Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 957
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
# 346
# 347
# 348
  • Варна

Тежка раздяла Sad
Много обичам този парфюм, много е "мой", от първото подушване и разносване не съм спряла да го харесвам и да ми е винаги комфортно с него. Не мисля за дълго да се примирявам с липсата му и в най-скоро време ще се заредя поне с 50 мл.

Харесваше ми, не ми е утежнявал косата, не дразнеше скалпа. Бих го ползвала отново като попривърша наличните.

Не знам дали работеше според основните си обещания, но ми причиняваше някакво дразнене, което веднага изчезваше, щом прекратях и употребата му. За почти година време така и не видях дъното, малко преди да го изхабя, го изхвърлям и няма да го купувам вече.

Доста приятен и също толкова евтин душ гел с био състав и лек аромат, доволна съм от него.

За мен това е възможно най-най-ефективната почистваща маска и откакто съм попаднала на нея, не се оглеждам за друга, с която да я сменя или разнообразя. Действа и с натрупване - кожата ми определено е по-свежа и чиста, което напълно компенсира силния камфоров аромат, сълзящите очи и странното изтръпнало - хладно усещане върху лицето. Задължително ще я купя в най-близко бъдеще.

Две опаковки от този крем на Фитокод, който ту харесвах много, ту не ми се струваше нищо специално. Наистина е многофункционален, но на този етап го замених с други продукти и известно време ще си почина от него.

# 349
# 350
  • на последния етаж
- поредна опаковка, вече поднових.
- нелош крем, но и нищо кой знае какво.

# 351
  • Варна

Доволна съм и от 3 те продукта  Peace Peace Peace

# 352
  • на последния етаж
- много приятна текстура и цвят. Simple Smile
- много ми хареса тази маска, хидратираща и освежаваща.
- тази маска май не беше подходяща за моята кожа, вместо да хидратира ми опъваше.
- доволна съм, хидратиращ с лека текстура.

# 353

Шампоанът на Матрикс и балсамът на Тиги са продукти, които ще повторя - не високи цени за професионални продукти, но с отлично действие за моята боядисана коса
Пилингът за тяло на Балеа не е уау, но аз обичам продуктите за баня на марката и редовно си купувам, но не повтарям

Шампоанът и балсамът от Лидл са много добри продукти за скромната си цена от 3 лв. всеки; от б-мът имам още един, защото мислех, че серията е лимитирана и побързах да се запася; единственото, което не харесвам, е ароматът на цветя, който се запазва дълго в косата ми
Ексфолиантът за крака от Лили е идеален продукт за тяло, похвалила съм го много в съответната тема, също съм добре запасена

Душ-гелът на Веледа с арника имаше силна и дразнеща миризма, изразходвах го сама, защото никой у дома не го хареса
Масло от мурула - чудесно за лице, коса и тяло, флаконче с помпичка, много съм доволна
Радикал Мед ш-н срещу пърхут - купих го от ензо за проба, идеален е за косата за едната ми девойка /другата изобщо не го хареса/, поръчала съм нов

# 354
  • USA, Steak State

Подновено. Много ми харесва за моментно почистване на четките след използването им.

Хубави бяха, но малко повече търкане си трябваше за по- силен очен грим.
Сега съм с някакви на Olay, не ми харесват. Все още съм в търсене на хубави кърпички за почистване на грим.

# 355
  • Варна

Много ми хареса този лосион, ароматът е страхотен и се задържа дълго; омекотява кожата и има хубав състав. Бих го купила пак, щом поизхабя наличните. Или бих пробвала друг от марката.

Още една сполучлива покупка - плътен, подхранващ и защитаващ крем. През летните месеци ми беше малко по-тежък от необходимото, но сега ми харесва точно, защото е гъст и виждам ефект от него. Малката опаковка също е плюс, иначе подобни продукти ми омръзват страшно бързо.

