Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 971
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • При децата ми

И аз не я виждам.

# 331
  • на последния етаж
- много ми хареса този крем. Отлична хидратация за сухата ми и чувствителна кожа.
- страхотен душ гел: приятен аромат, нежна пяна. Ще го купя отново със сигурност.

# 332
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Извинявам се за качеството на снимката, но с телефона без светкавица- толкова.

От мострите- маската на 'Шварцкопф" обмислям да купя пълноразмерна (разкошно плътна оставя косата), а шампоанът, копривен някакъв на местна фирма- в никакъв случай.
Гъбата конджак ми служи вярно, ще подновя.
Ментов душ-гел на - уникален свеж аромат, чиста мента без никакъв химически елемент.
Бирен шампоан на любимата ми чешка марка природна козметика- не ми хареса, мирише остро на билки и ми заплита косата.
Измиващ гел за лице със сяра за проблемна кожа- не ме впечатли твърде много, за разлика от прилежащия му тоник, но пак ще го купя, че вървят в комплект на промоция в момента.
Дезодорантът също няма да повторя.

# 333
  • Варна

Не харесвам този гел, не виждам никаква полза от използването му и не разбирам всички силно положителни ревюта, които безкрайно го възхваляват.

Страхотен измиващ продукт, не дразнеше кожата на бебето, аз също го харесах - пробвах го като шампоан и като душ гел. Има много нежен аромат, пак ще го купя.

Приятно ме изненада този серум, бях предубедена, но впечатленията ми са силно положителни.

Трябва си балсам или маска след него, самостоятелно не може да резплете косата. Няма да го купя повече, много по-добри шампоани има от този.

# 334
  • USA, Steak State
Идваше ми леко сух, покривността му не може да се мери с тази на оригиналната версия. Няма да повтарям.

Определено ми хареса и мисля да повторя.

# 335
Шисейдо според мен няма добри продукти последнсите 20-на години.
Направиха бум в края на 70-те и начелото на 80-те, но след това си останаха на същото ниво.

# 336
  • USA, Steak State
Шисейдо според мен няма добри продукти последнсите 20-на години.
Направиха бум в края на 70-те и начелото на 80-те, но след това си останаха на същото ниво.

Харесвам Ибуки серията им, както и коктейлната палитра, която пуснаха мисля преди 2 лета. Намира се все по нещо.

# 337
Аз до едно време ги следях, но вече дори не поглеждам щанда им. Може да е моя грешка, но вече толкова нови марки и новости има.

# 338
 Simple SmileМного блогъри правят скрита реклама и им предоставят продукти срещу положителни ревюта, не само при козметиката е  така.

# 339
Шампоан Kolrane за чувствителен скалп
Скрит текст:
Много нежен, измива хубаво, мирише приятно и косите ни стоят добре от него  Simple Smile

Шампоан против сух пърхот Eucerin
Скрит текст:
Много помага, но докато се ползва, после проблемът се връща...

Масло за кожички SNB
Скрит текст:
Чудесно е. Буквално се изпаряват и не остава нищо за избутване Simple Smile и кожата е добре овлажнена.

Душ гел Nivea
Скрит текст:
Много ги харесвам, редовно купувам, не съм попадала на лош техен Simple Smile

Душ гел Palmolive
Скрит текст:
Силнички ми бяха ароматите от тази серия, само ванилията горе долу ставаше.

Измиващ гел за лице Skincode
Скрит текст:
Смело мога да кажа, че е най-добрият измиващ Peace случвало ми се е да повторя, даже за трети път да купя на една марка, но за първи път взимам за 4-ти път, просто спрях да поглеждам към другите  Laughing

Пяна за бръснене Gillette
Скрит текст:
Нямам забележки, любимата ми пяна Heart Eyes

Ампули Eucerin Hyaluron-Filler Концентрат за лице и Delarom лифтинг серум
Скрит текст:
И двете при мен нямаха абсолютно никакъв ефект. Имам 2 бръчици, едната до окото и една до ъгълчето на устната, не им повлияха въобще. Може би са ефективни превантивно, но при вече появили се не виждам действие.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 14:18 от Не се сърди, човече

# 340
Simple SmileМного блогъри правят скрита реклама и им предоставят продукти срещу положителни ревюта, не само при козметиката е  така.
ами докато бях блогърка (защото вече не се считам за такава, след като спрях да водя блога си) са ми изпращали два пъти продукти, не помня да е било заради положителни ревюта и да са го правили с уговорката за скрита реклама  newsm78
Аз лично съм доволна от нещата им, доста ги харесвам, но нямат особен избор и нещо съм се наситила от тях. Цените им за тези състави на бялата козметика са прекалени (както и на Диор, Шанел, Клиник и т.н.), но пък си работят продуктите.

# 341
Масло за кожички SNB
Скрит текст:
Чудесно е. Буквално се изпаряват и не остава нищо за избутване Simple Smile и кожата е добре овлажнена.

Това ли е маслото за кожички:
http://nailsecrets.eu/shop/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%B7 … s-5-%D0%BC%D0%BB/

# 342
  • на последния етаж
- много ми хареса, бих повторила с удоволствие.
- отново съм много доволна, бих повторила.
- нищо особено, едва ли бих купила отново.

# 343
  • Варна

Приятелка ми отсипа половината. Не ми харесва, много е тежък, твърде покривен, не изглежда естествено върху лицето.

Страхотна е, прекрасно разресва и оформя миглите, това е втората ми празна опаковка и вече купих следващата.

Не само, че не виждам полза от него, но и дразни скалпа ми. Не мога да го изхабя и не бих го купила никога вече.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт