Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 973
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • Berlin
Благодаря, Holly Pink.

# 316
  • на последния етаж
- лосион за лице с портокал и мед, за нормална към суха кожа. Нищо особено, лек освежаващ продукт.

# 317

Любим ...Много любим   Heart Eyes.Изключително доволна съм от него .Задължително ще подновя.Само да поизхабя малко наличните ми защото винаги посягам към него и всичко останало остава на заден план.

# 318
  • Street of Dreams
Не мога да видя какво е Thinking

ciment thermique kerastase - крем за коса с термозащита. Наскоро поднових използването му след дълга пауза, понеже изрусих (и поизгорих) краищата си. Върши си работата, заздравява и опитомява косата, разплита, изглажда и дава обем. Има фиксиращ ефект ако се сложи повече, което на първия ден ми е идеално, но на ставане от леглото на следващия е ужас и иска миене. Търся му заместник, нямам много опит с тези продукти.

# 319
  • Варна

не се спогодихме с тази спирала,но може и да е в мен проблема.Кофти четка,аз не харесвам такива.Слепваше ми и миглите и до там.Не бих я купила отново.

# 320
  • Варна

Много красив пролетно - летен парфюм, нежен, сравнително траен, някак звънлив. Убедена съм, че хладното време няма да му отива и се радвам, че свърши сега.

Две био спирали и двете не направиха за мен онова, което очаквам - подчертани, разделени, обемни мигли. Хвърлям ги пълни, други достойнства освен много лесно отмиване не откривам.

Пореден хубав шампоан от Натура Сиберика, много съм доволна.

Въпреки някои мои задръжки, това защитно масло си свърши работата чудесно.

Не ми харесва този крем, сутрин намирах кожата си много омазнена, но реално не я чувствах в по-добро състояние, отколкото преди употребата му.

# 321
  • на последния етаж
- никак не ми хареса този крем! Икономичен е, но е прекалено мазен и тежък, без да хидратира достатъчно.
- много ми хареса, лек, хидратиращ, страхотен! Единствено миризмата...
- нищо особено, не съм впечатлена!

# 322
  • Варна
супер летен ,лек и приятен парфюм.Определено ще повторя  Peace

# 323

Никога не бих повторила и не бих препоръчала... Все едно е обикновен шампоан т 3 лв  #2gunfire

# 324
  • Street of Dreams

Взех го по препоръка на продавачката и се влюбих в него. Най-вече заради миризмата - мирише на сладка лимонада и портокали - толкова свежо и лятно! Върши си идеално работата за разплитане, но с едно напръскване след къпане при много сухи краища проблемът не е решен - иска си пръскане при всяко сресване. Не отежнява и не омазнява. Макар, че ми трябва по-силен продукт, със сигурност ще повторя. Peace Peace Peace

# 325
  • София
В последно време не успявам да намеря време за любимата ми тема.
Ето какво изхабихме на почивката:

Алое вера гелът на Sk:n много ми допадна, ползвах го след плаж.
Слънцезащитният на Hawaiian tropic го ползваше ММ Mr. Green - страхотен аромат и кофти състав. Не е изгарял, той си го харесваше.
Слънцезащитният на LoveaBio беше за мен- хубав състав, не изгорях въпреки ниския фактор. Хареса ми.
Детският сслънцезащитен на Мустела с уж спф50. Малката беше с цял костюм за плаж с спф50 и мажех крачета долу и ръчички от лакти надолу - е, познайте, разлика имаше.  Stop Не съм фен на спф 50, но ни беше подарък.

# 326
Кашмирче,не виждам снимката.(може и при мен да е проблема?)

# 327
  • на последния етаж
И аз не я виждам.

# 328
  • Варна
Аз я виждам.

# 329
  • София
В последно време не успявам да намеря време за любимата ми тема.
Ето какво изхабихме на почивката:

Алое вера гелът на Sk:n много ми допадна, ползвах го след плаж.
Слънцезащитният на Hawaiian tropic го ползваше ММ Mr. Green - страхотен аромат и кофти състав. Не е изгарял, той си го харесваше.
Слънцезащитният на LoveaBio беше за мен- хубав състав, не изгорях въпреки ниския фактор. Хареса ми.
Детският сслънцезащитен на Мустела с уж спф50. Малката беше с цял костюм за плаж с спф50 и мажех крачета долу и ръчички от лакти надолу - е, познайте, разлика имаше.  Stop Не съм фен на спф 50, но ни беше подарък.
Не знам защо при някои потребители снимките от imgur не се показват.  Confused Обикновено с цитат става. Стана ли? Вие къде качвате?

Общи условия

Активация на акаунт