Не знам дали това нещо работи, когато косата ми изглежда добре, това е резултат на далеч по-комплексни грижи; но знам, че съм купила още два такива спрея, от различни серии и няма да се отърва от тях бая време Whistling

# 356
Тайга, от къде купуваш BEMA? Преди около 3 год. една сем.приятелка от Австия/ Словакия ми донесе бебешки душ-гел на марката и той мн ми хареса. Само дето тук и из ибей не съм го мяркала.

# 357

Двата дезодоранта на Dove и Secret  - нищо особено,ползвани през горещите месеци и за вкъщи.Не се очертава скоро да купувам,предпочитам натурални варианти.

Няма за измиване на лице на L'occitane mousse nettoyante precieuse,това ми е втората.Не ми харесва,основно заради миризмата на буби (сега тук ще ми се изсмеете,но ако сте имали семейство бубари,на това ухае цялата им серия).И двете са подаръци към поръчки.Не бих купила,дори не смятам,че почиства до-добре,от която й да е друга пяна за лице.

PHYTO secret de nuit - нощна хидратираща грижа за коса.Ужасен продукт,имам за още няколко ползвания,но не желая повече мръсни калъфки,полепнали коси по тях.Не желая и след нанасяне,косата ми да прилича на мазна и некъпана със седмици.Откъм хидратация не виждам никаква разлика и като цяло никакво действие на този крем.Нощните грижи на Алтерна и Ливинг Прууф са на много по-добро ниво.

NUXE - тоник за лице от серията с розите Lotion tonique douce за нормална към суха и чувствителна кожа?? (тоест за всякакъв тип го разбирам).Просто ароматизирана вода,не усещам да освежава/почиства кожата.Леко пресушава също така.Категорично няма да купя повторно,а въпросния тоник го мъчих поне 8-9 месецa.
NUXE - Crème fraîche de beauté Лек крем за лице с минимална (за моят тип кожа) хидратация.Не бих купила повторно.

Living Proof - restore mask treatment.Това е една много любима моя маска,от най-любимата ми възстановяваща серия на марката (имам я и в пълноразмерен вариант,мини версията ползвах през морската ваканция).Ще купувам задължително.Мазна,гъста конситенция,съчетата с другите продукти от серията,прави чудеса с косата и това е серията,която основно ползвах в процес на преминаване от червенокоса в платинено руса(bleach,първо боядисване,след седмица второ,после кичури,после пак боядисване и тн.)

Еstee Lauder  2x15 ml Resilience lift - харесва ми серията,в частност кремовете.Мазни и тежки ми дойдоха за лятото,но същите тези съм ползвала и зимно време,където ми се отразяват по-добре.И все пак,скоро не мисля,че ще ми се наложи са купувам(за по-зряла кожа са).

Bubble&Charm Poppies and Posie. Част от комплект (крем за тяло,крем за ръце и душ гел),който ми подариха.Формулирани без парабени и фталати,въпреки това и двата крема ги ползвах за крака.Миризмата е супер химична на цветя(не неприятна,но много силна) и знам ли,нямам голямо доверие на непознати марки.Крема за лято(в дясно,голямата туба) е мазен,веднага се поема от кожата.Хареса ми,но ако трябва аз да купувам,бих предпочела по-популярни марки.

# 358
  • София
Nuxe и при мен се сринаха много в класацията. Почти няма техен продукт, който да харесвам.

# 359
  • Варна
Тайга, от къде купуваш BEMA? Преди около 3 год. една сем.приятелка от Австия/ Словакия ми донесе бебешки душ-гел на марката и той мн ми хареса. Само дето тук и из ибей не съм го мяркала.

В дрогерии Лили има някой - друг техен продукт. Изборът наистина е много ограничен - лосион за тял, душ гел, шампоан... Но тук са заредили по-сериозно:
http://naturecomfort.bg/index.php/bg/products/cosmetics/by-manufactures/bema

Общи условия

Активация на акаунт