиращо. Може по-нататък бих взела отново, като добавка към крема.

# 100
  • Street of Dreams
MissNoir, как се спря точно на тази марка?

# 101
  • Варна
В козметичния салон където ходя
имат кислородни терапии с продукти на тази марка
и козметичката ми препоръча крема,
но тестери няма и стрелях в тъмното.

# 102
  • Street of Dreams
Имам няколко продукта на марката - изпращат ни ги в Glossybox, виждала съм ги и в TKmax. Понеже нямам високо мнение за бранда се чудех някой би платил солената им цена...

# 103
  • на последния етаж
Вивиан, от къде бих могла да купя този шампоан?

# 104
  • Варна
Имам няколко продукта на марката - изпращат ни ги в Glossybox, виждала съм ги и в TKmax. Понеже нямам високо мнение за бранда се чудех някой би платил солената им цена...
Права си.
Цената му не оправда очакванията ми.

Общи условия

Активация на акаунт